Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Tur i teateret.

mrc | 30 November, 2011 23:28

Her til aften har vi alle fire vært en tur i teateret og se "Drengen der fik en søsteri julegave". 

Det var første gang Christoffer og Liv var med i teateret. De var begge helt opslugt af stykket og da der kom pause kunne de ikke vente til det skulle begynde igen.

Under hele stykket sad de begge to rigtig pænt og fuldte rigtig meget med. Flere gange sad de begge med kæmpe smile på Smile    

Efter stykket spurgte de om vi ikke snart skull ei teateret igen, så man må sige det var en vellykket aften Smile

 

Tandlæge, Halsbetændelse og fodvorte

mrc | 28 November, 2011 20:27

De sidste 4 uger har Liv vi en gang om ugen været over ved lægen med Liv og få frosdet en fodvorte der har drillede hende i et stykke tid. Hun har været super dygtig til at få en frosset, selvom det har gjordt ondt. Nu har vi heldigvis fået så meget styr på at den ikke skal fryses mere. De næste ti dage skal vi så "skære" den ned og så putte vortex på.  Så skulle den forhåbenlig komme helt væk.

I onsdag var Liv og og jeg ved lægen da hun har fået en smule feber og var begyndt at få ondt i halsen. Det viste sig også at der var en halsbetændelse så hun er kommet på en pillekur de næste ti dagen.

I sidste uge var Liv også et smut til tandlægen. De var rigtig godt tilfredse med hendes tænder. De var super flotte.   

Første modul færdig.

mrc | 10 November, 2011 16:21

Så er første modul på Bioanalytiker skolen slut og det var været et rigtig godt, spændene og hårdt Smile

I September månede var vi på skolen bænken. Vi havde rigtig mange timer og rigtig meget det skulle læses der hjemme. Det var en rigtig hård månede hvor jeg virkelig ikke følte jeg havde nået liv udover skolen og lektierne. Men selvom der var meget at læse var det super super spændene.

Sidst i september var vi til en skriftlig kemi eksame, som jeg bestod.

Oktober månede stod på praktik. Jeg var så heldig at komme til KBA i Svendborg. Super spændene sted og vi fik prøve en masse forskelligt. Første dag jeg var der prøve jeg at tage min første blodprøve Smile Var temmelig nervøs inden jeg skulle tage den, men 1.2 vupti, så stod jeg med en blodprøve i hånden Smile Så fedt at prøve. De efterfølgende uger fik jeg taget en masse blodprøver på de andre studerende og på ca 8 patienter.   

I mandags aflevere jeg min skriftelige modul eksamens opgave, så den går jeg og venter svar på nu. I dag har vi så været ind epå skolen og haft vidensdelings dag. Hvor gruppe skulle fremlægge i 20 foran klasse om det praktik sted de havde værte på. Syens selv vores fremlæggelse gik rigtig godt Smile  

 

Lidt billeder fra min praktik 

Lidt billeder fra mit praktik ophold Lidt billeder fra mit praktik ophold Lidt billeder fra mit praktik ophold Lidt billeder fra mit praktik ophold Lidt billeder fra mit praktik ophold Lidt billeder fra mit praktik ophold

 

Første skole/hjem samtale med Christoffer.

mrc | 09 November, 2011 17:26

I dag har vi været til skolehjem samtale på Christoffers skole og det gik super godt. De var rigtig glade for at have Christoffer i klassen. De syntes han var så skole klar. Sidder pænt i timerne og følger med. Er rigtig intresseret i de ting de laver og en rigtig god kammerat. God til at lege med alle de andre. 

Christoffer blev helt gereret og glad over alle de ting de sagde til ham.  

Christoffer har været til sundhedsplejeske.

mrc | 07 November, 2011 16:26

I dag har Christoffer været en tur til sundhedsplejesken på skolen sammen med Michael.

Hun var rigtig godt tilfreds med ham.

højde, vægt, Hørelse, syn og moterik var var rigtig fint.  

Høje: 126cm 

Vægt: 26,5kg

Christoffer er vokset 10 cm og taget 4 kg på, på 1 år og 4 mdr.  Så der er ikke noget at sige til hans bukser lige pludselig blev forkorte Smile 

Samligning med Michael og mine tal:

  Christoffer Far Mor
fødsel 50 52 49
5 uger 58 59 57
1 år 82    
2 år 92 88,5 89,5
3 år 101 97 101
4 år 108.5 105 109
5 år 116 112 119
6 år 126 119 128
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb