Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Så cykler LIv uden støtthjul...

mrc | 26 October, 2010 10:00

I lørdags tog Michael støttehjulene af Liv gamle cykel. Så kunne hun gå og øve sig på at cyle uden støtthjul på den. Hun viste dog ikke rigtig interesse i at cykle på den i lørdags.

I dag da vi skulle i børnehave sagde hun så hun ville cykle på den. Jeg tænkte det kunne hun da godt prøve, for vi kunne jo hurtigt hente den anden hvis det ikke gik. Jeg holdt cyklen for hnede til hun var komme og og sidde på den og så cykle hun afsted Smile. Hun kan cykle ca 30 meter uden at stoppe. Rigtig flot. Vi skal lige holde cyklen for hende når hun skal op på den, men det skal hun nok hurtigt få lært.

Så har Liv fået mellemørebetændelse igen...

mrc | 20 October, 2010 21:45

Her til aften har jeg været et smut ved vagtlægen med Liv. Hun havde nemlig fået ondt i øret i eftermiddag i børnehaven og feber. Vagtlægen kunne konstaterer en om gang mellemørebetændelse på højre øre. Venstre så helt fint ud. Så nu er Liv komme på pille kur igen.

I morgen vil jeg prøve at ringe til Christoffers ørelæge og få en tid til kontrol af Livs øre. Synes hun ofter og ofter for mellemørebetændelse. 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb