Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Nyborgbadeland

mrc | 25 July, 2009 21:07

I dag har børnene og jeg været en tur i Nyborgbadeland.  Det var også meninge at Michael skulle ha været med, men han var desværre blevet syg. Da vi havde lovede dem at vi skulle afsted tog jeg derned alene. Jeg havde spurgt flere om de havde tid til at komme med, men der var desværre ingen der kunne.

Jeg var meget spændt på hvordan det ville gå, i forhold til mig ryg. For det at det skulle gå lidt nemmer for mig valgte jeg at være rigtig upædagogisk og love Christoffer is efter badeturen hvis han lovede at opføre sig rigtig sødt. Det virkede, for Christoffer brokkede sig ikke en eneste gang under hele turen Smile og Liv gik i hans fodspor og var også rigtig sød og samarbejdsvillig hele tiden Smile

Vi fik alle tre en rigtig hyggelig og sjov tur ud af det. Christoffer fik luffer på og så svømme han rundt og legede og ruchede på vandruchebane som han ville, så længe jeg kunne se ham og at han fortalte når han gik op i vandruchebane.

Liv fik badering på svømmede også rund selv, men mig lige ved siden af. Når hun ikke gad svømme mere gik hun op i det lille basin ved side af og lege. Liv ville selvfølgellig også have nogle ture i vandruchebane. Men da hun var/er for lille til at ruche selv skulle jeg med hende. Min ryg var ikke så vild med det, men hun fik da tre ture sprædt lidt ud og så var hun glad.

Eften badeturen sluttede vi af med en is som lovede Smile 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb