Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Liv stoppe med at bruge Ble i dagtimerne.

mrc | 14 March, 2010 13:34

Tilbage i slutningen af Februar begyndte vi at tage bleen af Liv om eftermiddagen når hun kom hjem fra dagpleje. Det gik fint.

Lørdag d. 27 februar prøve tog vi så bleen af hele dag og det gik super fint, så vi valgte at prøve at forsætte med projektet også når hun var i dagpleje. Den første dag i dagplejen om mandagen gik det rigtig godt. Liv sagde til hvergang hun skulle på potte, desværre begyndet Liv at blive lidt varm så Lotte ringe efter os.

Heldigvis blev Liv ved med at sige til hvergang hun skulle tisse selvom hun blev rigtig syg. Da hun begyndte at blive lidt frisker igen og fik lidt krafter til at lege havde hun lige nogle dage hvor hun glemte at sige til. Men da hun blev helt frisk igen begyndte hun heldigvis at sige til igen.

Så nu bruger Liv kun ble om Natten. Smile

Vi tror begge hun har været klar længe til at smide bleen. Men Liv er en meget bestem pige og det skal foregå på hendes måde. En af grundene til hun ville prøve nu var at jeg for sjov sagde til hende at man ikek kunne begynde i børnehave når man gik med ble og så skulle hun bare ha bleen af i en fart Smile. Hun glæder sig nemlig til at skulle gå i børnehave med Christoffer. 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb