Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

MR scanning

mrc | 23 December, 2009 17:00

I dag har jeg været en tur i Middelfart og få lavede en ny MR Scanning.

Da jeg skulle ligge på ryggen under MR Scanningen havde jeg taget lidt ekstra smertestillende, da jeg normalt ikke kan ligge mere end max 5 min på ryggen.

Inden jeg skulle ha lavede MR Scanningen skulle jeg ha lagt et venflon da jeg under nået af scanningen skulle have kontrastvæske i kroppen.

Ham der skulle ligge venflonet, havde en del problemer med at få det lagt rigtig så efter 7 forsøg droppede han det og fik en anden til at ligge det. Den anden kunne ligge det i første forsøg (normalt er jeg meget nem at stikke i, så ved ikke lige havd der gik galt for den første)

Da han havde lagt venflonet blev jeg gjordt klar til at bliev scannet. Jeg skulle scannes af to gang. Første del uden kontrastvæske i kroppen og anden del med kontrastvæske i kroppen. Efter første scanning blev jeg bare trukket lidt ud af scanneren og så sprøjte han kontrastvæsken ind i mit blod. Begge scanninger to ca 15 min. Så jeg havde rigtig rigtig ondt i ryggen da jeg var færdig. 

Nu skal jeg så bare vente på at få svar på hvad billederne har vist. Det får jeg d 5 januar, hvor jeg skal ned på Ringe rygcenter igen. Jeg er meget spændt på hvad billederne viser. Håber virkelig de kan se på dem hvad der er galt med min ryg.

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb