Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Årets første strand, bade og lange cykel tur "overstået" :-)

mrc | 29 June, 2009 11:31

I går tog vi en tur til Strib, hvor mormor  var tage i sommerhus i det gode vejr. Jeg havde forslået michael at han kunne cykle derop hvir han havde lyst. og det valgte han så at gøre. Da vi havde sendt Michael afsted pakkede børnene og jeg de ting vi skulle havde med og så stillede vi efter michael.  Da vi støtte på han havde han alledere cyklede ca 50 km og det gik rigtig godt for ham. Desværre gik der nået i stykker på cyklen så efter 60 km blev han nød til at stoppe og køre de sidste ca 15 med os.

Da vi kom ned til somemrhuset gik christoffer og Liv straks igang med at lege.  Christoffer så at der sad nogle og fange krabber på en bro, så han gik derhen og kiggede. De havde tilfældig en ekstra fiskestand med krabbe mad på han måtte låne, så han satte sig til at fiske med dem.

Da vi havde spist middagsmad hoppede vi i badetøjen og så gik vi alle i vandet. Selv michael fik vi overtalt til at komme med.  Christoffer og liv var også med ude og bade. Liv var dog kun i et lilleøjeblik og da hun skulle op meldte Mihael sig hurtigt yil at gå med hende. Christoffer, Moster Maria, mormor og jeg blev ude i vandet lidt længer tid og legede.

Efter bade turen gik vi op og tog sol og lege på stranden.  Senere på dagen tog Christoffer, Moster Maria, Mormor og jeg en tur mere i vandet.

Resten af eftermiddagen hyggede vi os på stranden og christoffer var henne igen sammen med Michael og fange krabber.

Ved 21.00 tiden kørte vi hjemad igen. Det var to meget trætte børn vi kørte hjem med, som begge virkelig havde nydt dagen ved vandet, ligsom os andre. 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb