Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Ligget syg med en slem omgang lungebetændelse.

mrc | 17 November, 2010 21:50

Forrige søndag (vores sidste feriedag) lagde jeg mig syg. Det begyndte så små da vi var oppe i halle til hjemmesøndag. Jeg gik og små frøs og følte mig ikke helt på toppen. Om aften begyndte jeg at fryse helt vildt. Det endte med at jeg lå pakket ind i to dyner og to varmedunke og 1 varmepude og stadig rystet helt vildt.

Om mandagen havde jeg høj feber lige fra morgenstunden. I løbet af dagen, begyndte jeg at få lidt besværet vejrtrækning og lidt ondt i højre lunge når jeg træt vejret.

Nattet til tirsdag sov jeg ikke ret meget, da min vejretrækning var blevet rigtig besværet. Tirsdag kørte Michael mig over til lægen. Over ved lægen kom jeg ind og ligge efter jeg kun havde været der i 10 min, da jeg blev rigtig utilpas. Jeg fik svære og svære ved at trække vejret og det begyndte at sortne for mig. Lægen kunne konstatere at jeg havde fået en slem lungebetændelse på højre lunge. Lægen var lidt i tvivl hvad der skulle ske med mig, men hun beslutte sig for at sende mig hjem på medicin, men hvis jeg fik det bare en lille smule dårliger det næste døgn skulle jeg indlægges. Men hun håbede på at medicinen var nok. For jeg jeg kom så hurtig i gang som muligt, startet jeg med at tage en dobbelt dosis medicin over ved lægen. Vi fik medicin med hjem til de første par dage, så Michael ikke skulle køre efter medicin til mig.

Vi skulle helst gerne begynde at se en lille forbedring allerede i løbet af onsdagen og hvis der ikke var begyndt at ske en forbedring torsdag skulle vi kontakte lægen igen.

Onsdag eftermiddag/aften var medicinen ikke begyndt at hjælpe endnu så vi kontaktet lægevagten. De syntes det var fortidlig at ændre på behandlingen, så de syntes vi lige skulle se tiden an til om fredagen. Selvfølgelig skulle vi kontakte lægen igen hvis jeg fik det dårliger og ellers skulle vi kontakte lægen på fredag hvis medicinen ikke var begyndt at hjælpe endnu.

Fredag var der heldivis begyndt at ske en lille bedring. ikke så meget på min vejrtrækning, men min feber var falde til kun 38.0, så vi valgte at se tiden an og så kunne vi altid kontakte vagtlægen hvis der blev behov.

I løbet af weekenden begyndte jeg så små at få det bedre. Det  var en hel lettelse at kunne begyndet at trække vejret bedre igen.

Jeg er stadig ikke helt 100% frisk, men nu kan jeg da begyndet at lave lidt herhjemme igen og ikke mindst sove nogenlunde ordenligt om natte. 

De to sidste dage har jeg haft "underholdning" af Christoffer. Han blev syg i mandags da han var i børnehaven. Nu er hans vejrtrækning også begyndt at blive lidt besværet, så vi skal nok et smut til lægen i morgen.

Så er vores ønskeliste ved at være opdateret til julen.

mrc | 17 November, 2010 15:33

Så har jeg snart fået skrevet alle børnes ønsker ind på vores ønskeliste. De sidste kommer ind på siden i løbet af denne uge.

Genvej til vores ønskeliste

 

 

En uges ferie

mrc | 06 November, 2010 21:01

Så er en uges skøn ferie ved at være slut.

Vi startet ferie sidste lørdag med at tage en tur til Nørresø hvor vi gik en tur rundt om søen. En tur på ca 6 km. Inden turen var vi lidt spændt på hvordan det ville gå, dels forbi jeg ikke havde gået så så langt endnu og dels om børne gad gå så langt. Turen rundt gik rigtig godt. Vi skulle dog holde nogle pauser på vejen rundt for børnes skyld og finde lidt sjove lege at lege imens vi gik rundt for at fjerne deres fokus.

Christoffer gik hele vejen rundt. Liv måtte op på Michael skulder den sidste 1 - 1½ km, da hendes krafter var sluppet op.

 

Om mandagen kørte vi i sommerhus på Taasinge. Tirsdag formiddag gik vi en skøn tur i skoven om eftermiddagen kørte vi hjem til håndboldtræning. Først stod den på Mini træning. Derefter spiste vi aftensmad i hallen og så skulle Michael træne. Da han var færdig kørte vi tilbage til sommerhuset. 

Onsdag hygge vi i sommerhuset og så var vi alle nede og fiske. Michael var gået nogle timer før os, så han lige kunne fiske lidt selv inden vi andre kom. Vi fange desværre ikke nogle fisk.

Torsdag tog Michael ud og fiske igen. Vi andre gad ikke rigtig pga. vejret, så vi blev hjemme og hygge i sommerhuset istedet. Da Michael kom tilbage kørte vi i Svedborg badeland. Der fik vi rigtig hygget en og badet en masse nogle timer. Christoffer og Liv brugte meget tid i den store vandrutchebane, imens Michael og jeg kunne ligge i vandet og holde øje med dem. PUHA vores børn er ved at blive store.

Da vi alle var opløst gik vi op og kørte på den gyldne måge og spiste aftensmad. Da vi havde spis og Ch og Lic havde fået leget lidt der kørte vi hjem til sommerhuset igen, men to trætte børn.

Om fredagen skulle vi alle ud og fiske igen. Vi gik ca 1.2 ned til skoven som vi skulle gå igennem for at komme hen til fiskepladsen. De vi kom derned var skoven lukket af pga. jagt. Derfor kunne vi ikke komme derhen hvor vi skulle fiske, så vi kunne bare vende om og gå hjem igen Frown. Det var børne og Michael absolut ikke tilfreds med.

Vores første plan var at vi skulle køre hjem fra sommerhuset fredag aften efter disney show, men nu hvor vi ikke kunne komme ud og fiske blev vi ening om at køre hjem o eftermiddagen i stedet og så hygge derhjemme om aften istedet. Så det gjorde vi.

I dag lørdag har vi været ude og sælge julekalender for snif håndbold og derefter ude og se Michael spille håndboldkamp. I morgen er sidste ferie dag, desværre.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb