Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Christoffer har ved ørelæge

christoffer | 28 May, 2010 22:58

 I dag har Christoffer holdt fri fra børnehaven, da han han været til kontrol ved ørelægen. 

Dagen startet med at vi køret Michael ud på arbejde, så vi havde en bil at køre i når vi skulle til ørelægen.

Christoffer havde tid ved ørelægen kl 10.15. Hans højre øre så rigtig flot ud. Venste øre løb stadig, så vi fik nogle øredråber vi skal dryppe med de næste 8 dagen.  

Ellers var ørelægen godt tilfreds med ham og han fik en ny tid om et ½ år.

Da vi var færdig ved ørelægen kørte vi ud til rosengårdscenteret hvor Christoffer skulle ud og købe legetøj for hans fødselsdagspenge fra oldefar. Vi gik i toys r us hvor han fandt en masse godt legetøj han købte. Bagefter gik vi i centeret og kigge lidt.

Da vi rigtig var kommet på hygge dag fik han lov til at spise middagsmad på Mc donalds. Det var nået der kunne bruges Smile.

Da vi havde spiste kørte vi hen til oldemors grav med en buket blomster Christoffer havde valgt. Han syntes det var rigtig synd hun var gået bort og sagde TAK for alt det sjove hun havde lavet med ham.

Efter vi havde været på kirkegården kørte vi op til oldefar og viste ham alt det legetøj Christoffer havde købt. Her slappe vi af lidt inden det var tid til at hente Liv og far.

Stoppet med at tage smertestillende.

mrc | 26 May, 2010 10:59

Mandag d. 24 maj tog jeg den sidste smertestillende til at sove på. Siden den nattepille har jeg ikke haft brug for at tage mere smertestillende. Det er bare super dejligt endelig at kunne undvære pillerne. Jeg har stadig lidt ondt i benet. Men det er ikke mere end jeg kan holde det ud, uden at tage piller mod det.

Mit højre ben sover forsta og der er stadig følelses forskel i mine to ben, men synes det har hjulpet meget på det. 

 

Holdt fødselsdag for børnehaven

christoffer | 19 May, 2010 17:56

I dag har børnehaven været til fødselsdag ved mig. Inden de kom, var morfar og farmor kommet for at hjælpe mor med at gøre klar til fødselsdagen.

Mor og jeg havde tidliger sat en masse flag  og hængt nogle balloner op i hele haven, så der var rigtig fint Smile 

Vejret var heldigvis rigtig godt, så vi kunne sidde på terrasen og spise. Jeg havde valgt at der skulle ligge en ballon og en snort til ballonen ved alle pladserne.

Da børnehaven kom fik jeg først en gave. Derefter startet vi med at spise rutebil lagkage. Der var sat lys i jeg skulle puste ud, men det var svært at hold liv i dem pga vinden, men det lykkes til sidst. 

Da vi var færdig med at spise sang de fødselsdags sang for mig. Første den med instrumenterne og bagefter sendte de flag op for mig og så var det tid til at lege i haven.

Alle hygge sig rigtig meget. På et tidspunkt var vi alle også inde og foder fiskene. Det syntes de alle var rigtig sjovt Smile.

Til middagsmag fik vi pitabrød. Det var nået alle kunne lide. Da vi havde spist kunne vi lige nå at lege lidt mere inden de skulle tilbage til børnehaven. Christian blev tilbage og lege med mig. Det havde vi aftalt med hans mor at han skulle.

Igen hvar det en rigtig sjov fødselsdag jeg havde og Christian og jeg hygge os også en masse bagefter.

Alle mine gaver til 5 års fødselsdagsfest.

christoffer | 13 May, 2010 22:56

Her er alle mine super dejlige gaver Wink

Mor &  Far: Lynet McQueen Sengetøj, Pixeline spil, computer

Liv: 3 action figurer

Mormor & Morfar: Lynet McQueen Laptop, Snorkelsæt, elektrisk bil (fællesgave med liv)

Farmor, Farfar,  Joy, Martin, Steffen & Nadia: bog: Min rokketand, Stor trampolin (fællesgave med Liv)

Oldefar: 500kr, en pakke af mine ynglings kiks (har købr 1 elektrisk Thomas tog, 6 bakugan, bakugan håndleds våben, GX Speed bil   

Thomas,Susanne, Rasmus & Tea: Rulleskøjter + sikkerhedsudstyr.

Maria & Jens: Playmobil legesæt.

Christoffer 5 år

christoffer | 13 May, 2010 20:55

I dag er det min fødselsdag og jeg har defor haft rigtig mange gæsteSmile. Dagen startet med at far, mor og Liv kom og vække mig med morgen sang. Jeg var faktisk vågnet lidt før de kom ind, men jeg hørte de gik rundt ude i stuen, så jeg tænkte de nok var på vej ind til mig. Så jeg lod som om jeg lå og sov Laughing. Da de havde vække mig fik jeg lov til at åbne alle mine gaver, troede jeg ihvertfald. 

 Christoffer 5 aars foedselsdag. 13 majChristoffer 5 aars foedselsdag. 13 maj

Da jeg havde åbnet dem de gav mig gik vi ud og spiste morgenmad. Da jeg havde spist ville jeg ind på mit værelse og leg. Da jeg kom derind stod der lige pludselig en computer på mit bord. Det var en ekstra gave til mig Smile

kl 14.00  begyndte de fleste af mine gæster at komme. Det var alle fra mors side at familien og de havde rigtig mange gode gaver med. Da jeg havde pakket alle sammen op og leget lidt med nogle af dem skulle vi have kaffe og kage. 

Christoffer 5 aars foedselsdag. 13 maj Christoffer 5 aars foedselsdag. 13 majChristoffer 5 aars foedselsdag. 13 maj

Mormor havde været så sød at bage boller, drømmekage, rutbillagkage og jordbærkage til mig, MUMS MUMS det smagte godt Smile.

Imens vi sad og spise kom fars side at familen. Så var det tid til at jeg skulle have fødselsdagssang. Jeg valgte den med instrumenterne og bagefter sendte de raketter afsted for mig. Tilsidste skulle jeg pudste alle lysene ud på lagkagen. 

Da vi havde spist gik næsten alle ud og hjalp med at samme Liv og min nye trampolin. Jens sagde forstarten hvordan man skulle gøre, men det tog lidt tid at få alle til at høre efter. men tilsidste lykkes det at få den samlet og Liv og jeg kunne indvie den Smile.

Christoffer 5 aars foedselsdag. 13 majChristoffer 5 aars foedselsdag. 13 majChristoffer 5 aars foedselsdag. 13 maj

Resten af dagen gik med t lege i trampolinen, køre rundt i vores anden fælles gave, nenlig den elektiske bil og med at lege med mine gæster.

Til aftensmad havde jeg bestil hjemmelavet burger. Nøj de var gode Smile.

Jeg havde en rigtig super god fødselsdag. 

Liv har fået melleørebetændelse :-(

mrc | 12 May, 2010 10:15

I går aftes begyndte Liv at snakke om at hendes venstre øre gjore ondt og som aften gik blev hun mere mere pylret. Da hun skulle i seng havde tjekket jeg lige hendes temperatur, men hun havde ikke feber. 

Liv blev meget ked af det da hun kom i seng. Først lå Michael lidt med hende og så lage jeg mig ind til hende. Hun var rigtig træt med kunne ikke falde i søvn da hun havde rigtig ondt. Jeg gav hende derfor nået panodil at sove på ved 21.30 tiden og efter en times tid faldt hun endelig i søvn. 

Ved 2.00 tiden vågne Liv igen og havde rigtig ondt i øret igen. Efter en halt times tid hvor hun ikke kunne falde i søv pga af smerterne i øret fik hun nået mere panodil og efter ca 20 min sov hun godt igen. 

Ved 4 tiden vågne hun igen og små grad lidt men faldt heldigvis hurtig i søvn igen. Sådan forsatte det resten af natten.

Ved 6 tiden vågne hun igen og efter at ha forsøgt at få hende til at sove igen opgav jeg og vi lagde os ind og så bamse og kylling. Hendes temperatur var 37.9 og hun var begyndt at få ondt i øret igen. 

Ved 8 tiden kørte Michael til lægen med hende. Der var hun også begyndt at få lidt ondt i det andet øre sagde hun.

Lægen kunne se at der var en mellemørebetændelse på venstre øre og måske en på vej på højre øre. Hendes trommehinde var ikke sprunget på venstre i nu. Hun er nu kommet i behandlin og skal ha piller de næste 7 dage.

Arbejdsdag i haven.

mrc | 09 May, 2010 22:37

I dag har mormor, farmor og farfar været over ved os og hjulpet Michaeli haven.   

Det var faktisk meningen at vi skulle ha haft have arbejdsweekend, men da Michael ikke var helt på toppe om lørdagen adlyste vi lørdag. Der ville Thomas, Susanne, Rasmus og Tea også ellers ha været kommet og hjulpet til. Den oplevelse må de have tilgode til en anden gang Smile

Vi startet op søndag morgen kl 9.00 med morgenmad.

Arbejdsdag. Startet med faelles morgenmad Arbejdsdag. Startet med faelles morgenmadArbejdsdag. Startet med faelles morgenmad

Da vi alle var mætte gik folk igang med at rytte op og fjerne ukrudt i vores have. Jeg kunne kun sidde og ligge og hold øje med dem og fortælle hvad jeg gerne ville ha lavet.

Christoffer og Liv hjalp også til. 

Mormor havde en fælles fødselsdagsgave med til Christoffer og Liv fra hende og morfar. Det var en elektrisk bil som de begge kunne sidde i og køre rundt i. De blev super glade for den og de kunne næsten ikke vente til den var ladet op. Da de endelig kunne tage deres første tur i den var smilende rigtig store.

Arbejdsdag. Christoffer og Liv fik deres faelles gave fra mormor og morfar. Den blev de rigtig glade for

Sidste på eftermiddagen, da hele haven var blevet rigtig fin cykle farmro og farfar hjemad. Mormor blev til grilmad som vi efter en lidt overskyet dag kunne spise på den rene terrasse i solskind vejr imes vi kunne nyede det flotte resultat.

Tusind tak for hjælpen Wink

 

Det løber fra Christoffers øre.

mrc | 07 May, 2010 11:41

Fra omkring 12 - 13  April og 3  uger frem havde Christoffer problemer med at det løb med betændelse fra hans højre øre, rigtig meget faktisk. De første par dage havde han feber, men ellers har han været feberfri resten af tiden.

Joy var så sød at tage han til lægen for at få øret kontroleret. De ville ikke gøre nået ved det, da han har dræn i og betændelsen løb fint ud. Vi skulle dog komme til kontrol igen d 27 april og hvis han blev dårliger skulle vi selvfølgelig også komme. 

Christoffer var ikke påvirket af at øret løb, men det har selvfølgelig irriteret ham for han skulle hele tiden tørre sig, da det løb ned af kinden på ham.

Da vi kom til kontrol d.27 april så øret bedre ud syntes lægen. Det løb dog stadig lidt, men ikke så voldsomt som i starten. Så lægen mente forsat ikke vi skulle gøre nået. Vi fik dog nået crem med hjem vi skulle smøre hans øreflip med, da den begyndte at blive irriteret og det hurtigt kunne udvikle sig til børnesår. 

Det hjalp heldigvis hurtigt på øreflippen.

Til 6 ugers kontrol.

mrc | 05 May, 2010 18:40

5 maj Blev godkendt i dag :-) Var faktisk bedre end forventet :-)

 

 

Har været til 6 ugers kontrol i Kollund i dag. Lægen sagde det så rigtig godt ud. Faktisk bedre end de normalt ser efter kun 6 ugerSmile  Skal derned igen om 6 uger hvor jeg skal have billeder med at ryggen, så vi kan se om det vokser ordenligt sammen. Det bliver spændene.

Jeg fik nogle flere udstrækningsøvelser med jeg skulle begynde at lave.

 

Synes ellers det går godt med ryggen. Jeg har ingen smerter i ryggen mere. Jeg bliver dog stadig hurtig træt i ryggen når jeg går rundt eller sidder forlænge. Men det er helt naturligt. Det er bare vigtig jeg lytter til trætheden, da den ellers vil gå over til smerte

Jeg tager stadig smertestillende da jeg har rigtig mange nervesmerter i højre ben. Det kan det komme til at gøre i rigtig lang tid i nu. Jeg skal bare tænke på at det er "gode" smerter. Da det er tegn på at mine nerver er ved at vågne op igen. Smile

Ellers skal jeg bare forsætte med stille og roligt at øge mit aktivitetsniveau

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb