Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Liv har holdt fødselsdag

liv | 05 June, 2010 19:59

I dag har jeg holdt fødselsdag for familien. Det var deværre ikke alle der kunne komme, men dagen blev lige som jeg havde ønsket Smile. Det er ikke min rigtige fødselsdag i dag. Men da jeg har fødselsdag på en hverdag syntes mor og far at vi skulle holde det i dag, så jeg rigtig kunne få leget en masse med mine gæster.

Ved 14.00 tiden begyndte folk at komme og de havde en masse dejlige gaver med. Da alle gaverne var pakket op var det tid til bolle og kage bord. Vejret var super godt så vi kunne sidde udenfor i solen Smile. Mormor havde bagt boller, drømmekage og jordbærkage til mig. Jeg ville nu kun spise drømmekagen og det fik jeg lov til, nu hvor det var min fødselsdag Smile.

Da vi havde spist var der dømt hygge på terrasen og masser af leg i haven. Rasmus viste mig nogle nye kunster på trampoline, så nu skal jeg rigtig øve mig på dem Smile. Jeg har nemlig lært at lande på numsen og så kommet op og stå igen.

Da jeg havde leget en masse gik mormor, morfar, Christoffer og jeg en tur, da jeg syntes min nye flotte dukkebarnevogn skulle ud og luftes.

Da folk begyndte at blive sulten igen fik vi en omgang hot dog, jeg ville nu bare kun have pølsen, reste løg og remoladen.

Det var været en super sjov dag. Lige som jeg havde tænkt mig. Nu er jeg meget træt og skal i seng og sove. GOD NAT alle sammen.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb