Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Kathinka.

mrc | 03 September, 2009 11:21

I et stykke tid har jeg gået of snakkede om at vi skulle have en kat mere, en der ville være social med os andre og snakke med os.  For 4 uger siden gjorde jeg så nået ved snakken. Jeg hentede Christoffer og Liv tidlidt fra børnehaven og dagplejen og så kørte vi ud og kigge på killinger.

Det andet sted vi var fandt vi en rigtig sød killing, som vi tog med hjem. Det er en fin lille hun killing og efter nogle dages tænkning blev vi ening om at hun skulle hedde Kathinka.

Kathinkaś mor er en main coon og faren er halvt  main coon. Kathinka er ikke blevet langhårdet for begge forælde ellers er. Vi er meget spændt på hvor stor hun bliver.

Kathinka er en rigtig kælen og social kat. Christoffer og Liv er rigtig glad for hende. Specielt Liv vil gerne gå rund med Kathinka hele tiden eller sidde med hende. Nogle gange bliver vi nød til at sige til Liv at nu må hun altså sætte Kthinka lidt ned, men Liv er ikke meget for det Smile. Kathinka er rigtig god mod børnene og hun finder sig i at bliver båret rundt af dem.

Kathinka vores nye kattekillingKathinka vores nye kattekilling

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb