Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Liv har fået mellemørebetændelse igen.

mrc | 07 September, 2010 13:11

Puha en nat vi alle har haft. Liv har underholdt hele natten og holdt os alle vågen. Hun begyndte kl 00.45 med at brokke sig og så forsatte hun indtil 03.30 hvor hun endelig fald i søvn igen. På intet snakke hun om at hun havde ondt i øret, hun ville bare ikke sove og da selv ikke i sin egen seng, da det var kedeligt.

Omkring 04.30 vågne hun igen. Denne gang snakke hun lidt om at hun havde ondt i sit højre øre. Ved 05.00 tiden faldt hun i søvn igen.

Kl 06.00 vågne hun så igen. Denne gang tog jeg hende med ind i vores seng. Igen snakket hun om at hun havde ondt i sit øre. Hendigvis faldt hun hurtigt i søvn igen og så sov hun til kl 9.30 ca.

Da hun vågne havde hun stadig ondt i øret og havde nu fået feber. Jeg ringe efter min far for at låne deres bil og for at høre om han ville passe Christoffer imens jeg tog til lægen med Liv. Da Christoffer også havde været en del vågen i løbet af natten pga Liv havde jeg valgt at han skulle have en fridag og få sovet ud.

Da min far kom over kørte Liv og jeg over til lægen. Der var desværre rigtig mange mennesker over, så vi kom til at vente i lang tid derover.

Da vi endelig kom ind til lægen kunne hun fortælle at Liv havde en omgang mellemørebetændelse på højre øre og at der også stod væske på venstre øre, så hun skulle have en omgang prinsellin.

Håber Liv hurtigt for det bedre på øret. 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb