Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Fjernet det ene dræn og mellemørebetændelse.

mrc | 28 January, 2011 15:01

D. 7 januar var Liv til ørelægen. Jeg havde taget Christoffer med derind, da vores egen læge havde snakket om at hans dræn i højre øre ikke sad ordenligt mere.

Jeg fik ørelægen til at tjekke øret og han kunne se at drænet var falde ud og bare lå i øregangen. Da det var nemt og hurtigt at tage ud, tog ørelægen det ud  med det sammen. 

Efter han havde taget drænet ud målte ørelægen på Christoffers øre og det var rigtig fint.

Drænet i hans venstre øre sidder stadig rigtig flot.

Natte til i dag begyndte Christoffer at klage over at hans højre øre gjorde ondt. Da vi kigge på øret var der også begyndt at komme væske/snask ud af det. Da Liv alligevel skulle ind til ørelægen i dag med hendes øre fik jeg ham til hurtigt at kigge på Christoffers øre og det var en omgang mellemørebetændelse han havde fået. Så ørelægen satte Christoffer på princilin kur.

Livs venstre øre driller

mrc | 28 January, 2011 15:00

Efter Liv fik dræn i ørene i tirsdags har vendes venstre øre drillet lidt. Det blev ved med at små bløde fra øret. Ikke hele tiden med lidt i perioder. Torsdag aften begyndte der også at komme lidt tykkere snask med ud sammen med blodet og det begyndte at gøre lidt ondt i det.

Derfor har vi været et smut forbi ørelægen i dag. Det viste sig at hun havde fået betændelse i venstre øret og er derfor kommet på øredråber. Ud over dte kunne han ellers fortææe at begge hendes dræn sad rigtig flot. Det var rart at vide. 

Liv fået dræn i ørerne og fjernet polypper

mrc | 25 January, 2011 19:32

D. 7 januar var Liv til ørelægen til kontrol. Da næsesprayen ikke rigtig havde syntes ørelægen at Liv skulle ha dræn i begge øre og fjernet polypper og det var vi ening i.

I dag har Liv så været ved ørelægen igen og fået sat dræn i og fjernet polypper. Hun var super dygtig. Da hun skulle bedøves lå hun bare helt stille og trak vejrte fint i masken indtil hun faldt i søvn.

Efter operationen fortalte ørelægen at det var rigtig tiltrængt at hun fik dræn i ørerne.

Da Liv begyndte at vågen var hun lidt ked af det, så hun lå og små grad lidt. Det holdt op da hun kom op til mig at sidde. Var hun var vågnet lidt mere op fik hun en is. Da hun havde spist lidt af den kørte vi hjem igen.

Morfar var med Liv og jeg inde ved ørelægen,. Jeg kan/må jo ikke løfte hende endnu så han var med til at give en hjælpende hånd.

Da vi kom hjem var Liv stadig lidt påvirket efter bedøvelsen, men stadig frisk nok til at huske morfar på at hun jo skulle ha is når hun kom hjem. Det havde jeg jo selv sagt om morgen Smile

Resten af dagen har Liv ikkevirket ret påvirket af bedøvelsen. Hun har været glad, frisk og også kunne drille


Skrevet i skole.

mrc | 18 January, 2011 19:19

I dag er Christoffer blevet skrevet op til skole start til august på Rolfsted skole. Vpres "lille" dreng er ved at blive rigtig stort. Synes det er helt vildt han allerede skal starte i skole.

Det var en rigtig stolt Christoffer jeg hentet i børnehave og som næsten ikke kunne vente med at komme over på Rolfsted skole og blive skrevet op. 

Da vi kom over på skolen gik Christoffer ind i børnahaveklassen og så sig omkring imens jeg afleveret indskrivningspapierne. Da det prakiske var overstået blev og hygge/lege lidt inden vi kørte hjem igen.

Christoffer syntes skolen så lidt underlig ud udefra, men dte var en kanon børnehaveklasse sagde han. 

Begyndt i skole

mrc | 12 January, 2011 16:48

Så er jeg komme i gang med skolen.

Mandag d. 3 januar begyndte jeg til engelsk og i dag  begyndte jeg til Kemi C på VUC i Odense.

Det var ellers meningen jeg skulle læse Kemi i Kolding, da der var vente liste på Kemi holdet i Odense, men i går fik jeg brev fra Odense skolen at der var blevet en ledig plads på holdet til mig, så nu slipper jeg for at køre til Koldning hver tirsdag aften :-)

 

Liv skal ha dræn i begge sine øre.

mrc | 07 January, 2011 16:47

I dag har Liv, Christoffer og jeg været til kontrol ved ørelægen med Liv. Siden sidst vi var ved ørelægen skulle Liv ha næsespray for at se om det kunne hjælpe på hendes øre. Da det ikke havde hjulpet hende skal hun har dræn i begge øre og fjernet polypper d 25 januar.

I forbindelse med Liv havde en tid fik jeg lige hurtig ørelægen til at kigge i Christoffers øre, da vores egen læge mente at hans ene dræn var falde ud. Det viste sig at det var det ogse, så ørelægen tog hurtigt drænet ud fra Christoffers øre og lavede en måling på øret som var rigtig fin.

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb