Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Så er vi alle kommet godt igen med forskellige sportsgreen igen.

mrc | 01 October, 2009 17:36

Sommeren er slut og det betyder at de forskellige sportaktiviteter går i gang Smile

Liv er i år begyndt til forældre/barn gymnastik sammen med Michael. Det har hun rigtig meget fornøjelse med. Når hun har fået gymnastiktøj på kan kan det ikke gå for hurtigt med at komme af sted.

Christoffer er i år begyndt til mini håndbold. Det synes han også er rigtig sjovt. Liv er også med til håndbolden. Men hun laver kun de øvelserer stor nok til at lave.

Christoffer går også til gymnastik igen i år. Men da der var tvivl om, om han gamle hold ville starte op i år valgte vi at lade han starte op på et andet hold over i Sdr. Nærå og så kunne han altid stoppe der hvis det andet hold startede op alligevel. Det gør det efter efterårsferie, så der skal han så stifte hold (hvis han vil) så han kommer til at gå sammen med sine venner.

Jeg var meget spændt på hvorden han ville reagere første gang til gymnastik da han ikke kendte nogle det nye sted. Men han havde syntes det var rigtig sjovt og hver gang vi henter ham kommer han ud med et kæmpe smil. Han glæder sig dog også til at han skal begynde på sit gamle hold igen med alle sine venner.

Michael er selfølgelig begyndt til håndbold igen i år. Udover selv at spille er han i år blevet træner for mini håndbolden og så går han til gymnastik med Liv.

Jeg er stadig temelig hæmmet af min ryg med er heldigvis begyndt at kunne svømme lidt, så jeg er ude og svømme to gange om ugen. Derud over går jeg stadig til genoptræning to gange om ugen.  

Nu hvor jeg ikke kan spille håndbold selv i denne sæson har jeg sagt ja til at være holdleder for 1. holds damer og så er jeg begyndt i håndbold bestyrrelsen igen.  

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb