Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Soldat for nogle timer og på besøg ved Moster Maria.

christoffer | 03 October, 2009 12:40

I går var vi over og besøge morster Maria og Jens sammen med mormor og morfar.

Mormor og morfar kom over til os ved 7. 30 tiden og så kørte vi sammen over til Moster Maria og Jens. Liv og jeg kørte i mormor og morfar bil derover og så kørte mor og far selv.

Da vi endelig kom over til dem var Jens taget ud på arbejde. Vi andre startet med at spise de rundstykker mormor havde taget med. Da vi havde spist kørte mo far, morfar og mig ud til Garder Kasernen i Høvelte. Det var der Jens var taget på arbejde. Der skulle være nået åbenhus som Jens havde inviteret os drenge med til så vi kunne komme ud og prøve de forskellige ting Smile  Jeg glæde mig helt vildt til det

Da vi kom derud starte vi med at gå hen og sige hej til Jens.  Da vi havde snakkede lidt med ham gik vi over og så nogle forskellige biler. Far fortalte at der var en pirahna, en iagle og en lastbi, men den kendte jeg jo godt navnet på Wink Derefter gik vi hen og så på noget forskelligt nat kamps udstyr. Man kunne godt prøve det, hvis man ville.

Bagefter gik vi hen til mudderbilen også kaldt PMV i voksen sprog. Den fik vi en rigtig sjov tur i Laughing. Da vi havde kørt mudderbil gik vi ind i skyde simulatoren. Der måtte vi også prøve at skyde, men jeg havde ikke lyst. Da far havde skudt gik vi ud for at prøve at skyde med løst. Det ville jeg til gengæld gerne prøve. Så nu har jeg prøvet at skyde med en M95. Det var rigtig rigtig sjovt og jeg ramte en soldat 2 gange ud af 7 skud Smile.

nu var det tid tillidt mad da far og morfar var blevet sulten. Jeg ville ikke rigtig spise nået. Da de havde fået tykket af munden gik vi over og så tattoo (vagtparade). Til vagtparaden gik der nogle sjove mænd rundt. De havde nået sort og stort på hovede

Ved 15.00 tiden kom mor og hentede os igen og vi kørte hjem til moster Maria igen. Det var en rigtig sjovt tur derud. 

Imens vi var ude og lege soldater hygge mor, mormor, Liv og moster Maria derhjemme. De havde bla. været ude og går en tur i Utterslev mose.

Da vi kom hjem til moster Maria havde momor og moster Maria gjordt klar til at vi skulle have boller Smile Da vi havde spist lidt kom Jens også hjem.

Jens havde en guitar ståene, men man kunne ikke spille på den. Han fortalte det var til et spil med kunne spille der hed Guitar hero. Jeg fik lov til at  prøve at spille, men det var  lidt svært, så jeg fik lidt hjælp. Det var rigtig sjovt. Men dem der hjalp mig var ikke så gode, så vi "døde" ret tit.

Vi sluttede aften af med at spise aftensmad og desseert. Til  dessert fik vi is og moster Maria havde bagt en chokoladekage til Laughing. det kunne jeg godt lide Laughing.

Ved 21.00 tiden kørte vi tilbage til fyn efter en rigtig sjov og god dag. 


 

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb