Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Jule hygge dag

mrc | 12 December, 2009 23:24

I dag har vi haft familien til julehygge dag. Det var været en rigtig hyggelig dag, selvom den har giver rigtig mange smerter i ryggen.

Ved tolv tiden begyndte folk at komme. Rasmus fik æren af at støvsuge vores gulv, da hverken Michale eller jeg kan kunne støvsuge.

Da alle var kommet startede vi med at spise rissengrød. Da alle var mætte gjorde vi klar til at julehygge. Christoffer, Liv og jeg gik i køkkenet og lavede havregryns kugler. Michael og oldefar satte sig i sofaen og snakkede og så håndbold. Resten satte sig og prøvede at være kreative. Nogle havde bedre held med det end andre Wink

De næst timer gik med at "bage", klippet, klisteret, syet, folde julehjerter og sjerner, hygge snakkedet og set håndbold, leget osv.

Sidste på eftermiddagen skulle vi har æbelskive og gløgg. Min mor havde været så sød at bage en masse æbelskiver til i dag. Smile. Vi skulle selvfølgelig også smage på børnes havregryns kugler. De kunne godt spises.

Da vi andre var taget hjem, hyggede Maria, Jens, Rasmus, Tea, Michael og jeg videre med lidt at drikke og lidt pizza som sendt aftensmad.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb