Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Totte har født.

mrc | 27 July, 2010 23:45

I dag har Totte født 3 rigtig søde killinger. Michael opdage at Totte var gået i fødsel. Derfor lukke han hende ind på toilette. Da den var meget urolig og bange satte Liv og jeg mig ind til den og kælede lidt med hende. Det fik hende til at slappe lidt af og hun lagde sig på et tæppe helt henne ved os. Liv og jeg så den første killing komme til verden. Liv blev desværre ked af det da Totte lige kigge på os og piv meget højt lide da killingen kom ud.

Efter et stykke tid gjorde hun sig klar til at få nr 2. Denne gang var Christoffer og Michael også derinde. Liv ville dog ikke se det, så hun stod i stuen imens og kom ind da Totte havde født den. Da vi havde set lidt på dem, lod Vi dem være i fred. Efter nået tid igen kom der endnu en killing til verden.

Vi skulle til Maria´s fødselsdag over ved mine forældre om aften. Da vi tog afsted ligne Totte en der var færdig med at få killinger. Vi havde lavet en kasse med håndklæder i og lagt Totte og killingerne derop. Selvom vi var ret sikker på hun ikke skulle have flere var vi meget spændte da vi kom hjem. Men vi fik ret, der var stadig kun tre bitte små søde killinger Smile

Lidt forsinket 3 mdrs. kontrol af ryggen.

mrc | 19 July, 2010 17:51

I dag har jeg været til kontrol med ryggen. Da jeg havde tid allerede kl 9.00 og vi var i sommerhus på Tåsinge havde vi valgt at køre op til Strib søndag aften for at overnatte der, så vi ikke skulle så tidligt på i morges.

Det gik rigtig godt til kontrolden. De røntgenbilleder jeg havde fået taget af ryggen viste at mit led var vokset fint sammen. Han var også rigtig glad for at høre mine ben smerter var væk. Jeg skulle nok regne med at der kunne gået lang tid enden den sovende fornemmelse i foden gik væk. 

Ellers var han godt tilfreds med mig og jeg skulle bare forsætte som jeg gjorde nu. Jeg skulle stadig passe på og lytte meget til rygge.

Jeg spurgte til hvornår jeg kunne begyndet at svømme igen. Det havde han svært ved at svare på, men jeg skulle snakke med mine træner fra genoptræning holdet om det, da de bedst ville kunne sige hvornår min ryg var klar til det.

Efter besøget på sygehuset kørte vi en lille tur til tyskland og handlet lidt. Da vi havde fået handlet kørte vi til Als for at besøge Manne, Bjerne, Trine, Ide og lille nye Ditte. Da vi kom havde de grillpølser m.m. klar Smile.

Imens vi voksne fik snakke en masse havde børne travlt med at lege sammen. Rigtig skønt at se de bare begyndte at lege med hinanden lige med det samme.

Vi kunne desværre kun være der 2½ time da Manne og Bjerne skulle til fødselsdag og vi skulle videre op til Jens afskedsfest ved hans forældre. Det var rigtig hyggeligt at se dem igen og ikke mindst at se lille skønne Ditte.

Det var rigtig hyggeligt til Jens afskedsfest. Hans forældre bor på en gård hvor de har køer. Da vi havde fået eftermiddags kaffe m.m. tog Jens Christoffer, Liv og michael med ud på en mark for at køre på traktor. Både Christoffer og Liv fik lov til at prøve at køre traktoren. Det var lige guf for dem. De var begge mega stolte bagefter.

Efter deres traktortur gik de en tur i stalden for at se køerne og kalvene og derefter gik de på hø loftet for at se katte killinger. Begge dele syntes de rigtig rigtig godt om. 

Resten af dagen var de i salden, på hø loftet og ved traktoren. Det var ikke meget vi så til dem. Når Jens far skulle lave nået i stalden deltog de. Christoffer hjalp bla. med at malke. Vi var også så heldige at mælkebilen kom og hentet det mælk de havde malket ud. Det syntes de også var rigtig spænende og Christoffer havde som sædvanlig en masse spørgsmål til mælkemanden. 

Det var en rigtig hyggelig eftermiddag/aften over ved Jens forældre. Han har en utrolig sød familie.

Det var to meget trætte børn vi fik med hjem. 

Begyndt til genoptræning.

mrc | 16 July, 2010 17:52

Så kom tiden endelig hvor jeg måtte begynde til genoptræning. Tirsdag og torsdag i uge 26 var jeg til ene træning for at gennemgå mit program og se hvordan ryggen reageret på det. Da min ryg ikke reageret negativt kunne jeg starte på genoptræningholdet tirsdag d. 13 juli. 

Det er hårdt for musklerne at komme i gang igen, men også en skøn følelse. Men puha der skal ikke meget til før jeg bliver øm og kondien er sørme heller ikke for god, men det skal nok komme igen. De første 6 - 8 gange skal jeg kun køre mit program igennem 1 gang derefter skal jeg stille og roligt køre øvelse antallet op så jeg kommer op og køre programmet igennem to gange pr. gang. 

Bare på de fire gange træning jeg har været til kan jeg mærke forskel. Specielt en øvelse har jeg allerede fået meget nemmere ved at lave.

Rasmus og Tea er blevet gift.

mrc | 04 July, 2010 17:50

I går var vi alle 4 til Rasmus og Tea´s bryllup. Det var en super godt bryllup.

Vi startet inde i Vor Frue Kirke i Odense hvor de skulle vies. Børne var rigtig gode i kirken. Liv sad og små sang, mens Christoffer syntes det var lidt mere kedeligt. Han sagde bla. på et tidtpunkt: Mor skal vi ikke tage hjem, det er kedeligt at være til bryllup Laughing Fik ham da overbevist om at det nok skulle blive sjover når vi skulle videre til festen.

Efter de var blevet gift fik vi smidt ris på dem. Christoffer syntes det var lidt mærkeligt at vi skulle smide ris på dem, men syntes nu endelig også at det var meget sjovt Smile.

Efter kirken kørte vi til Vissebjerg storkro hvor festen skulle holdes.

Festen gik rigtig godt. Alle var klar på at feste med Rasmus og Tea. Ved 22.00 kom farfar og hentet Christoffer og Liv. De havde hygge sig rigtig meget. Nå de ikke sad oppe og spiste løb de rundt og leget forskellige steder på kroen. Så de  var godt trætte og klar på at komme hjem og sove ved farfar og farmor. Vi andre skulle overnatte der, så da børne var hentet kunne Michael og jeg rigtig give den gas Laughing.

I morges mødtes vi til morgenmad og derefter kørte vi hjem og slappe lidt af inden vi skulle hente børne igen. 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb