Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Stort Chok for os alle.

mrc | 15 April, 2010 18:00

Lørdag d. 13 marts faldt oldemor pludselig om i vores indkørelse. Vi var lige kommet hjem fra Livs gymnastilopvisning og skulle ind og have kaffe.

Hun blev kørt med ambulance kørt til OUH. På vej til OUH havde hun hjertestop i ambulancen. Inde på OUH kunne de desværre ikke gøre nået for oldemor Cry

En scanning viste at det var hendes store legemspulsåre der var revnet.

Det kom som et stort chok for os alle. Oldemor var frisk lige til det sidste.

Torsdag d. 18 marts var vi ude og sige farvel en sidste gang til oldemor inden låget blev lagt på kisten. Vi havde taget Liv og Christoffer med, så de også kunne få sagt farvel og bedre forstå hvad det vil sige hun var død. Det sidste de havde set var at hun faldt om i indkørelsen og at ambulancen kørte væk med hende.

Vi havde i løbet af ugen snakket meget om hvad det ville sige at hun var død, men specielt Liv havde svært ved at forstå hvad det helt præcis betød.

Både Liv og Christoffer tog det rigtig pænt da de så hende. De havde lavet en tegning hver til hende vi lagde i kisten og nogle billeder af hende om dem på. Både Michael og jeg er sikker på det var godt får dem at se hende en sidste gang.

Lørdag d. 20 marts skulle oldemor bisættes. Vi havde igen taget Liv og Christoffer med i kirken. Men da hverken Michael eller jeg var sikker på vi kunne holde til at sidde med dem under bisættelsen, sad de nede bagved sammen med farmor og farfar. Så kunne de også gå ud med dem hvis de ikke kunne være stille. Det gik rigtig godt med dem begge i kirken. Vi kunne engang imellem høre Liv sidde og synge lidt i baggrunden, men ikke nået der generet nogle. 

I dag har vi så været ude på kirkegården og sætte oldemors urne i jorden. Denne gang havde vi ikke Liv og Christoffer med. Vi havde fortalt at oldemor blev begravet efter vi var i kirken, da vi ikke tror de kunne forstå hvorfor hun var blevet brændt.   

Det har været en utrolig hård periode at komme igennem. Det første stykke tid så jeg kun det der skete i vores indkøelse hvergang jeg lukke øjne. Nu er jeg heldigvis begyndt at se alle de gode og sjove timer vi har haft med oldemor. Men hun er savnet rigtig meget Cry

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb