Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Liv har fået melleørebetændelse :-(

mrc | 12 May, 2010 10:15

I går aftes begyndte Liv at snakke om at hendes venstre øre gjore ondt og som aften gik blev hun mere mere pylret. Da hun skulle i seng havde tjekket jeg lige hendes temperatur, men hun havde ikke feber. 

Liv blev meget ked af det da hun kom i seng. Først lå Michael lidt med hende og så lage jeg mig ind til hende. Hun var rigtig træt med kunne ikke falde i søvn da hun havde rigtig ondt. Jeg gav hende derfor nået panodil at sove på ved 21.30 tiden og efter en times tid faldt hun endelig i søvn. 

Ved 2.00 tiden vågne Liv igen og havde rigtig ondt i øret igen. Efter en halt times tid hvor hun ikke kunne falde i søv pga af smerterne i øret fik hun nået mere panodil og efter ca 20 min sov hun godt igen. 

Ved 4 tiden vågne hun igen og små grad lidt men faldt heldigvis hurtig i søvn igen. Sådan forsatte det resten af natten.

Ved 6 tiden vågne hun igen og efter at ha forsøgt at få hende til at sove igen opgav jeg og vi lagde os ind og så bamse og kylling. Hendes temperatur var 37.9 og hun var begyndt at få ondt i øret igen. 

Ved 8 tiden kørte Michael til lægen med hende. Der var hun også begyndt at få lidt ondt i det andet øre sagde hun.

Lægen kunne se at der var en mellemørebetændelse på venstre øre og måske en på vej på højre øre. Hendes trommehinde var ikke sprunget på venstre i nu. Hun er nu kommet i behandlin og skal ha piller de næste 7 dage.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb