Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Til Ringe igen med ryggen.

mrc | 31 October, 2009 20:09

Så er det ved at være rigtig lang tid siden jeg har fået skrevet lidt om min ryg. Forløbet efter min operation er desværre ikke gået helt så godt som forventet.

Da jeg stadig har den del problemer med mig ryg, valgte mig læge at henvise mig til ringe rygcenter igen i mandags. Det er jeg rigtig glad for, da jeg håber de forhåbenlig kan hjælpe mig med at finde ud af hvad der bliver ved med at drille mig i ryggen. 

I dag har jeg så fået brev fra Ringe og jeg kan komme derned d. 10 Dec til et møde hvor vi forhåbenlig kan finde ud af mit videre forløb.

Sidst jeg skrev var 3 uger efter min operation. Siden der er sket en masse forskeligt i forhold til min ryg. Både gode og dårlige ting.

Omkring 4 uger efter operationen begyndte jeg at få ondt i ryggen når jeg lå på den. Som dagene gik fik jeg mere og mere ondt når jeg prøvede at ligge på ryggen. Det var/er lige meget hvad jeg ligger på så får jeg ondt lige så snart jeg har liggede nogle minutter på ryggen Frown.

I starten af august begyndte jeg at tage smertestillende igen til om natten. Som august gik blev jeg også nød til at tage smertestillende om dagen.

Sådan som det er nu tager jeg smertestillende 1 gang om dagen og en gang til om natte. Nogle dage bliver jeg nød til at tage to gange i løbet af dagen.

 

Omkring uge 27 begyndet jeg på en genoptræningshold to gange om ugen. Der går jeg stadig. Jeg kan mærke der er sket en lille forbedring siden jeg startet. 

 

Arbejdsmæssigt er jeg blevet fyret, da jeg ikke kan holde til det med min ryg. Lige nu står jeg på meget bar bund i forhold til min fremtid på arbejdsmarket. Lægen der opereret mig havde jo anbefaldt mig ikke at arbejde med nået rygbelastende, da min brustskive var falde sammen. Jeg snakker jævnligt med kommunen, men de vil ikke tage stilling til nået før min helbred siutation er blevet mere opklaret. 

Fra 1 nov. går jeg over til kun at få sygedagpenge. Den. 31 januar ophøre mine sygedagpenge sådan som det ser ud nu og så hedde det kontant hjælp. PUHA det bliver ikke sjovt.. Der er mulighed for at få forlænget ens sygedagpenge, men sidst jeg snakkede med kommunen sage han at jeg ikke ville kunne få forlængt sådan som det ser ud lige nu.   

 

Jeg synes det er meget svært at sige hvordan det helt præcin går men min ryg. For jeg kan holde til at lave mere nu end jeg kunne i august, men jeg bliver også nød til at tage smertestillende for at kunne holde ud at lave nået.  Så det er godt jeg kan lave lidt mere, men skid jeg bliver nød til at tage smertestillende for at kunne holde til det.

 

Jeg kan stadig ikke løbe, hoppe et enkelt hop eller gå ret meget mere en 1 km uden at få rigtig ondt.

 

Jeg synes det er ved at være rigtig rigtig hårdt at gå i uvisheden om hvordan ens fremtid kommer til at se ud. Man bruger rigtig mange krafter på at tænke på ens smerter, ens fremtid på arbejdsmarket og ens økonomi efter 31 januar.  Det tager rigtig mange krafter og glæde fra end. Det er ikke nemt at være syg i vores system. 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb