Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

TO VIGTIGE DATOER.

mrc | 30 January, 2010 09:09

Så har vi fået datoer for Børnenes gymnastikopvisninger.

Liv og Michael skal lave gymnastikopvisning lørdag d. 13 Marts i Årslevhallen.

Christoffer skal lave opvisning fredag d. 19 Marts i Søllinge forsamlingshus.

Vi ved stadig ikke hvad tid det forskellige foregår, men i skal nok få nærmer besked.

En tur i zoo og på Ringe sø.

mrc | 11 January, 2010 11:19

I fredags fik jeg sådan en lyst til at tage i zoo med børne, så ved middagstid satte jeg en dej til hævning og kørte op efter Christoffer. Han kunne ikke forstå jeg hente ham så tideligt, men da han hørte vi skulle i zoo kunne det ikke gå hurtigt nok med at komme hjem. Da vi kom hjem passede det med at bollerne skulle formes og i ovnen.

Kl 13.30 kom min far og hente os. Vi skulle lige forbi Lotte efter Liv og så kørte vi op til Årslev station hvor vi skulle tage toget.

Da vi kom ind tol zoo starte vi med at gå rundt og se lidt dyr. Da vi trængte til at sidde lidt og komme lidt væk fra kulden, fandt vi et sted hvor vi kunne spise bollerne. De var stadig rigtig dejlige varme. Da vi havde spist Gik vi rundt og så nogle flere dyr. Da det begyndte at blive koldt at gå rundt  gik vi ind til søkoen hvor vi rigtig fik varmen igen. 

 

Da michael havde fri kome han og hente os og vi kørte hjem med to trætte børn, som rigtig havde hygge sig i zoo

 

Lørdag kørte vi op til Ringe. Vi skullen emlig handle lidt forskellige ting, håndboldsko osv. Da vi havde handle kørte vi ned til RInge sø for at lege lidt på isen.  Det var første gang for både Christoffer og Liv at de prøve at gå på is. De syntes det var rigtig sjovt. De havde slet ikke tid til at komme med hjem igen Smile

 

 

Svar på MR Scanning.

mrc | 06 January, 2010 10:52

Var på ringe rygcenter i går, hvor jeg fik svar på min MR scanning.
 
scanning svar : 
 
Indikation.
Prolapsoperation L5/S1 maj 2009. Stærke klndesmerter, sovende fornemmelse i højre underben siden operation.
 
MR af columna lumbalis uden og med konstast, den 23-12-2009.
Undersøgelsen 23.2.2009 foreligger til sammenligning.
Normale forhold L1/2
Discusdegeneration L2/3 med kontrastopladende HIZ i bageste anulus fibrosus.
Flad median prolaps L3/4 med stor, kontrastopladende HIZ koncentrisk i bageste anulus. Status er uændret.
I segmentet L4/5 bed median prolaps L4/5 med HIZ paramediant på venstre side, kontrastopladende og der er kontakt til venstre L5-rod.
Sepuelae efter højresidig hemilaminektomi L5/S1, og der er tilkommet yderlige let højderreduktion af discus og mere udbredte Modicforandringer af tybe 1 og beskeden kontrastopladning i bageste del af diskus. Prolapsen er til størstedelen fjernet, der resterer en beskeden prolaps lige paramediant på højre side strækkende sig 14 mm ned bag øvre S1.
Durasækken er ikke påvirket, men der er kontakt til S1-roden. Endvidere ses øget bløddelsudfyldning bagtil i laminektomien strækkende sig om mod bagsiden af S1-roden, og der er kontrastopladning i området tydende på let fibrose. Roden er ikke displaceret. Status er i øvrigt uændret.
 
Konklusion.
Sequelae efter højresidig hemilaminektomi L5/S1 cum fibrosis 
Højresidig paramedian rets- /re.prolaps, se tekst.
I øvrigt status quo. 
 
 

Så der er altså kommet en ny diskus prolaps der hvor jeg er opereret. Planen er nu at jeg skal gå nede ved en af deres fys det næste stykke tid for at se om jeg kan træne den op igen. Ellers vil de henvise mig til kirugerne igen. 

Det var et lidt andet svar end det jeg havde forventet af få. Jeg var udemærket klar over at det var omkring L5/S1 mine smerter stamme fra, men jeg var sikker på der ikke var en ny prolaps, da mine smerter er anderledes denne gang. Jeg havde/har godt nok sovende fornænnelser i højre ben, men de kunne lige så godt stamme fra min sidste diskus prolaps, da jeg havde fået af vide efter operationen at mit ben kunne sover op til et år efter operatione.

Kan ikke rigtig finde ud af om det er godt eller skid det var en ny diskus prolaps der drillede mig. Det gode ved det er at efter en evt operation ville jeg blive helt klar igen. Hvis jeg altså ikke få en ny igen bagefter.  Synes det er ret skrammende at jeg kan få en ny diskus prolaps i en periode hvor jeg ikke lavede nået hårdt for ryggen.

Ud over det med ryggen har jeg stadig også mine sygedagpenge at tænke på. Det ser stadig rigtig sort ud i forhold til at få dem forlænget. Men håber stadig det lykkes.

Det er utrolig hårdt både at skulle bruge en masse energi på ens smerter og en masse energi på ens fremtid økonomisk set.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb