Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Kathinka har fået hjerne betændelse :-(

mrc | 18 September, 2009 20:27

Puha Kathinka har her til aften fået konstateret hjernebetændelse.

Det hele starte i formiddags. Da jeg sad ved computeren kom hun ikke op til mig som hun plejer. Hun blev bare liggene på gulvet og sov. Først tænkte jeg ikke vide over det. Hun var jo nok bare træt.

Ved 16.45 kom jeg ned på kontoret igen for at hente nået i fryseren. Da lå hun stadig på gulvet. Hun reageret slet ikke på at jeg kom. Hvilket hun normalt gør. Jeg tog hende og og hun virkede meget slap i det. Hun reageret heller ikke på når jeg snakkede med hende. Det virkede faktisk som om hun ikke kunne høre mig.

Jeg gik op til Michael og vi fik ringe til dyrlægen.  Han bad om at få en temperatur på hende. Den var 40.5. Han sagde at han syntes vi skulle komme forbi med hende, da hun havde høj feber og det ting vi fortalte ikke lød så godt.

Michael hørte til dyrlægen med hende. Efter en undersøgelsekunne han konstatere at hun havde fået en rigtig slem omgang hjerne betændense og hvis vi ikke var kommet med hende var hun nok død i løbet af weekenden. PUHA 

Han gav hende en omgang injektion antibiotika og nået andet der ville lette trykket i hende hovede. Så fik vi Tbl clavubactin Vet med hjem vi skal give hende i 8 dage.

Hvis hun ikke har fået det bede på mandag skal vi komme forbi igen med hende. 

 

Puha det var godt vi var hjemme til at opdage det.  

Ligget syg

mrc | 09 September, 2009 17:38

Tirsdag aften begyndte Liv at få feber. Da hun vågne onsdag morgen havde hun 38.5. I løbet af efter middagen steg den og da vi nåede aften var den oppe på 40,5.

Onsdag tag jeg til lægen med hende. Lægen valgte at poede hende i halsen, da alt andet så fint ud. Prøven var negativ, så det var "bare" en virus hun havde fået. Så god og kærlig pleje var den medicin hun skulle have. 

Da vi nåede mandag havde Liv stadig høj feber og aften, altså omkring de 40. Om formiddagern var den falde til 38. Jeg valgte derfor at tage til lægen igen. Denne gang tog de en lille blodprøve i hendes finder så de kunne måle hendes bakterie tal. Det var på 38 og det skulle være på 40 eller derover hvis man skulle have nået medicin. så hjem igen og forsætte den  kærlige pleje.

Det var åbenbart det andet læge besøg der skulle til, for da Liv vågne tirsdag morgen var hun feber fri og den forblev hun hele dagen. Til gengæld var jeg nu gået hen og blevt syg.

I dag  onsdag har Liv så været  afsted i dagpleje igen og hun havde rigtig hygge sig. 

Kathinka.

mrc | 03 September, 2009 11:21

I et stykke tid har jeg gået of snakkede om at vi skulle have en kat mere, en der ville være social med os andre og snakke med os.  For 4 uger siden gjorde jeg så nået ved snakken. Jeg hentede Christoffer og Liv tidlidt fra børnehaven og dagplejen og så kørte vi ud og kigge på killinger.

Det andet sted vi var fandt vi en rigtig sød killing, som vi tog med hjem. Det er en fin lille hun killing og efter nogle dages tænkning blev vi ening om at hun skulle hedde Kathinka.

Kathinkaś mor er en main coon og faren er halvt  main coon. Kathinka er ikke blevet langhårdet for begge forælde ellers er. Vi er meget spændt på hvor stor hun bliver.

Kathinka er en rigtig kælen og social kat. Christoffer og Liv er rigtig glad for hende. Specielt Liv vil gerne gå rund med Kathinka hele tiden eller sidde med hende. Nogle gange bliver vi nød til at sige til Liv at nu må hun altså sætte Kthinka lidt ned, men Liv er ikke meget for det Smile. Kathinka er rigtig god mod børnene og hun finder sig i at bliver båret rundt af dem.

Kathinka vores nye kattekillingKathinka vores nye kattekilling

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb