Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Hyggelig Sankt hans aften.

mrc | 23 June, 2009 23:03

Her til aften har vi været til Sankt hans aften nede ved legepladsen bag kirken. Borgerforeningen og fodboldklubben var igen i år gået sammen om at holde sankt hans aften. Da havde sat telt, borde og stole op. 

Vi havde inviteret familien til at komme og hygge med os og mormor, Rasmus, oldemor og oldefar havde takket ja tak til indbydelsen.

Vi mødtes hjemme ved os ved 18.00 tiden og så gik vi ned til legepladsen. Vi kunne kun medbringe os selv, da man kunne købe alt maden, drikkelsen og kaffen dernede, til en meget billig pris.

Da vi kom derned fandt vi et sted at sidde og så gik Christoffer ,Liv, Rasmus og Michael  ude og legede. Smile. Ved 18.45 tiden var grillmaden færdig og vi satte os til at spise. Da børnene ikke ville have mere løb de ud og lege videre imens vi andre sad og hyggede.

Ved 21.00 tændte de det store bålet.

Vi havde en super  hyggelig aften, hvor vejret var perfekt og alle var i godt humør. Det er et super perfekt sted at holde sankt hans da der er plads til alle aldersgrupper. Børnene kan hygge sig på legepladsen. Der er plads til at spille fodbold og folk kan sidde og hygge samtidig. 

 

Sankt hans aften. D. 23 Sankt hans aften. D. 23Sankt hans aften. D. 23Sankt hans aften. D. 23Sankt hans aften. D. 23Sankt hans aften. D. 23

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb