Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Første tandlæge besøg og 2 års undersøgelse.

liv | 15 June, 2009 15:09

Puha jeg har haft travlt i dag. Jeg har nemlig både været til mit første tandlæge besøge og lidt senere til 2 års undersøgelse ved lægen.

I formiddags var jeg til mit første besøg ved nået mor kaldte tandlægen. Da vi kom ind til tandlægen skulle jeg sidde/ligge på mors skød i en stol som man kunne ligge ned. Først viste tandlægen hvordan hun skulle kigge på mine tænder med et lille spejl på en bamse. Bagefter fik jeg lov til at prøve det på bamsen imens tandlægen kiggede på mine tænder. Hun sagde at de så rigtig flotte ud. hun talte og mine tænder. Jeg har 6 forøven og 8 forneden. Hun fortalte også at hun kunne se at der snart ville komme en ny tand igennem foroven. Smile 

Til sidst fik jeg en tandbørste og så måtte jeg vælge et stykke legetøj. Christoffer var også med til tandlægen. Han fik også lov til at vælge et stykke legetøj, da tandlægen syntes han havde været rigtig dygtig til at sidde stille imens.

 

I eftermiddags har jeg så været ved lægen til 2 års undersøgelse. Først skulle lægen veje og måle mig. Derefter lyttede hun på min mave og ryg men en kold dims. Hun sagde at jeg lød rigtig godt. Til sidst kiggede hun mig i ørerne. Hun fortalte at mit venstre øre var blevet pænt igen efter min omgang mellemørebetændelse.

Lægen var rigtig tilfreds med mig Smile.

Højde: 88

Vægt: 14 kg

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb