Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

På ringe rygcenter.

mrc | 10 December, 2009 19:59

I dag har jeg været nede på Ringe rygcenter for første gang har i 2. omgang. Efter en grundig samtale og undersøgelse af mig

De har henvist mig til en MR Scanning igen, så de kan se hvordan min ryg ser ud nu. Vi snakkede om at jeg til scanningen nok skulle tage nået mere smertestillende da jeg skal kunne ligge helt stille på rygge imens den scanner mig. Normalt kan jeg ikke ligge på ryggen da jeg får hurtig rigtigt ondt. De forslog også jeg skulle prøve at øve lidt hjemme fra på at ligge på ryggen og så forsøge mig frem med en pude under benene forskellige stedder, for at finde den stilling jeg får mindst ondt af.

De mener ikke der er kommet en ny diskus prolaps. Det havde jeg heller ikke intrykket af, da det er end anden slags smerte jeg har nu end inden operationen.

De tror det kan skyldes det at min brystskive var falde sammen. Det betyder der ikke er ret meget stødabsorberendei mellem mine hvivler. Samtidig gør det også når jeg bevæger mig støder hvivler sammen, eller rettere de tabber der stikker bag ud på hvivlen sammen hvilket kan give smerte. Men går de ser MR Scanningen kan de få e bedre indblik i hvad der evt kan skyldes mine smerte.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb