Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Hyggedage i sommerhus på Taasinge

mrc | 22 December, 2009 12:25

Så er vi hjemvendt efter nogle dejlige, afslppende og hyggelige dage i sommerhus på Taasinge.

Vi kørte i sommerhus i lørdags sidst på eftermiddagen, så det passede med vi kunne spise aftensmad da vi kom derned. Børnene sov hele vejen derned, da vi var trætte efter julefesten i går ved mormor, hvor de var kommet sendt i seng og alligevel valgte at stå tideligt op i morges.

Da vi kom derned spiste vi vores medbragte aftensmad og så fik Michael og jeg tømt bilen imens børnene lege.

Søndagstarte vi med at hygge lidt inderdørs. Hen på formiddagen gik Christoffer, Liv og Michael ud og legei den dejlige lige sne. Efter at ha leget lidt i haven gik/kælke de ned til strandenhvor de lege lidt videre. Imens blev jeg indefor for at at syet/brodere juletræes tæppet færdig.

Da de kom hjem fra stranden fik vi lidt middagsmad og så trængte børnene til at slappe lidt af. Så de satte sig til at se lidt nissebanden i vandmøllen. 

Michael gjorde klar til at gå ned og fiske nogle timer. Så da han havde gjordt alt klar gik han ned til stranden og fiskede.

Hen sidst på eftermiddagen kom Thomas og Susanne på besøg. Vi havde en rigtig hyggelig aften, hvor vi bla. fik grillet lidt lækkert mad.

Mandag formiddag kørte Thomas og Susanne hjem igen. Da de var kørt tog vi udendørstøj på. Michael ville nemlig ned og fiske igen, så børnene og jeg gik med ham. Nede ved stranden starte børnene og jeg med at kælke en smule, imens gik Michael ud i vandet og fisket. Da vi havde kælket lidt ville børnen også fiske. Så Christoffer og jeg lavede to fiskestænger af det snor og de to kæppe Christoffer havde taget med af samme grund.

Da de havde fiske lidt gik børnene og jeg hjem til sommerhuset igen, hvor vi lege lidt udenfor inden vi gik ind. 

Hen på eftermiddagen kom Michael tilbage og vi hyggede resten af dagen inderdørs.

Tirsdag morgen pakkede Michael og jeg imens børne lege. Ved ti tiden var vi klar til at køre hjemad. Vi kom desværre ikke ret lang før vi kørte fast i en masse sne. Det var nemlig begyndt at sne om natten. Samtidig blæste det en del, så sneen fyege og havde lagt sig på vejen. Vi sad en del biler fast. Michael gik ud til de andre og sammen prøvede  de at skuppe bilerne fri, men uden hel. Heldigvis kom en af de lokale med en traktor og så kunne han trække os alle fri og hen over det stykke hvor sneen havde lagt sin dybt på vejen. 

Resten af vejen hjem fik stille og roligt.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb