Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Fisketur med Thomas og Susanne.

mrc | 29 December, 2009 15:43

I dag har vi alle 4 været på fisketur sammen med Thomas og Susanne nede ved en strand tæt på Nyborg. Vi mødtes dernede ved 9.15 tiden.

Michael, Christoffer, Thomas og Susanne gik igang med at fiske med det samme. Jeg skulle lige hvile min ryg efter gåturen ned til stranden fra bilen. Vi skulle gå 1.4 km fra bilen og ned til vandet og det er mere en rigelig til at jeg får rigtig rigtig ondt i ryggen. Liv Startet også med at holde pause sammen med mig. Hun var også træt efter gå turen.

Det startet godt for Thomas. 1 kast mærkede han nået på stangen. men fik ikke bid men på 2. kast træt han en fin havørred med op, men den var desværre ikke stor nok til at tage med hjem.

vi havde nogle rigtig hyggelige timer på stranden. Børnene fiskede lidt og resten af tiden løb de rundt og lege imens vi andre fiskede. Vi fik desværre ikke bid nogle af os.

Ved 12.30 kørte børne og jeg hjem, da de ikke gad mere og jeg trængte til at komme ned og ligge.  Jeg aftalte med Michael han bare skulle ringe når han engang ville hjem.

Thomas og susanne blev der en time mere og så kørte de også hjem.

Først ved en 17.00 tiden skrev Michael at nu gad han ikke mere. Så vi kørte ned og ente ham. han havde desværre ikke fange nået, men han havde hyggede sig Smile

Fisketur med Thomas og susanne. D 29 dec.Fisketur med Thomas og susanne. D 29 dec.Fisketur med Thomas og susanne. D 29 dec.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb