Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Så har sygehuset afsluttet mit forløb ved dem

mrc | 30 March, 2011 16:37

I dag har jeg været til 1 års kontrol på Kollund sygehus med min ryg. De var rigtig tilfreds med med ryggen. Den var vokset rigtig flot sammen.

Det var rigtig dejligt at se og høre at den var vokset rigtig flot sammen. Det har været en rigtig lang og hårdt forløb det sidste års tid, men jeg har ikke fortrudt på nået tidspunkt. Er 100% sikker på det var det helt rigtige at jeg valgt at gå med til en at få ledet stiv gjort.

Jeg skal bare huske nu at selv om det er vokset rigtig godt sammen er det ikke en NY ryg jeg har fået. Jeg skal altid passe ekstra godt på den og jeg må affinde mig med at der er mange ting jeg ikke kommer til at gøre mere. Jeg må også affinde mig med at jeg resten af livet kommer til at skulle forklare mig over for andre hvorfor jeg ikke kan hjælpe med nogle ting.

Efter besøget på sygehuset kørte børne og jeg et smut over grænsen og købte lidt små ting. Da vi kørt eovergrænset til tyskland var det grænsekontol på den anden side. så jeg var rigtig spændt på om de stadig ville være der når jeg skulle den anden vej. Liv har nemlig ikke nået gyldigt pas. Efter at ha brugtu LANG tid inde i butikken beslutte jeg mig for at køre mod Danmark igen. De stod selvfølgelig stadig og tjekkede ved grænsen, men heldig vis blev vi bare viftet forbi og mit hjerte kunne slappe af igen Laughing 

Da vi kom til Damark igen kørte vi et smut til Als for at besøge Manne og familien. Inden vi kom helt hjem til Manne skulle vi lige ind og købe en gave til Trine, da hun lige havde haft fødselsdag. Christoffer mente hun skulle have en kjole, da hun var så flot i kjole Laughing (skøre knægt) Men det endte med at lige et spil UNO han valgte.

Som altid gik børne igang med at lege med det sammen.  Vi var der hele eftermiddage og blev og spiste hjmmelavet pixzz. Efter maden kørte vi mod fyn igen. 

så fik vi trampolin i haven igen.

mrc | 21 March, 2011 16:39

I dag har Michael været ude og hente vores nye trampolin og vi har fået sat den op i haven. Børne var super glade for at få en trampolin igen. 

Den gamle lette i en storm en fredag aften. Michael og jeg sad og så TV og lige pludselig lød der et kæmpe brav ude på vores terrase. Det var så vores trampolim der var fløjet ned og lande på vores mur. 

Michael prøvede om han kunne rede den, men vinden var så stærk at vi blev nød til at skære dugen op, så den ikke fløj videre ind til naboen. 

 

Været til gymnastik opvisning i forsamlingshuset.

mrc | 18 March, 2011 22:00

Her til aften har vi været den årlige gymnastik opvisning i søllinge forsamlingshus. I år havde vi valgt at vi ville bliver efter gymnastik opvisningen og drikke kaffe.

Christoffer og Livs hold var det første på gulvet. Liv var kun lige med 1-2 min, så ville hun ikke være med mere. Christoffer var med til hele opvisningen og lige som sidste år, var han meget koncentraret om at lave øvelserne.

Vi kunne tydeligt se på hans motorik af den er blevet meget bedre det sidste års tid. Det har hjulpet ham meget at de har fået trampolinen.

Efter den lille hold var færdig så vi de andre hold. Liv var meget opslugt i at se dem lave opvisning.

Da alle hold havde været på gulvet blev der gjort klar til kaffe og kage i den store sal og i den lille sal var det diskotek for børne.  

Christoffer og Liv hygge sig rigtig meget og det var to trætte børn der kørte hjem på deres cykler. Liv var så træt at hun var ved at falde i søvn på cyklen Smile

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb