Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Så fik vi holdt den sidst fødslesdag for Liv i denn omgang.

mrc | 15 June, 2011 16:33

I søndags havde vi hele familien på besøg til Liv fødselsdag. Vi starte om eftermiddagen med boller og kage. Derefter var der lagt op til frileg og hygge. Hen på aften tændte vi grille og så kunne dem der var sultne få en pølse eller 2,3,4

Det var en rigtig hyggedag hvor Liv fik rigtig mange gode gaver. Vejret var fint og vi kunne side ude hele dagen Smile

I dag har Liv så holde fødselsdag for lilllegruppe fra børnehaven her hjemme. Da de var kommet starte vi med fødselsdagslagkage og sang. Derefter blev der leget i haven, i stuen, på Livs værelse og drengene gik ind og lige med Christoffer som også holdt en fridag. Der var også tid til at froder fiskene, så som altid var et stort hit blandt børnene og de voksne Smile

Ved middagstid fik de pølser med børd og så fik Liv lige en en snag mere inden det var tid til de skulle gå tilbage til børnehaven.

Livs veninde Louise blev tilbaeg ved os for at lege med Liv resten af dagen.

Ved middagstid var Christoffer cyklet op på skolen for at hente hans bedst ven Alexsander som skulle hjem og lege med Christoffer. Han var rigtig stolt over han måtte cykle op og hente alexsander selv Smile

Resten af dagen hygge de 4 sig rigtig meget, imens jeg bare kunne slappe af og se dem lege. 

Christoffer har fået taget sit dræn ud af øret.

mrc | 14 June, 2011 16:34

I dag har Christoffer fået taget sit dræn ud af øret. Dagen startet med jeg var inde og gik Christoffer en tår juice inden han skulle faste 100%. Derefter lage han sit til at spile nitendo imens Liv og jeg kom i tøjet og spiste morgen mad.

Da vi havde afleveret Liv i børnehaven kørte vi ind til ørelægen. Christoffer var helt klar over hvad der skulle ske.

Inde ved ørelægen fik han en maske for munden og næsen og så faldt han super fint i søvn. Imens de fjernet drænet så jeg med på en lille skærm i et andet rum. det gik hurtigt og nemt at fjerne det.

Da de var færdig blev Christoffer båret ind i et rum hvor han stille og roligt skulle vågne fra nakosen. Han sov stille og roligt videre og efter 20-25 min vækkede sygeplejsken ham. Christoffer satte sig op med et sæt og sagde, er det ikke nået med man må få en IS nu...... Smile.

Imens han spiste sin is sad og han og tænke meget og nået. Lige pludselig sagde han ,,Mor fik Liv ikke en gave da hun fik dræn i øret ?" det måtte jeg jeg svare jo til ,,Mor skal jeg så ikke have en gave nu hvor jeg også har sovet ved ørelægen ?" og så måtte jeg jo svare jo igen Smile

 

En timen og 15 min efter vi havde sat bilen på pakeringspladsen foran ørelægen sad vi i den igen. Christoffer var super frisk og v kørte forbi bilka og købte en gave til ham Smile   

Liv hun har fødselsdag og det har hun jo og det er i dag....

mrc | 09 June, 2011 20:32

Så nåede vi endelig til Liv fødselsdag. Det hat hun ventet på i snart en månede nu.

Vi startet dagen med at vække Liv med morgensang og så var det åbne gaver tid Smile Da gaver var åbnet og Liv havde leget lidt med det, var morgenmaden klar. 

Efter vi havde hygget ved morgenbordet fik vi sendt Michael på arbejde, imens vi andre 3 skulle holde en fridag, som bla. skulle bruges på en tur i zoo sammen med Cecilie og hendes mor. 

Sidst på formiddagen satte vi kursen mod zoo. Solen skinde og alle var glade Smile. Inde i zoo fik vi set en masse forskellige dyr, spist vores medbragte mad og leget på den nye legeplads. Vi slutte dagen i zoo med at se Piratfiskene blive froderet.  Det var rigtig sjovt og se. Da de havde spist gik vi et smut i zoo butikke og købte lidt legetøj Smile.

På vej hjem fra zoo kørte vi forbi skovsøen hvor vi fik en is og hyggete lidt Smile.

Her til aften har vi hygge med pandekager til aftensmad efter Livs ønske. Liv syntes det meget mærkelig at hun slet ikke fik nogle gæste, men vi har valgt at holde hendes fødselsdag på mandag. Så har vi hele dagen til at lege i og alle "københaverne" er hjemme pga. af pinsen.

Christoffer på hyttetur

mrc | 08 June, 2011 16:31

I mandags sende vi Christoffer på hytte tur sammen med hele skolen og store og mellemgruppen i børnehaven. De skulle 3 dage til Langeland. Christoffer glæde sig helt vildt til at komme afsted, men han var dog også lidt bange for at Liv nok ville komme til at savne ham.....

Da han kørte væk med bussen sad han med et kæmpe smil, han var bare super klar.

 

I dag har vi så været oppe og tage imod dem igen. Jeg fik helt en klump i halsen da Christoffer løb ud af bussen og til mod mig Smile. De har haft nogle super dejlige dage på Langeland, hvor de havde fået leget i vandkanten, bygget huler, haft bål osv. 

Det var en træt dreng jeg har fået hjem i dag. Efter et godt lang bad er der bare dømt hygge resten af dagen.

Fisketur med Thomas.

mrc | 04 June, 2011 22:30

I dag har vi været på fisketur sammen med Thomas mede ved Slipshavn. Michael og  homas køret ud og hande lidt fiske ting ved middagstid, imens fik jeg pakke de ting vi skulle ha med og så kørte vi til Slioshavn hvor vi mødtes med Michel og Thomas. Da vi havde fået slæbt alle tingene op til vores fiske sted og havde fået pakket ud. Gik vi i gang med at fiske.

Efter at ha fiske lidt begyndet Christoffer og Liv at lege i stedet og så kunne vi andre 3 stå og fiske selv. 

Hen på eftermiddagen spiste vi de medbragte sandwich og så blev der fisket videre.

Vi havde taget en grill med til at grille pølser og evt. fisk på til aftensmad. Da det var tid til at lægge maden på grille kunne vi heldigvis også lægge en fisk på fange af Thomas. Det blev et helt fest måltid vi fik Smile.

Christoffer og Liv skifte med at lege og fiske lidt. De hygge sig helt vild og da jeg begyndte at kalde på dem forbi vi skulle til at hjemad havde de overhoved ikke tid. De leget bare så godt.

Desværre fik en ellers rigtig hyggelig tur en lidt dum afslutning. 2 min før vi var klar til at gå til bilen blev vi omringe af store vild mug som bare var sultne og de kunne bare mærkes når i stak i en. Christoffer gik helt amok og blev super ked af det. Han løb alt hvad han havde lært med sit legetøj imens han skreg hysterisk GÅ VÆK GÅ VÆK GÅ VÆK hele vejen op til bilen.

Men på trods af de dumme mug havde han nu haft en god tur alligevel.

Det blev desværre kun til den ene fisk vi spiste, men vi alle 3 mærke og så flere fisk i løbet af dagen.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb