Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Juleaften

mrc | 25 December, 2009 09:21

Så blev der endelig juleaften. Den første del af dagen blev brugt på at gøre de sidste ting klar til om aften.

Kl 16.00 var det tid til at hygge og se disney juleshow. Farmor, farfar, Joy og Steffen kom også der og så var juleaften rigtig begyndt. Jeg skulle lige over og aflevere en gave fra Liv til Lotte og hente de sidste julegaver over ved mormor. Over ved Lotte skulle jeg lige med ind og julehygge lidt.

Da jeg kom hjem igen var det tid til jeg skulle ha lavede ris a la mande så den var klar til om aften.

Da maden var klar satte vi os til bords. Vi skulle i år have and og flæskesteg med en masse tilbehør. Både anden og flæskestegen blev lave på grillen. MUMS MUMS MUMS.

Da alle havde spist alt det and og flæskested de kunne var det tid til is a la mande. Igen i år havde vi lave en børne og en voksen skål. Ved børnene var det Christoffer der kunne fremvise en næsten hel mandel Smile

Ved os voksne var der meget tvivl om hvem der endelig havde fået mandlen. Michael sad med en der kun mangle et lille hjørne  og Joy var sikker på at hun var kommet til at tykke den over.  Men HOW jeg sad jo og gemte på den rigtige Laughing Jeg fik den i første mundfuld og havde fået den gemt uden de andre så det. Syntes det var så sjovt at se de andre "diskutere" hvem der skulle havde gaven når der ikke var funde nogle hel mandel, så jeg ventede med at sige det.  Det er sørme mange år siden jeg har fået mandlen.

Så var det endelig tid til at danse om juletræ. Christoffer synes vi skulle starte med Nu er det jul igen. Han viste nemlig når vi havde synget den skulle vi have gaver, men så nemt slap han ikke. Vi sang lidt samler og nogle børne julesange og så sluttede vi af med Nu er det jul igen. Hele huset blev løbet igennem. Børnene syntes det var mægtig sjovt.

Da alle kunne få vejret igen var det tid til at få gaver. Vi startet med at give Christoffer og Liv nogle gaver og så fik vi andre bagefter.

Vi havde en rigtig hyggelig aften.

TUSIND TAK FOR ALLE DE GODE GAVER VI HAR FÅET AF JER

OG ENDNU ENGANG RIGTIG GLÆDELIG JUL.

CHRISTOFFER OG LIV GLÆDER SIG ALLEREDE TIL NÆSTE JUL.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb