Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Liv har fået en omgang mellemørebetændelse.

mrc | 20 May, 2009 22:54

Da vi vækkede Liv i morges var hun lidt pyldere, da hun ikke virkede varm troede vi bare det skyldes at hun ikke ville falde i søvn i går aftes. Så vi gjorde hende klar og så kørte jeg afsted med Liv og Christoffer imens Michael kørte på arbejde.

Først kørte vi op og afleveret Christoffer. Der var Liv i fint humør. Der efter kørte vi over til Joan (Livs gæstedagpleje) på vej derover begynder Liv at græde lidt, men da hun fik sin sut holdt hun på igen. Da vi kom over til Joan og Liv kravler ud af bilen kunne jeg se at der var kommet en masse betændelse ud af hendes højre øre. Så vi gik lige ind til Joan og hente Liv ting og så kørte Liv og jeg til lægen. 

Lægen kunne fortælle mig som forventet at det var en omgang mellemørebetændelse, men da der var gået helt hul skulle Liv ikke have nået imod selve betændelsen, men vi skulle give hende lidt smertestillende da hun højt sandsyndelig har rigtig ondt i øret.

Efter lægen kørte vi hjem og havde en stille og rolig dag herhjemme, hvor Liv fik lidt smertestillende i løbet af dagen. Det gjorde at hun ikke har virke så påvirkede over mellemørebetændelsen.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb