Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Kathinka har fået hjerne betændelse :-(

mrc | 18 September, 2009 20:27

Puha Kathinka har her til aften fået konstateret hjernebetændelse.

Det hele starte i formiddags. Da jeg sad ved computeren kom hun ikke op til mig som hun plejer. Hun blev bare liggene på gulvet og sov. Først tænkte jeg ikke vide over det. Hun var jo nok bare træt.

Ved 16.45 kom jeg ned på kontoret igen for at hente nået i fryseren. Da lå hun stadig på gulvet. Hun reageret slet ikke på at jeg kom. Hvilket hun normalt gør. Jeg tog hende og og hun virkede meget slap i det. Hun reageret heller ikke på når jeg snakkede med hende. Det virkede faktisk som om hun ikke kunne høre mig.

Jeg gik op til Michael og vi fik ringe til dyrlægen.  Han bad om at få en temperatur på hende. Den var 40.5. Han sagde at han syntes vi skulle komme forbi med hende, da hun havde høj feber og det ting vi fortalte ikke lød så godt.

Michael hørte til dyrlægen med hende. Efter en undersøgelsekunne han konstatere at hun havde fået en rigtig slem omgang hjerne betændense og hvis vi ikke var kommet med hende var hun nok død i løbet af weekenden. PUHA 

Han gav hende en omgang injektion antibiotika og nået andet der ville lette trykket i hende hovede. Så fik vi Tbl clavubactin Vet med hjem vi skal give hende i 8 dage.

Hvis hun ikke har fået det bede på mandag skal vi komme forbi igen med hende. 

 

Puha det var godt vi var hjemme til at opdage det.  

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb