Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Har bestået mit Kemi :-)

mrc | 30 May, 2011 16:29

Så har jeg fået sommerferie. I dag har jeg nemlig været til Kemi eksamen og jeg slutte af med et 7 tal. Efter et to ugers forløb hvor jeg har læst til eksamen sammen med  Pia fra min klassen og følt jeg havde rigtig godt styr på eksamen, fik jeg i går besøg af en anden fra klassen som fik hylet mig helt ud af den.

Det var bare meningen jeg skulle ha læst mine svar igennem i går og så var det det, men det endte med jeg sad og fik totalt stess og blev mega nervøs da min gæst ubevist fik jeg mig mega usikker. Det endte med jeg måtte smide hende hjem og gå i seng med en følelse af at jeg ikke havde styr på en skid alligevel. Det gjorde at absolut ikke fik sovetden nat, så jeg var mega træt de jeg kørte mod skolen i morges. 

Jeg skulle op som den første, så jeg skulle heldigvis ikke gå hele dagen og blive nervøs. På vej ind til skolen var jeg ikke så nervøs, men da jeg nået skolen begyndte det rigtig at komme. 

Inde til forberedelsen syntes jeg jeg fik rigtig godt styr på tingene, men da jeg kom ind og skulle fremlægge det begyndet min mund at tørre ud og jeg fik sagt en masse vrøvl. 

Så da jeg kom ind og hørte jeg fik 7 blev jeg rigtig lette. Jeg følte virkelig det var gået af lort. Men helt dårligt har det jo ikke været Smile

 

Da jeg var færdig med eksamen og lige havde sidde og snakket lidt med de andre tog jeg ind til Liv og Christoffer ørelæge hvor de begge skulle til kontrol og mødtes med dem og Michael.

Inde ved ørelægen kunne han konstatere at Liv inde dræn var røget ud. Han synes vi skulle se tiden an om Liv evt. skulle ha lagt et nyt dræn i øret. Samtidig syntes han hun virket lidt alleregisk og vi fik derfor nogle næsedråber hun skal ha det næste stykke tid.

Christoffer øre uden dræn var stadig rigtig fint. Han mente også det var tid til at tage det andet ud. Så vi fik en dato hvor vi skulle komme ind og få taget det ud. Når det stadig sidder på plads skal han i fuld nakose for at få taget det ud.

Efter ørelægen kørte Michael på arbejde og Vi andre gik op i gågaden og fik en dejlig is Smile og så kørte vi hjem bagefter.

I eftermiddag har jeg været rigtig træt og børne og jeg har også bare hygget på sofaen med en film.

 

Her til aften har vi været uden med min morbror og tante og sætte æresport på, da de har sølvbryllup i morgen. Christoffer og Liv syntes det var lidt kedeligt, så de gik indenfor og leget med Sabrine i stedet Smile.

 

 

København weekend.

mrc | 22 May, 2011 16:28

I går kørte vi til København og første stop blev hos Martin. Joy var på arbejde. Har fik vi lige lidt mad inden vi kørte ind til parken hvor vi skulle se DM håndboldkampen mellem AG København og bjerringbro. Det var en rigtig fed oplevelse at være i parken og se det. vi havde dog ikke verdens bedste pladser, men hele arrangemanget og stemningen var så fed. Efter kampen mødtes vi med hele Michael familie og hygge lidt.

Derefter kørte vi ud til Louise og Jacop Müller hvor vi skulle have aftens mad og ellers hygge resten af aften.Vi overnatte ved dem til i dag søndag, hvor vi først har været ude og heppe på Steffen og Jens som skulle løbe deres først marathon. Da vi havde børne med valgte vi først at tage ud til marathonløbet lidt før de skulle løbe i mål.  Vi stod ca ½ km målet og nåde både og heppe først på Jens og derefter Steffen. Det var to stolte og trætte herre vi mødtes med efter løbet Smile

Inden vi kørte hjem mod fyn igen var vi lige tur på Amar og se danmarks første rumraket. Christoffer og Michael Wink syntes det var rigtig sejt at se den. Efter at ha kigge på den et stykke tid, vendte vi bilen mog fyn. Da vi kørte på broen fra Amar til Sjælland så vi et meget vildt og flot syn. Et uvejr var på vej ind over KBH. Skyerne var rigtig vilde og se på og vi kørte lige ind i uvejret. Det var som at køre ind i en væg. Det skiftet fra sol til MEGA voldsomt regn hvor man overhoved ikke kunne se ud af ruden på 1 sekund. Det var helt vildt.

Heldigvis kørte vi modsat uvejret, så vi kom forholdvis hurtigt ud af det i den. 

Christoffer har holdt sin første rigtige børnefødselsdag.

mrc | 20 May, 2011 16:27

I dag har Christoffer holdt børnefødselsdag for alle sine venner fra storegruppen og børnehaveklassen. det har været en SUPER god dag.

Da alle var kommet og Christoffer have åbnet alle sine gaver og leget en smule, var det tid til at spise pitabrød som faldt i rigtig god jord hos alle. Da alle var mætte var det lege tid igen.

På et tidspunkt havde der været en og gemme en masse slik poser et sted på vores grund og så gik den vilde jagt i gang efter slikket. Da det endelig var funde og de havde haft tid til at spise lidt af det var det tid til at lave to konkurencer. Første lave vi sækkevædeløb, det syntes de var så sjovt at vi skulle lege det 3 gange. Derefter lave vi ægge løb og det var de også vilde med. Vi slutte af med Lagkage og så var der gået 4 timer og de blev hentet igen. 

Christoffer havde haft en super sjov fødselsdag og han glæder sig allerede til til næste år Smile

 

HIP HIP HURRA CHRISTOFFER 6 ÅR.

mrc | 13 May, 2011 22:25

Så blev min "lille" christoffer 6 år. Det har været en super fødselsdag med familien og hans bedste ven her til at fejre ham.

Så blev det fredag d. 13 maj og Det betyder Christoffer har fødselsdag. Vores lille drenger runder 6 år og inden længe skal begynder der en ny stor fase i hans liv - Nemlig skole livet. 

Vi startet dagen med at "vække" Christoffer med sang. Igen i år "vågne" han utrolig hurtigt Smile Og så var det gave tid. Christoffer kunne æste ikke vent med at åbne sine gaver og det vagte stor lykke da han så der lå en Nitendo dsi xl i en af pakkerne.

Efter gaver var åbnet var det børnehavetid. Vi havde købt et STOR brunsviger han skulle ha med til eftermiddagsmaden. de sidste par år har vi ellers haft børnehaven til fødselsdag herjemme, men da han gernge ville ha hans kamarater fra børnehaveklassen med også har vi valgt at holde fødselsdag for hans venner en anden dag.

Da jeg hente Christoffer i eftermiddag havde han haft en rigtig sjovt fødselsdag. Han var rigtig blevet fejret på børnehave maner.

Ved 15.30 tiden kom Christoffer bedste ven Alaxsander til fødselsdag og lidt efter begyndte vores familie også at komme.

Christoffer havde valgt vi skulle ha risengrød til aftensmad og til aftenkaffe skulle vi ha lagkage Smile. MUMS.

Det blev en rigig hyggelig fødselsdag og Christoffer fik rigtig mange gode gaver. 

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb