Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Holdt fødselsdag for børnehaven

christoffer | 19 May, 2010 17:56

I dag har børnehaven været til fødselsdag ved mig. Inden de kom, var morfar og farmor kommet for at hjælpe mor med at gøre klar til fødselsdagen.

Mor og jeg havde tidliger sat en masse flag  og hængt nogle balloner op i hele haven, så der var rigtig fint Smile 

Vejret var heldigvis rigtig godt, så vi kunne sidde på terrasen og spise. Jeg havde valgt at der skulle ligge en ballon og en snort til ballonen ved alle pladserne.

Da børnehaven kom fik jeg først en gave. Derefter startet vi med at spise rutebil lagkage. Der var sat lys i jeg skulle puste ud, men det var svært at hold liv i dem pga vinden, men det lykkes til sidst. 

Da vi var færdig med at spise sang de fødselsdags sang for mig. Første den med instrumenterne og bagefter sendte de flag op for mig og så var det tid til at lege i haven.

Alle hygge sig rigtig meget. På et tidspunkt var vi alle også inde og foder fiskene. Det syntes de alle var rigtig sjovt Smile.

Til middagsmag fik vi pitabrød. Det var nået alle kunne lide. Da vi havde spist kunne vi lige nå at lege lidt mere inden de skulle tilbage til børnehaven. Christian blev tilbage og lege med mig. Det havde vi aftalt med hans mor at han skulle.

Igen hvar det en rigtig sjov fødselsdag jeg havde og Christian og jeg hygge os også en masse bagefter.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb