Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Holdt min 2 års fødselsdag.

liv | 09 June, 2009 19:08

I morges blv jeg vækkede af mor, far og Christoffer imens de sang og flage med flag.  Jeg vågne hurtig og syntes det var rigitg sjovt. Da de havde synget for mig fik jeg gaver af dem. Smile.

9 juni. Liv bliver vækket med morgen sang og får gaver.9 juni. Liv bliver vækket med morgen sang og får gaver.9 juni. Liv bliver vækket med morgen sang og får gaver.

Efter en hyggelig morgen der hejmme skulle jeg i dagpleje. Oppe i dagplejen skulle vi også fejre min fødselsdag. Lotte havde inviteret mormor og hendes dagplejebørn på besøg. Jeg havde en hyggelig fødselsdag i dagplejen.

Her til aften har jeg hygge med mor, far og Christoffer.

 

I søndags holdt jeg  min 2 års fødselsdag for hele min familie, næsten. Joy, Martin og Steffen var ikke med ellers var alle de andre der Smile.

Ved 13.30 tiden begynde alle mine gæster at komme og de havde en masse gaver med til mig, som jeg stille og roligt begyndte at pakke op. Nøj jeg fik en masse super gode gaver Smile. Da jeg havde åbnet alle gaverne skulle have kaffenbord med bolle, brundsviger dame og lagkager, Mums mums mums. Vi skulle først have boller ,men det gad jeg ikke have jeg ville bare have Kage. Så da mor og de andre sagde så skal vi ha boller, sagde jeg nej kage Smile og da det var min fødselsdag fik jeg da heldigvis også lov til at få kage i stedet.

Da mor jo lige er blevet opereret i ryggen og derfor ikke kunne lave så meget, havde vi fået mormor til at bage boller og oldemor til at lave lagkager til mig. Det havde de begge gjodt rigtig godt Smile

Vi spiste indenfor da det blæste en smule, men da vi var færdig med kaffebordet gil vi alle udenfor. Far havde gjodt klar til at man både kunne sidde nede på terrasen eller oppe ved havebassinet alt efter hvad man havde lyst til. Samtidig lege vi også en masse i haven.  Jeg havde en rigtig sjov og hyggelig dag Smile

Liv holder 2 års fødselsdag for familien.Liv holder 2 års fødselsdag for familien.Liv holder 2 års fødselsdag for familien.Liv holder 2 års fødselsdag for familien.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb