Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Så blev jeg opereret for min diskus prolaps.

mrc | 27 May, 2009 22:14

Tirsdag d. 26 maj skulle jeg ind og opereres. Da jeg skulle være indlagt på patient hospitalen under hele forløbet skulle Michael være indlagt sammen med mig, da det var hans job at passe mig.  Der ville selvfølgelig være mulighed for at kalde på hjælp hvis det blevbehov.

Tirsdag morgen skulle vi møde i patient hospitalen receptionen kl 7.00. Jeg skulle selvfølgelig møde fasene. Vi startede med at snakke med en sygeplejeske som lige hurtigt forklare os om hvordan hele indæggelsen igen. Hvad der skulle ske før, efter, hvad de forventede af Michael, hvordan kunne kontakte dem, madtider osv. 

Derefter fik vi vores nøgle til værelset og så gik vi op. Jeg skulle klæde om til operationstøj med det samme og når det så var ved at være tid ville sygeplejesken komme op til os og give mig nogle piller og søre for jeg kom godt afsted. 

Så da jeg havde klædt om var det bare at vente på at de blev klar til mig nede på operationsgangen. Det gik heldigvis ikke ret lang tid, for kl ca. 7.40 kom sygeplejesken op til os med pillerne og lidt efter kom servispersonen som skulle køre med ned til operations gangne i en kørestol. 

På vej over til operationgangen kunne jeg godt mærke jeg blev mere og mere spændt/nervøs på operationen. Da vi kom ned på operationsgangen skulle vi først være ude i et forrum til operationstuen. Her kom kirugeren/lægen, sygeplejesen og anæstesi sygeplejesken ud og hilste på. Derefter skulle de lige tjekke at jeg var mig og om vi var enig om hvad jeg skulle ha lavede osv. Da vi var færdige sagde jeg farvel til Michael og så gik jeg ind på operations rummet sammen med sygeplejesken Her kom jeg op og ligge på operations bordet. så fik jeg nogle varme tæpper over mig. Derefter begyndte anæstasi sygeplejesken at kople mig på de forskellige maskiner der bla. skulle måle mit  Blodtryk, Puls, Saturation og hjerterytme under operationen.

Imens jeg blev koble på de forskellige maskiner kom anæstasilægen ind. Efter at ha præcenterede sig lage hun et venflon i højre hånd og så var jeg klar til at blive bedøvet. Jeg fik en iltmaske på og så bedøve de mig.

Da jeg var falde i søvn, intubere de mig og så blev jeg vendt om på maven og så kunne lægen gå igang.

Efter ca 2 timer var operationen slut og jeg blev vendt om på maven igen og så blev jeg vækkede igen.  Derefter rygger de mig over i seng og køre mig over på en opvågningsstue. 

Da de vækker mig inde på operations stuen er jeg jo selvfølgelig stadig meget omtåget og træt. så jeg husker ikke så meget der inde fra. Jeg kunne høre hvad de sagde med kunne ikke rigtig få min mund til at svare igen. Jeg kan ikke huske de har flyttede mig over i sengen, ved bare de gjorde det efter de havde vækkede mig.

Ca kl 11.00 ankom jeg til opvågningsstuen. Da havde ringe til Michael og fortalt jeg var færdig og kørt over på opvågningsstuen, Så han bare skulle gå derover.

De starter med at måle mit BT, P og Sat. BT og P ligger rigtig fint men sat var lidt lav så jeg få lidt ilt i næsen og den kommer op hvor den skal være.

Efter nogle minutter på opvågningsstuen begynder jeg at fryse rigtig meget, så sygeplejesken lavede en varmedunkt jeg får ind og lægger på brystkassen. Den har rigtig god effekt. 

Imens sygeplejesken laver varmedunken kommer lægen der operere mig ind og så til mig. Han fortæller lige hvordan det er gået. Han fortalte kun lige om operationen og så skulle vi snakkes ved næste dag. 

Efter jeg havde fået varmedunken tjekkede de min forbinding og så fik jeg nået smerte stillende.

Kl 11.20 kom Michael endelig op til mig. De kunne ikke forstå hvor han var blevet af. Men han var gået forkert og havde været inde på en anden opvågnings afdeling og spøger efter mig. Men de havde ikke nogle mette liggende. Men han fandt mig da til sidst. Wink

Efter vi havde fået styr på mine smerter og jeg var vågne ordenligt op og jeg havde fået nået væske indenbords skulle jeg tilbage til hotalværelset. Sygeplejesken var ikke bange for om jeg ville få for lidt væske, da jeg var mega tørstig og nåede at drikke 600 ml vand.  Ca. kl 13.00 kom servisassistenten og hente mig. Jeg skulle køres tilbage i en kørestol igen. Så jeg skulle prøve op og sidde og stå for første gang efter operationen. Jeg skulle lige have lidt hjælp til at komme op og sidde på sengen. Men det gik rigtig godt med at komme over i kørestolen.

På vej op til hotelværelset mødte vi sygeplejesken der skulle tage imod mig. Så hun kørte op med op med det samme. Da vi kom op på værelset skulle jeg sådan tisse efter alt det væske jeg havde fået, så jeg startede med et toilet besøg. Jeg var dog stadig godt bedøvet i underlivet så det tog lidt tid at komme af med alt vandt. Men det vigtigeste var at der var gang i det. Derefter tjekkede sygeplejesken min forbinden og så måette jeg "hoppe" i seng igen.                                                                                                                                                                                                                                            Så snakkede vi lidt om hvordan det var gået, hvordan jeg skulle tage det forskellige smertestillende. Jeg skulle endelig ikke holde igen med at tage smertestillende. For  hvis jeg holdt igen havde de erfaring med at så var det meget svært at slå smerterne ned igen. Hun forklarede også Michael hvad han skulle holde øje med i forhold til mig og i forhold til forbindingen. Det var nemlig hans ansvar at holde øje med den fra nu.                                Til sidst aftalte vi at hun skulle kigge ind omkring kl 16.45 inden hun skulle hjem, lige for at høre hvordan det gik og så kunne vi aftale der om aften sygeplejesken skulle komme forbi senere eller vi bare ringede efter hende hvis der blev behov. Inden hun gik sagde hun at vi selvfølgelig bare skulle ringe hvis der blev nogle problemer.

Da hun var gået gik Michael og hente nået middagsmad til os i hotelles spisesalon. Det var skønt at få lidt mad at spise. Resten af eftermiddagen gik med at slappe af i sengen. Ind imellem var jeg lige oppe af sengen for at gå lidt rundt på stuen.

Ved 17.00 tiden kom sygeplejesken forbi igen. Vi snakkede lidt om hvordan de sidst par timer var gået og hun syntes det var perfekt sådan som jeg havde taget smertestillende. Så tjekkede hun lige min forbinding, som Michael ogsa havde gjordt løbende og den så fin ud. Til sidst aftalte vi at vi bare ringe efter aftensygeplejesken hvis der blev behov.  

Efter sygeplejesken var gået igen gik Michael og jeg en tur ude på gangen og så skulle der hviles igen.

Ved 18.30 var det tid til aftensmad. Da jeg følte mig frisk og klar på en på lille gå tur gik jeg med ned for at hente mad. Da vi fået det mad vi gerne ville have bar Mmichael det op på værelset igen hvor jeg krøb i seng og spiste maden derfra.

Resten af aften gik med at slappe af i senge imens vi så lidt tv og så var jeg lige ude to gange og gå lidt på gangen.

Jeg har været nogenlunde smertedækket idag. Jeg har haft smerter, men alle de stærke smerter har pillerne kunne tage. Det har ca passede med at jeg hver 3 time skulle tage T morfin 5 mg og hver 6 - 7 timer tog jeg T pinex 1 g og T Ibupefen 600 mg.  Jeg har skulle have hjælp til at komme ud og ind af senge hver gang.

Onsdag d. 27 maj.

Efter en nat med mange afbrydelser vågne jeg ved 7.15 tiden og kunne ikke sove mere. Efter at ha fået nået smerte stillende og det begyndte at virke gik jeg i bad og fik lildt tøj på med hjælp fra Michael. Imens Michael så var i bad kunne jeg ligge og slappe af imens. Da vi begge var klar gik vi ned for at spise morgenmad. Da jeg havde det lidt bedre blev vi enig om at spise morgenmaden dernede. Efter en hurtig omgang morgenmad gik vi op igen, da jeg trængte til at komme op og ligge.

Ved 9.30 kom lægen der havde operere mig forbi. Han skulle høre og se hvordan det gik. Så fortalte han os igen hvordan operationen var gået. Hvad de havde gjordt og set under operationen. Så snakkede vi om hvordan fremtiden ville se ud og til sidst udskrev han mig. Men inden vi kunne tage hjem skulle jeg lige til en omgang fys træning.

Kl 10.30 gik jeg så ned til fys træningen. Først snakkede vi lige lidt om hvordan det sidste døgn var gået. Derefter skulle hun se om jeg kunne gå på trapper, gå på tær og på hæle. Jeg kunne alle 3 ting. Derefter gennem gik vi de øvelser jeg kunne starte op med at lave med det sammen.

Da fys træningen var færdig pakkede Michael vores ting og så kørte vi hjemad.


Lidt fakta om operationen:

Patient start: 07.56

Operationen start: 08.20

Kniv start: 08.46

Operation slut: 10.50

Patient slut: 11.00

Operationen gik fint. Den tog dog lidt længer tid en normalt da der lå to blodåre omkrig der hvor de skulle operere. Der fik selvfølgelig hul på dem og derfor skulle de lige ha brændt dem sammen inden de kunne komme videre. Så jeg tabte ca 600 ml blod. Men da de først havde fået stoppede bloder og suget det op gik operationen rigtig godt.  lægen kunne se at jeg var så små begyndt at helbrede mig selv,  så han fjerne det sidste af diskus prolapsen der sad og trykkede på mine never.  Han kunne desværre fortælle at der næsten ikke var mere båndskive/diskus imellem min 5. lændehvirvel og korsbenet så de næsten stødte sammen. Det betyder at jeg altid vil have en meget skrøbelig ryg som jeg virkelig skal passe på og tænke meget over hvad jeg udsætter den for.

Han ville fraråde mig at arbejde om SSA pga ryggen. 

Lidt fakta om opvågning på nia:

Kl 11.00: Ankomst - vågen, god kræft  i benene, forbindingen i.a. (fin), ej smerter. 

Kl 11.15: smerter - T. pinex 1 g, T ibupefen 600 mg, T morfin 5 mg. 

Kl 11.45: forsat mange smerter - T. Kodion 50 mg

Kl 12.20: forsat mange smerter - T morfin 5 mg.

Kl 13.00: hentes af servicassisten og køres tilbage til hotalværelses. 

Pasning af Christoffer og Liv omkring operations dagen.

mrc | 27 May, 2009 21:15

Da Michael skulle være indlagt sammen med mig i de to dage skulle vi have Christoffer og Liv passede. Da vi skulle møde på sygehuset allerede kl 7.00 tirsdag morgen, skulle de passes fra mandag aften til onsdag.   

Mandag d. 25 maj: Christoffer og liv skulle begge passes og overnatte ved mormor fra mandag til tirsdag. Vi kørte over til mormor til aftensmadtid.De skulle have pandekager. Det kan de begge to rigtig godt lide Smile.  Efter de havde spist gik de en aftentur  ned og så på ænder og ællinger. Det syntes de begge to var rigtig hyggeligt og sjovt.

L og c passes af mormor. Nede og kigge på ænderL og c passes af mormor. Nede og kigge på ænder

Tirsdag d. 26 maj: Efter at ha overnattede ved mormor og sovede lidt længe skulle moster Maria aflevere Liv og Christoffer. Efter de havde aflevere Liv kørte de over til børnehaven. Her skulle Maria lige se hele legepladsen inden hun "måtte" køre hjem igen.

Tirsdag aften skulle Liv passes og overnatte ved mormor igen, så Maria hentede Liv i dagplejen igen om eftermiddagen. Da Mormor og Liv skulle på endags hyttetur næste dag men dagplejen og derfor skulle køre tidligt kunne Christoffer ikke overnatte ved mormor, da hun ikke kunne nå at aflevere om næste morgen.

Christoffer blev derfor hentet af farfar og skulle overnatte ved farfar og farmor til næste dag.

Onsdag d. 27 maj: Efter en hyggelig aften og god nat ved farmor og farfar kørte farfar Christoffer i børnehaven om morgen. Efter en god dag i børnehaven kom far og hentede ham, da vi var komme hjem igen fra sygehuset. Inden de kom hjem til mig igen var de lige forbi en fiskeforhandler og købe to nye fisk og lidt mad til vores fisk. Christoffer var rigitg stolt over fiskene da han kom hjem.

Efter christoffer og far havde sat fiskene ud ville Christoffer høre til mig ryg så han spurgte: Er din ryg blevet lavede nu mor. Da jeg sagde ja blev han rigtig glad. Men dag han hørte at en læge havde skåret i min ryg med en kniv blev han ked af det. For det måtte lægen da ikke gøre ved mig. Efter Michael havde trøste ham og vi havde forklarede at det måtte lægen godt for ellers kunne han ikke lave min ryg var det ok. Så fik han lov til at se mit sår.  Det var sejt, men han kunne nu ikke helt forstå hvorfor de havde sat snor i min ryg. Det syntes han var mærkeligt. Laughing

Liv havde hele onsdagen været på endags hyttetur med dagplejen. Da Liv og mormor kom hjem til os efter en rigtig god dag  var Liv træt og kom hurtigt i seng.   

Liv har fået en omgang mellemørebetændelse.

mrc | 20 May, 2009 22:54

Da vi vækkede Liv i morges var hun lidt pyldere, da hun ikke virkede varm troede vi bare det skyldes at hun ikke ville falde i søvn i går aftes. Så vi gjorde hende klar og så kørte jeg afsted med Liv og Christoffer imens Michael kørte på arbejde.

Først kørte vi op og afleveret Christoffer. Der var Liv i fint humør. Der efter kørte vi over til Joan (Livs gæstedagpleje) på vej derover begynder Liv at græde lidt, men da hun fik sin sut holdt hun på igen. Da vi kom over til Joan og Liv kravler ud af bilen kunne jeg se at der var kommet en masse betændelse ud af hendes højre øre. Så vi gik lige ind til Joan og hente Liv ting og så kørte Liv og jeg til lægen. 

Lægen kunne fortælle mig som forventet at det var en omgang mellemørebetændelse, men da der var gået helt hul skulle Liv ikke have nået imod selve betændelsen, men vi skulle give hende lidt smertestillende da hun højt sandsyndelig har rigtig ondt i øret.

Efter lægen kørte vi hjem og havde en stille og rolig dag herhjemme, hvor Liv fik lidt smertestillende i løbet af dagen. Det gjorde at hun ikke har virke så påvirkede over mellemørebetændelsen.

Den "kære" ryg

mrc | 14 May, 2009 14:00

Så er der gået en månede igen siden sidste jeg skrev om min ryg. Den sidste månede er gået med at møde med mit arbejde, møde med kommunen, lægebesøg og undersøgelse ude på OUH af kirugeren.

Hvis vi lige skal starte med min ryg og hvordan det går, så er der ikke sket nogle for forbedring den sidste månede.  Jeg tager stadig fuld dosis af mit smertestillende ( T pinix 1 g + T ibumatin 400 mg + T dolol 50 mg) * 3 dgl., da jg forsat har smerter hele døgnet.  Mine smerter ved aktivitet bliver hurtiger værre end tidligere og det gør at jeg kan lave midre og mindre. Frown

Nå men den sidste månede var som sagt gået med forskellige ting.

Tirsdag d. 28 April var jeg til samtale ude på mit arbejde med afdelingssygeplejske og oversygeplejesken. Til samtalen blev vi enig om at ud fra de oplysninger vi havde på nuværrende tidspunkt at det nok ville værre uholdbart at arbejde som SSA. Derdor ville oversygeplejsken indkalde til et rundbordssamtale hvor forskellige fagpersonale skulle med. Til denne samtale skulle vi så drøfte hvordan vi bedst fik mig videre, så jeg ikke endte ude i det meget tunge system som vi har her i Danmark.

Vi blev enig om ikke at sige nået til mine kolegaer før efter dette rundbordssamtale, så vi så forhåbenlig viste lidt mere om min fremtid. Efter mødet var jeg oppe på afdelingen og hilse på. Det var meget svært for mig at stå og "lyve" over for dem og jeg var meget trykket og lidt ked af det da jeg gik derfra.

Tirsdag d. 5 Maj var jeg først over ved lægen og få lavede en ny varrigheds erklæring, da den gamle var udløbet. 

Derefter skulle jeg til samtale med min nye socialrådgiver oppe på jobcenteret. Min nye socialrådgiver var rigtig flik at snakke med, men selve mødet fik jeg ikke det vilde ud af. Jeg fik fortalt hele min historie igen og vi fik opstartede en ressourceprofil ellers skete der intet nyt. Jobcenteret vil afvente hvad kirugeren siger d. 12 maj, hvilket selvfølgelig også er forstålig, men jeg vil bare snart gerne have lidt afklaring på min fremtid.

Tirsdag d. 12 maj. I dag har jeg været til undersøgelse ude på OUH ved kirugeren/læge. Jeg var rigtig spændt på hvad han havde at sige til mig. Efter en hurtig gennemgang af mit sygdomforløb, en undersøgelse af min ryg og en grundig kigning af mine billeder tilbyder han mig operation. Efter han har fortalt hvad en operation indebære takker jeg pænt JA TAK.

Efter at ha sagt ja skal lægen udfylde nogle papier sammen med mig. Bla. om jeg er cave (overfølsom) over for nået osv og tilsidst finder vi en dato. Jeg kunne vælge imellem 5 datoer. Jeg tog selvfølgelig den første dato jeg kunne få. Så jeg skal opereres d. 26 Maj Smile. Lægen var rigtig rar at snakke med, så da han sagde at det var ham der skulle operere mig blev jeg rigtig glad.

Efter jeg var færdig med at snakke med lægen skulle jeg så ned og snakke med en sygeplejeske som fortalte om indlæggelsen før og efter operationen, dagene op til operationen, dagene efter osv.

Da jeg var færdig ved sygeplejsken skulle jeg ned og have taget nogle blodprøver.  Da jeg havde fået taget blodprøverne havde jeg to timers pause inden jeg skulle snakke med anæstesilægen. Pausen brugte jeg på et besøg oppe på min afdeling og bagefter havde jeg tid til at spise frokost udenfor og læse lidt i det pjecer jeg havde fået.

Samtalen med anæstesilægen gik ud på at han skulle fortælle om deres funktion under operationen, hvad de ville gøre ved mig, han skulle undersøge om jeg havde løse tænder, høre om evt tidliger nakose forløb var gået, om jeg var cave over for nået medicin osv.

Efter samtalen med anæstesilægen havde jeg igen 45 min pause før jeg skulle snakke med en fysiterapeut. Tiden blev brugt i solen Smile

Fysiterapeuten skulle fortælle om hvad jeg måtte og ikke måtte efter operationen. Hun gemmen gik også de øvelser jeg skulle begynde at lave dagen efter operationen.

Fysiterapeuten var den sidste person jeg skulle snakke med den dag. Så det eneste jeg mangle for at kunne blive operaret var bare et brev hvor der stod hvad tid jeg skulle møde på operations dagen.

Alle undersøgelserne i dag, undtagen blodprøverne, forgik på patient hotellet. Det sammen kommer til at gøre sig gældene når jeg skal indlægges til operationen. Jeg skal møde på patient hotellet hvor jeg vil få værelse. Derfra bliver jeg så kørt ned til operationen. Efter operationen kommer jeg over på en opvågnings afdeling og efter 1 til 2 timer kommer jeg så tilbage til mit værelse. Det skal jeg så være indlagt indtil næste formiddag hvor lægen vil komme og udskrive mig. Efter lægen har været der skal jeg så mødes med  fysiterapeuten, som skal se mig lave de forskellige øvelser og igen gennemgå med mig hvornår jeg må begynde at lave forskellige ting og hvilken ting jeg skal holde mig langt fra det første stykke tid.

Michael skal være ndlagt med mig under hele forløbet og det er ham der skal hjælpe mig oppe på værelset. Der er selvfølgelig mulighed for at alde en sygeplejeske hele døgnet hvis der bliver behov.

Onsdag d. 13 maj fik jeg allerede et brev hvor der stod jeg skulle møde op på patient hospitalen kl 7.00. Lægen havde fortalt mig at de første altid skulle møde kl 7.00, så det betød jeg ville være den første planlagte operation den dag. Det var jeg rigtig glad for, så jeg ikke skulle ligge og vente flere timer på at komme ned. 

Torsdag d. 14 maj. I dag har jeg så været til rundbordssamtalen ude på arbejde. Samtalen gik ud på at vi skulle finde ud af hvordan min fremtid så ud. Før samtalen snakkede jeg lige med min tillidsrepræsentant om hvordan vi skulle gribe mødet an. Mødet startet med jeg fortalte om mit sygdomforløb og så kunne jeg slutte af med at sige at jeg skulle opereres om 2 uger og at lægen mente jeg var klar til at genoptage arbejde igen efter 8 til 10 uger hvis alt gik som planlagt.

Efter de nye oplysninger var komme på bordet blev vi hurtig enig om at jeg selvfølgelig skulle starte op på afdelingen igen efter min sommerferie Smile. Efter samtalen gik jeg lige hurtig op på afdelinge og sagde hej.

Min fødselsdag.

christoffer | 13 May, 2009 15:50

I dag har jeg fødselsdag og jeg er blevet 4 år.  Dagen startet med at mor, far og Liv kom og vækkede mig med fødselsdagssang og flag Smile . Da de havde vækkede mig fik jeg en masse gaver af dem. Liv ville så gerne hjælpe med at pakke gaverne op, så hun fik lov til at hjælpe mig lidt. Jeg fik en masse gode gaver. Men desværre ingen KÆMPE STOR RACERBANE. Men mor og far sagde at jeg jo bare kunne ønske mig den i julegave i stedet og eller måske købe en selv for nogle af mine egne penge Smile.

christoffers  4 års fødselsdagchristoffers  4 års fødselsdag

Da jeg var færdig med at åbne mine gaver gik vi ud og spiste morgenmad. Bagefter begyndte jeg at lege med mine gaver imens far og Liv gjorde sig færdig til at køre i dagpleje og på arbejde. Lidt efter de var kørt kom farmor og farfar forbi med gaver til mig Smile. Farmor skulle nemlig hjælpe min mor i dag da mine bedste drenge venner fra børnehaven skulle komme på besøg.

Da de var kommet oppe fra børnehaven fik jeg først en lille gave fra dem og så satte vi os alle på nogle tæpper i haven og spiste en masse dejlig vandmalon og kiwi Smile mums det smagte godt.

Bagefter gik vi igang med at lege. Først lege vi i haven, så lege vi lidt på mit væresle og så lege vi i haven igen. Vi var også alle sammen oppe og give fiskene mad. alle fik lov til at prøve at give dem mad. Det syntes alle var rigtig sjovt.

christoffer holder 4 års fødselsdag for børnehaven. Hjemme og i børnehavenchristoffer holder 4 års fødselsdag for børnehaven. Hjemme og i børnehaven

Inden de skulle tilbage til børnehaven skulle vi spise middagsmad. Jeg havde valgt at vi skulle have pitabrød. Det kunne alle heldigvis lide. Da alle var færdig med at spise og vi lige havde leget en lille smule mere gik vi tilbage til børnehaven. Jeg gik med så jeg kunne lege mere med dem.

Ved eftermiddagstid kom mor og farmor op i børnehaven. De havde taget boller og en kæmpe brundsvigerdreng med, MUMS MUMS MUMS.  Da vi havde spist gik jeg med mor og farmor hjem igen.

christoffer holder 4 års fødselsdag for børnehaven. Hjemme og i børnehavenchristoffer holder 4 års fødselsdag for børnehaven. Hjemme og i børnehaven

Resten af eftermiddagen/aften hyggede vi der hjemme, sammen med far, Liv og farfar.

Grunden til at det kun var farfar og farmor der var der i dag var at jeg holdt min fødselsdag i søndags for resten af familien (næsten) Thomas og Susanne kunne ligsom farfar og farmor ikke komme i søndags hvor alle ellers var inviteret til. Så Thomas og Susanne kom forbi lørdag formiddag og holdt fødselsdag for mig. Det var rigtig hyggeligt at have dem på besøg.

Søndag kom mormor, oldemor, oldefar, Maria, Rasmus, Joy, Martin og Steffen så på besøg. Efter jeg havde åbne alle de super gode gaver de havde med spiste vi boller og brundsviger og så var det tid til at lege med alle mine gæster. Det var heldigvis godt vejr så vi kunne både spise og lege udenfor hele dagen. Jeg fik lege en masse med alle sammen og i mens vi lege fik jeg lov til at høre min nye cd på mit nye anlæg rigtig højt så vi kunne høre det ude i haven Smile.

christoffer holder 4 års fødselsdag for familienchristoffer holder 4 års fødselsdag for familienchristoffer holder 4 års fødselsdag for familien

 

Det har været 3 rigtig gode fødselsdag dage jeg har haft Smile.

 

Mine 4 års fødselsdagsgaver :-)

christoffer | 10 May, 2009 13:56

Mor &  Far: Fodboldstøvler, fodboldstrømper, fodbold, kegler.

Liv: Perler, perleplader.

Mormor & Morfar: Musik anlæg, Løbehjul, knæ og albue beskytter, pudselspil

Farmor & Farfa: Forhæng til min seng, bus, bil.

Oldemor & Oldefar: Vandpistol, 3 t-shirt, shorts.

Morbror Thomas & Tanta Susanne: Bil med båd anhænger + båd. 3 mindre biler.

Morbror Rasmus.Bog: Mig, en haj og onkel Kaj + en cd til.

Moster Maria & Jens: Krokodille sporttaske, Vandfarver og pensler

Faster Joy,  Onkel Martin & Farbror Steffen: FCK fodboldtøj, benskinner. 

Børnehaven: Pengepung

Christoffer været til fodboldtræning.

mrc | 05 May, 2009 19:03

Her til aften har Christoffer været til sin første fodboldtræning. Han glæde sig rigtig meget til at komme til fodbold.

Michael tog med han til fodboldtræningen og Liv og jeg tog derned og så lidt på det sidste stykke tid.

De øvede afleverings teknikker, højder og spillede på to mål.

Christoffer hygge sig rigtig til træningen. Han kende alle de andre børn, da de alle går i børnehaven eller har gået der sammen med ham. En af dem han leger rigtig meget med var også til fodbold.


 

En tand mere

msn | 03 May, 2009 10:53

Så er den højre hjørnetand forneden også kommet igennem. Så nu kan vi børste tænder igen på Liv uden at hun brokker sig. Det er vi alle mægtige glade for Smile

Arbejds dag.

mrc | 02 May, 2009 23:08

I dag havde vi tilkaldt hjælp til at få lavede lidt forskellige ting i haven.

Dagen starte med at mormor og morfar kom og spiste morgenmad med os. Da vi havde spist gik vi i haven og begyndte på de projekter vi have.

Sener hen på formiddagen kom farmor og farfar og hjalp til. 

Vi havde en rigtig hyggelig dag hvor vi  fik lavede en masse ting i haven: 

  • Trappen op til havebasinet og påbegyndt at lave hegnet og lågen færdig.
  • Fjernet ukrudt i haven.
  • Målet køkken vinduet.
  • Slået teltet ned
  • Ryddet en lille smule op på terasen ved havebassinet
  • Kørt lidt forskelligt på genbrugspladsen.
  • Slået græs.

Vi sluttede dagen af med en omgeng rigtig god grillmad og hygge på terasen.

Vi vil gerne sige tak til mormor, morfar, mormor og farfar fordi i ville komme og hjælpe os. Det er vi rigtig glade for Smile

Arbejdsdag d 2Arbejdsdag d 2

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb