Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

gå og cykel turer

mrc | 17 June, 2010 15:17

Der er kun gået 10 dagen siden jeg sidste skrev, men her de sidste 3 dagen er der lige pludselig sket et kæmpe fremskridt i hvormeget jeg kan gå og cykle.

For to dage var  jeg ude og cykel min tur om aften. Imens jeg cykle kunne jeg mærke at jeg ikke blev træt og fik ondt i ryggen som jeg pleje. Så jeg vangte at årøve at cykle lidt mere. Det endte med at jeg kom op og cykel 4.5 km. Det var rigtigt hårdt kondi mæssigt, men ryggen tog det rigtig godt. Jeg var træt i ryggen da jeg kom hjem, men ikke mere end jeg måtte blive. det var en super fed fornemmelse at lige pludselig kunne cykle lidt mere.

Da jeg ikke viste hvor meget jeg kunne holde valgte jeg "bare" at cykle turen rundt om skolen 3 gange. For hvis jeg lige pludselig ikke kunne mere var de ikke langt hjem.  

I går da jeg var ude og gå. Min plan var at prøve at se om jeg ikke kunne komme op og gå ca. 2 km. Turen gik rigtig godt og det endte med at jeg kom op på 2.6 km. Men så jeg jeg også brugt i ryggen.

Ligsom i går valgte jeg at gå en lille rute og så bare går ruten flere gange, så jeg nemt kunne komme hjem hvis rygge lige pludeselig ikke kkunne mere.

Idag valgte jeg så at prøve at cykle Eskilstrup rundt. Der var nemlig ingen vind, så tænkte det ikke kunne gå helt galt. Turen gik rigtig godt. Jeg kunne godt mærke at jeg ikke er klar i nu til at cykle på for mange bakker, så brokker ryggen sog. Men den tur rundt er der heldigvis ikke så mange. 

Turen rund er 5.9 km så der kom lige lidt mere på i dag Smile. Ryggen var træt da jge kom hjem, men det var en dejlig tur. Har ikke cyklet så langt efter jeg er blevet skadet uden at få rigtig ondt. 

Det er SKØNT at jeg kan begynde at gå og cykle mere nu. 

Ellers er det ikke sket det vilde i forhold til ryggen. Der er snart gået 3 måneder siden min operation. I tirsdags var jeg et smut i rudkøbing for at få  taget røntgen billeder af lænden. De bliver så sendt til Kollund. Når de har modtaget dem for jeg en tid til kontrol nede ved dem. 

Det bliver rigtig spændene hvad de siger til mig og hvad røntgen billederne viser.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb