Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Liv startet i børnehave.

mrc | 25 June, 2010 15:00

Så er Liv startet i børnehave. Puha tiden går hurtigt.

Hun startet tirsdag d. 1 juni. Den første dag var planen at jeg skulle med op i børnehaven og være.

Morfar kom og kørte os derop ved 8.30 tiden. Da vi kom derop var nogle af børne på vej ud og lege, så Liv smutte også med ud og så så jeg ikke meget til hende igen. Ved 10.45 beslutte jeg mig for at tage hjem igen, da Liv absolut ikke havde brug for at jeg var der Smile.

Ved 15.00 tiden tog jeg op i børnehaven igen. Hun havde bare hygget sig så meget  og der havde ikke været nogle problemer Smile.

Onsdag d 2 og torsdag d. 3 lå Liv desværre syg, men fredag var hun klar til at komme i børneghaven igen. Michael kørte derop med dem ved 7.15 tiden. Det var så meningen at han skulle være der imens Liv prøve at spise morgenmad deroppe. Men efter et kort stykke tid spurgte hun og han ikke snart skulle på arbejde og så kunne han lige så godt køre  Smile.

Nu har hun snart gået der en månede. Hun tuller rundt og leger. Hun kan dog bdst lide lige at vide hvor Christoffer er. Der har været tog gange hvor Christoffer ha skulle et andet sted hen med sin gruppe hvor hun så er blevet ked af det, men begge gange gik det hurtig over igen. 

De voksne siger også at hun bare hygger sig. Hun skal dog lige lære at når de voksne siger nået til hende, så mener de det altså Laughing. Men det kommer jo ikke bag på nogle af os. Det skal de nok få meget sjovt med

gå og cykel turer

mrc | 17 June, 2010 15:17

Der er kun gået 10 dagen siden jeg sidste skrev, men her de sidste 3 dagen er der lige pludselig sket et kæmpe fremskridt i hvormeget jeg kan gå og cykle.

For to dage var  jeg ude og cykel min tur om aften. Imens jeg cykle kunne jeg mærke at jeg ikke blev træt og fik ondt i ryggen som jeg pleje. Så jeg vangte at årøve at cykle lidt mere. Det endte med at jeg kom op og cykel 4.5 km. Det var rigtigt hårdt kondi mæssigt, men ryggen tog det rigtig godt. Jeg var træt i ryggen da jeg kom hjem, men ikke mere end jeg måtte blive. det var en super fed fornemmelse at lige pludselig kunne cykle lidt mere.

Da jeg ikke viste hvor meget jeg kunne holde valgte jeg "bare" at cykle turen rundt om skolen 3 gange. For hvis jeg lige pludselig ikke kunne mere var de ikke langt hjem.  

I går da jeg var ude og gå. Min plan var at prøve at se om jeg ikke kunne komme op og gå ca. 2 km. Turen gik rigtig godt og det endte med at jeg kom op på 2.6 km. Men så jeg jeg også brugt i ryggen.

Ligsom i går valgte jeg at gå en lille rute og så bare går ruten flere gange, så jeg nemt kunne komme hjem hvis rygge lige pludeselig ikke kkunne mere.

Idag valgte jeg så at prøve at cykle Eskilstrup rundt. Der var nemlig ingen vind, så tænkte det ikke kunne gå helt galt. Turen gik rigtig godt. Jeg kunne godt mærke at jeg ikke er klar i nu til at cykle på for mange bakker, så brokker ryggen sog. Men den tur rundt er der heldigvis ikke så mange. 

Turen rund er 5.9 km så der kom lige lidt mere på i dag Smile. Ryggen var træt da jge kom hjem, men det var en dejlig tur. Har ikke cyklet så langt efter jeg er blevet skadet uden at få rigtig ondt. 

Det er SKØNT at jeg kan begynde at gå og cykle mere nu. 

Ellers er det ikke sket det vilde i forhold til ryggen. Der er snart gået 3 måneder siden min operation. I tirsdags var jeg et smut i rudkøbing for at få  taget røntgen billeder af lænden. De bliver så sendt til Kollund. Når de har modtaget dem for jeg en tid til kontrol nede ved dem. 

Det bliver rigtig spændene hvad de siger til mig og hvad røntgen billederne viser.

Lidt nyt om ryggen.

mrc | 07 June, 2010 14:57

Det går forsat stille og roligt fremad med min ryg. Begynder stille og roligt at kunne sidde længe og bliver mere og mere bevægelig i kroppen.

Mit højre ben  sover stadig, men det er blevet væsentligt mindre og følelser forskellen er også blevet mindre Smile.

Jeg er nu oppe på at må løfte omkring 1.5 kg, så det forsat ikke meget.

Jeg går nogle små turer hverdag. Det er ca omkring 1.4 km. Kan ikke rigtig komme op på mere, men så går jeg bare flere gange om dagen. Jeg kan cykle op til børnehan og så holde en pause inden jeg cykler hjem igen. 

Vores vasketøj klare jeg 100% selv nu. det tager lidt længer tid en normalt, men det er skønt at kunne hjælpe til med nået herhjemme. Selvfølgelig er der dage hvor Michael hjælper. Men det er mest når det skal fra vaskemaskinen og ud i tørretumbleren, da min ryg ikke er glad for at skulle arbejde i de lave højder. En enkler gang ned i knæ er ok, men fere gange i løbet er kort tid følels ikke godt. 

Alle mine 3 års gaver :-)

liv | 06 June, 2010 11:21

Her er alle mine super dejlige gaver Wink

Mor &  Far:2 natkjoler, 1 elektrisk Thomas tog.

Christoffer: Udendørslejetøj: 1 stor lastbil, 3 små biler, 1 vandekande.

Mormor & Morfar: Barnevogn, Hr nielson bamse, Pippi heste bamse,  elektrisk bil (fællesgave med Christoffer)

Farmor, Farfar,  Joy, Martin, Steffen & Nadia: Stor trampolin (fællesgave med Christoffer)

Oldefar: 500kr, en pakke af mine ynglings kiks . (Har købt en dukke, pudslebord, strygebræk, strygejern og paraply for pengene)

Thomas,Susanne, Rasmus & Tea: Rulleskøjter + sikkerhedsudstyr.

Maria & Jens: 3 My little pony heste

Liv har holdt fødselsdag

liv | 05 June, 2010 19:59

I dag har jeg holdt fødselsdag for familien. Det var deværre ikke alle der kunne komme, men dagen blev lige som jeg havde ønsket Smile. Det er ikke min rigtige fødselsdag i dag. Men da jeg har fødselsdag på en hverdag syntes mor og far at vi skulle holde det i dag, så jeg rigtig kunne få leget en masse med mine gæster.

Ved 14.00 tiden begyndte folk at komme og de havde en masse dejlige gaver med. Da alle gaverne var pakket op var det tid til bolle og kage bord. Vejret var super godt så vi kunne sidde udenfor i solen Smile. Mormor havde bagt boller, drømmekage og jordbærkage til mig. Jeg ville nu kun spise drømmekagen og det fik jeg lov til, nu hvor det var min fødselsdag Smile.

Da vi havde spist var der dømt hygge på terrasen og masser af leg i haven. Rasmus viste mig nogle nye kunster på trampoline, så nu skal jeg rigtig øve mig på dem Smile. Jeg har nemlig lært at lande på numsen og så kommet op og stå igen.

Da jeg havde leget en masse gik mormor, morfar, Christoffer og jeg en tur, da jeg syntes min nye flotte dukkebarnevogn skulle ud og luftes.

Da folk begyndte at blive sulten igen fik vi en omgang hot dog, jeg ville nu bare kun have pølsen, reste løg og remoladen.

Det var været en super sjov dag. Lige som jeg havde tænkt mig. Nu er jeg meget træt og skal i seng og sove. GOD NAT alle sammen.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb