Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Været til 4 års undersøgelse.

christoffer | 15 June, 2009 13:00

I dag har jeg haft fri fra børnehaven da jeg skulle til lægen til 4 års undersøgelse.

Hun startede med at måle min høje og veje mig. Bagefter kiggede hun mig i ørene. Hun kunne fortælle at begge mine dræn var der i nu. Bagefter lyttede hun til min mave og ryg og begge dele lød helt perfekt.

Til sidst skulle hun vaccinere mig mod mæslinger, fåresyge og røde hunde. Hun stak mig i min ene balde imens jeg sad på mors skød. Av det gjorde lidt ondt og jeg begyndte at græde. Da jeg havde fået det lidt bedre igen fik jeg en ballon.

Da lægen havde undersøgt mig skulle hun undersøge Liv. Jeg sagde at hun ikke måtte stikke Liv også og hun sagde at det skulle hun nok lade være med. Hun sagde at hun ført skulle stikke Liv når hun blev 4 år. Men jeg var ikke helt sikker på hende, så jeg holdt meget øje med hende da hun undersøgte Liv og jeg minde hende også om det flere gange at hun ikke måtte stikke.

Da hun havde undersøgt Liv sagde lægen at jeg var en meget dygtig, sød, bekymmerne og følsom dreng. Hun sagde at de fleste storebrødre ville ha sagt at deres lillesøster også skulle ha et stik, når nu de skulle, Men det kunne jeg aldrig finde på at sige.

Mine tal:

Højde 108.5 cm

Vægt: 21.4 kg.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb