Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Liv har fået en stor Lungebetændelse

mrc | 05 March, 2010 11:16

I mandags Ringe Lotte at Liv lige pludselig havde fået høj feber, så jeg ringe til Michael så han kunne hente hende hjem.

Natten til tirsag begyndte hun at få en meget overfladisk og hurtig vejrtrækning. 

Tirdag morgen havde Liv allerede 40 i feber. Jeg tog til lægen med hende. Lægen kunne ikke høre nået på Liv da hun lytte på hende, men sendte os alligevel op til sygeplejesken for at få taget en lille blodprøve i hendes finger der kunne vise om hun have en infektion i kroppen eller ej.

Blodprøven viste at Liv infektionstavar var meget forhøjet 147.Så Liv blev sat på en primcillin kur. Sygeplejsken syntes vi skulle komme tilbage allerede torsdag fro at se om medicinen var begyndt at virke.

Primcillin fik vi som flydende, så Liv skulle ha det igennem munden. Absolut ingen fornøjelse for Liv. Puha det kunne hun ikke lide.

Natten til onsdag sov Liv ikke ret godt. Hun vågne ca hver ½ time og var ked af det. Hele onsdagen havde hun det ikke særlig godt. Hun lå i sengen det mesten af dagen og var rigtig slap og træt. Hendes temperatur startet igen på 40 om morgen. 

Natten til Torsdag vågne hun igen rigtig mange gange og var ulykkelig.  Tordag morgen var hendes temperatur på 39.8. Jeg  kørte over til lælgehuset, hvor sygeplejsken tog en ny prøve i hendes finger. Infektions tallet var kun falde med 2, så den var nu 145. Sygeplejsken syntes vi skulle ind og snakke med en læge igen nnu hvor den ikke rigtig var falde.

Lægen lytte igen til, men kunne stadig ikke høre nået på hendes lunger, men hun kunne jo tydelig se at hun havde det dårligt. Vi fik lidt andet medicin til hende og blev sendt hjem med den besked at hvis hun fik det dårliger i løbet af dagen skulle vi ringe igen, da hun så skukke en tur omkri.ng sygehuset og ellers skulle vi komme igen næste dag til tjek om det nye medicin virkede.

Først på eftermiddagen blev Liv dårlige rog jeg ringe til lægen igen som sendte os ind på børnemodtagelsen.

Vi kom Ind på børnemodtagelsen kl 14.45. De havde rigtig travlt, så det gik nået tid inden vi kom til. Ved 16.00 blev hun først undersøgt af en sygeplejske. Hun fik taget. temperatur den var. 40,6. Så målte hun Livs sat var kun 88% (iltning af blodet) Derefter skulle vi vente på at hun skulle ha taget blodprøver og så skulle vi vente på en læge.

Der gik ikke så lang tid inden de kom og tog blodprøver på hende.. Liv var meget interesseret i hvad de gjorde ved hemdes finger. 

Ved 17.30 tiden blev hun tilset af en læge. Han kunne ikke høre nået på hendes lunger, men han var ret sikker på at hun havde en lungebetændelse, så han bestilte røntgenbilleder af hendes lunger. Derud over ville han ha taget en slimprøve fra hendes lunger.

Imens jeg snakke med lægen kom Michael og Christoffer.

Slimprøven skulle sygeplejesken lave. Det forgik ved at hun tog et lille kateter og førte op gennem Liv næse og ned i luftrøret. Liv syntea absolut ikke det var sjovt. Men det var heldigvis hurtigt overstået.

Ved   tidenkørte Michael og Christoffer ud for at få nået mad, imend de var væk kørt eLiv og jeg en tur på røntgen afdelingen hvor hun var rigtig god til at få taget billederne.

Ved 20.45 tiden kom Lægen og snakke med os igen.Han havde kikke på røntgen billederne og blodprøvesvarene og var ikke i tvivl om at hun havde en lungebetændelse. Han udskev nået stærker medicin til hende og så skulle vi bare give en panodil efter behov de første par dage og så fik vi Lov til at tage hjem igen.

Liv har allerede fået det lidt bedre i dag. Den nye medicin virker rigtig godt på hende. Dejligt at hun begynder at få det lidt bedre.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb