Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Fjernet det ene dræn og mellemørebetændelse.

mrc | 28 January, 2011 15:01

D. 7 januar var Liv til ørelægen. Jeg havde taget Christoffer med derind, da vores egen læge havde snakket om at hans dræn i højre øre ikke sad ordenligt mere.

Jeg fik ørelægen til at tjekke øret og han kunne se at drænet var falde ud og bare lå i øregangen. Da det var nemt og hurtigt at tage ud, tog ørelægen det ud  med det sammen. 

Efter han havde taget drænet ud målte ørelægen på Christoffers øre og det var rigtig fint.

Drænet i hans venstre øre sidder stadig rigtig flot.

Natte til i dag begyndte Christoffer at klage over at hans højre øre gjorde ondt. Da vi kigge på øret var der også begyndt at komme væske/snask ud af det. Da Liv alligevel skulle ind til ørelægen i dag med hendes øre fik jeg ham til hurtigt at kigge på Christoffers øre og det var en omgang mellemørebetændelse han havde fået. Så ørelægen satte Christoffer på princilin kur.

Livs venstre øre driller

mrc | 28 January, 2011 15:00

Efter Liv fik dræn i ørene i tirsdags har vendes venstre øre drillet lidt. Det blev ved med at små bløde fra øret. Ikke hele tiden med lidt i perioder. Torsdag aften begyndte der også at komme lidt tykkere snask med ud sammen med blodet og det begyndte at gøre lidt ondt i det.

Derfor har vi været et smut forbi ørelægen i dag. Det viste sig at hun havde fået betændelse i venstre øret og er derfor kommet på øredråber. Ud over dte kunne han ellers fortææe at begge hendes dræn sad rigtig flot. Det var rart at vide. 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb