JoyMartin

Så mangler jeg kun én eksamen!!!

joy | 11 January, 2010 11:09

Forrige uge sad jeg nærmest indendøre 24/7, jeg havde nemlig travlt med en 4 døgns eksamen. Jeg fik udleveret problemformulering om mandagen kl 12 og skulle aflevere fredag kl 12. Opgaven omhandlede hvordan man kan optimerere ældres ernæringsstatus på plejehjem, med fokus på vejledning af personale. Ikke det mest ophidsende emne, men jeg tror nu, at jeg fik skrevet en god opgave. Jeg får svar på opgaven om 3 uger, det bliver spææændende.

Ellers er hverdagen lige så stillet kommet i gang efter en dejlig jul på fyn. Jeg havde en rigtig hyggelig juleaften i søllinge og ligeså havde Martin i Silkeborg. De følgende dage efter juleaften stod bl.a. på julefrokost med min familie, som var en meget sjov aften med en masse øl og ikke mindst snaps for visse personer!! Ellers var vi hjemme ved Anita og Jannik, hvor jeg for kun anden gang fik set deres lille søn Gustav på 6 mdr. Derudover var vi ude at se ishockey med hele slænget samt en lille bytur efterfølgende, og fra d. 29-30 var vi i Silkeborg, hvor vi havde nogen rigtig hyggelige dage med Stig, Charlotte og Sylvester. Sylvester er blevet en dejlig stor dreng, som snakker og hygger sig meget. Ham og Martin er blevet de nye bedste venner, og han spurgte hele tiden: Martin lege med vester.. det er jo SÅ sødt :) Charlotte venter en ny lille bebs, så hun har en dejlig lille bule på maven. De har lige været til scanning og det tyder på de får endnu en lille dreng. Vi glæder os til juni når han kommer..

Nytårsaften holdt vi i år hver for sig. Det var ret underligt, men vi havde nu begge en sjov aften alligevel. Jeg holdt på amager sammen med 7 andre, Martin holdt i Ringe ved Anita og Jannik, sammen med ca. det samme antal også. Jeg havde en utrolig sjov aften med fantastisk mad, god musik og en masse drikkelse. Jeg var hjemme kl 7 og brugte den efterfølgende dag på sofaen. Martin kom hjem fra fyn ved 17 tiden hvor han var fuldstændigt færdig og havde vist allerede brækket sig et par gange. Han blev dog heldigvis mere frisk, og kunne så derfor heldigvis tage på McD og få en dejlig portion aftensmad... hmmmm

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb