Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Så blev michael sørme 30 år.

mrc | 28 April, 2009 23:17

I dag kom dagen så hvor Michael runde de 30 år. Puha.

I lørdags havde Michael inviteret familie og nogle venner til at komme og fejre ham.  Da vejret var super havde vi valgt at slå telt op i haven for at holde fester der. Så kunne vi altid trække indenfor hvis det blev for koldt at sidde i teltet når solen var gået ned.

Der var lagt op til at det skulle være en rigtig abe fest og det blev det også. Folk var i rigtig godt fest humør og der blev gået godt til den i baren. Michael fik lige den 30 års fest han havde ønsket sig.

 

Da det ikke var en børne fest havde jeg tidliger på dagen kørt Christoffer og Liv op til bogense strandcamping hvor de skulle passes af Søren og Helle. Christoffer glæde sigt il at prøve at sove i campingvog.

Det var gået rigtig godt med at passe Chrostoffer og Liv. De havde bla. været oppe og hoppe en masse på nogle hoppepuder. Det havde de begge elsket.

Søndag formiddag havde de været en tur i svømmehallen. Det havde de ogse begge syntes var rigtig sjovt. 

Passede af Søren og Helle. D 25 - 26. På bogense strandcamping.Passede af Søren og Helle. D 25 - 26. På bogense strandcamping.Passede af Søren og Helle. D 25 - 26. På bogense strandcamping.Passede af Søren og Helle. D 25 - 26. På bogense strandcamping.Passede af Søren og Helle. D 25 - 26. På bogense strandcamping.

Efter jeg havde hentet børnene  i Bogense kørte vi ind til Munke Mose hvor vi havde aftalt og mødes med farmor, farfar, Joy, Martin og Steffen og gå en lille tur og spise en is. Michael var blevet hjemme da hen var træk (det var i hverfald ikke tømmermænd dagde han :-D

Vi startet med at få en is og så gik vi en lille tur rund i området. vi gik bla. hen forbi en legeplads for støre børn og voksne, hvor redskaberne var motions maskiner. 

Munke Mose d.26 med farmor, farfar, Joy, Martin og SteffenMunke Mose d.26 med farmor, farfar, Joy, Martin og SteffenMunke Mose d.26 med farmor, farfar, Joy, Martin og Steffen 

 

I dag på Michael rigtige fødselsdag har været en stille og rolig dag. Børnene og jeg vækkede Michael med morgensang og gaver. Så spiste vi morgenmad sammen.

Da vi alle var kommet i tøjet afleveret vi børne og og så køret vi indog satte Michael af på sit arbejde. Jeg tog bilen videre ud på OUH hvor jeg skulle til samtale med på  mit arbejde.

Børnene og jeg kørte ud til Michael arbejde ved 16.00 med øl og sodavand til dem der var på arbejde.

Farmor og farfar kom og spiste aftensmad med os og til aftenkaffen kom mormor, oldemor og oldefar også.

 

Dette viste min MR scanning d. 23-02-09

mrc | 24 April, 2009 11:10

I går fik jeg et brev fra ringe rygcenter. Det var en kobi af beskrivelsen af hvad overlægen så på min MR scanning nede på 'Trava imaging a/s og en cd rom med billederne på.

Nu kan i 100 % se hvad hvad jeg fejler: Hvis i kan forstå hvad der står altså Wink

 

Indikation

Medio december 08 højresidig lunbago-ischias i forbindelse med vridtraume.

MR af columna under kontrast den 23-02-2009

Normale krumningsforhold.

Dicusdegeneration L5/S1 med relativ stor median og højresidig paramedian prolaps, der strækker sig næsten 1,5 cm ned bag øvre S1 påvirkende S1-roden i dorsolateral retning. Durasækken kun beskedent deformeret. Desuden bilateral arcolyse uden spondylolistese. Foraminae er en smule snævre, specielt venstre.

Discusdegeneration L4/5 med højdereduktion og nedsat væskeindhold, og der ses bred protrusion og flad median prolaps med HIZ. Der synes at være kontakt til den venstre L5-rod der er beliggende mellem discussubstansen og facetled. Discusdegeneratin L3/4 med bred, flad median prolaps med udbredt HIZ.

Discusdegeneratin L2/3 med let protrusion og HIZ mediant.

I øvrigt ses begyndende diskusdegeneration Th11/12.

Konkusion

Stor prolaps L5/S1, især højre.

Bilateral arcolyse L5/S1 uden spondylolistese.

Discusdegeneratin med median prolaps L3/4, L4/5, se tekst.

Discusdegeneratin   L2/3 og Th11/12

 

Det er så min dianose.  

Har siddet på et kæmpe elefant i dag :-)

christoffer | 16 April, 2009 23:00

Har til aften har mor og jeg været i cirkus sammen. Det var rigtig sjovt at være i cirkus. Der var nogle sjove og skøre klovne, henste, hunde og elefanter der lavede sjove ting og nogle mennesker der lave forskelige nummer.

I pausen kunne man prøve at sidde på en elefant. Det fik jeg heldigvis lov til at prøve. Den var mega stor, men jeg blev slet ikke bange. Jeg syntes bare det var rigtig sjovt at prøve at sidde på den.

 

Jeg glæder mig vi skal i cirkus igen. Så skal far og Liv også med.

Påsken.

mrc | 13 April, 2009 13:45

Skærtorsdag var vi som skrevet tidliger til påskefrokost i Strib.

Langfredag sidst på formiddagen kørte vi til tåsinge hvor vi skulle havde påskefrokost med Michael familie. Da vi kom var det kun farmor go farfar der var kommet i nu. Efter en times tid kom Joy og Martin kørene på Martins motercykel og så gik vi igang med påskefrokosten. Sidste på dagen kom Steffen også.

Vi havde en rigtig hyggelig dag, hvor vi fik spist en masse, sankkede en masse, gået en lille tur ned til avndet og så drukkede lidt fisk, whisky , rum og  øl med rum, ik Flemming Wink.

Lørdag formiddag gik de andre en rigtig lang tur. Imens blev jeg hjemme i sommerhuse, da jeg ikke kan gå så lang. Da de andre kom tilbage havde påskeharren været der uden at jeg havde set den. Surprised. så de gik straks igang mend at finde alle æggene. Puha den havde været dygtig til at gennem dem i år. ( Flemming og Annette fandt nemlig nogle påskeæg vi ikke havde funde nogle uger efter) 

Langfredag paa taasingeLangfredag paa taasinge

Ved Middagstid kørte vi hjemad.

Hen på eftermiddagen blev Michael hentet af Steffen de skule nemlig til KBH sammen med Kim (Steffens ven) og Jens (Marias kæreste) og se Jeff Dunham. Bagefter skulle de så i byen. De havde lånt nøglen til Joy og Martins lejlighed, så de kunne overnatte der.

Christoffer, Liv og jeg var herhjemme og hyggede om lørdagen.

Søndag stod på afslapning og hygge derhjemme. Da vejret var rigtig godt gik børnene og jeg først op og gav ænderne lidt mad og så gik vi på legepladsen. 

paaske søndag .

Resten af dagen hygge vi derhjemme.

Mandag var vi til påskefrokost ude ved oldermor og oldefar. Vi havde en rigtig hyggelig dag ude ved de. Hvor der også blev tid til at være udenfor og lege.

paaske mandag. Ude ved oldernepaaske mandag. Ude ved olderne

Fået en ny tand

liv | 13 April, 2009 12:57

Da mor børste tænder på mig i morges opdage hun at min ventre hjørnetand forneden endelig var kommet igennem. Mor og far havde nemlig snakkede om de sidste par dage at nu ville den snart komme igennem.

Det gjorde heldigvis ikke ondt denne gang.

siden sidst.

mrc | 12 April, 2009 09:38

Siden sidste jeg skrev har jeg ikke været til nogle undersøgelser med ryggen. Jeg har fået brev fra kirugeren og skal til undersøgelse d. 12 maj. Så der en en månede i nu.

Når jeg kommer ind til undersøgelse d. 12. mj skal jeg starte med at snakke/undersøges af en læge.  Efter undersøgelsen vil han så med det samme tage stilling til om jeg skal opereres eller ej. Hvis jeg ikke skal under kniven slutter mit besøg på sygehusetder. Hvis jeg skal under kniven skal jeg så ha ha lavet alle forberedelserne sammen dag, bla. ha taget nogle blodprøver. Jeg ville også nok få datoen for operationen samme dag.

Det bliver spændene havd de siger d. 12 maj.

Den 5 maj skal jeg op og snakke med socialrådgiveren igen. Da mit sygdomforløb er blevet ret langt nu har jeg fået en ny socialrådgiver som tager sig af de lange forløb. Håber det er en sød en.

 

Ellers er det overhoved ikke sket nogle bedring i mon ryg. Faktiskk tvært imod. Jeg har de sidste 3 uger fået flere og flere smerter igen Frown. Så nu er jeg oppe og tage fuld dosis af mine smertestillende piller igen og det er faktisk ikke nok til at dække mig 100 % i hele døgnet. Frown

Jeg har også fået smerter om natte nu. Det gør jeg jeg næsten ikke kan vende mig om natte. Når jeg skal vende mig bliver jeg nød til at hive mig rundt i armene. For ellers kan jeg ikke vende mig.

Jeg håber virkelig snart det begynder at ske nået bedring i ryggen. Jeg gider sku snart ikke mere.

Christoffer og Liv på påske ferie i Strib.

mrc | 10 April, 2009 10:09

Søndag sidste på eftermiddagen kørte Liv, Christoffer og jeg op til mormor og morfarś sommerhus i Strib.  Christoffer og Liv skulle nemlig nogle dage på påskeferie sammen med mormor og morfar i sommerhuset. 

De skulle være på ferie deroppe fra søndag til torsdag. 

De havde nogle rigtig sjove dage oppe i sommerhuset, hvor vejret havde været perfekt sommerhus vejr, så de havde fået leget en masse udenfor. 

De havde også set forskellige dyr. I mosen havde de set en masse rådyr og ude i vandet fik de næsten hverdag besøg af en flok sæler.  

De havde også været en tur i tyskland og i kolding storcenter. I kolding storcenter havde de fået lavet en Bild A Bear bamse hver. De havde syntes det var rigtig sjovt. Smile

I onsdags havde de fået besøg af oldemor og oldefar. Det havde også været rigtig sjovt/hyggeligt. 

Torsdag hen på eftermiddagen kørte Michael og jeg så op i sommerhuset til dem. Da vi havde været der lidt kom Rasmus og Thomas. Thomas havde sine fiske ting med, så Christoffer og Thomas fiske lidt, men fange desværre ikke nået. Men Christoffer syntes det var sjovt.

Ved aftensmad tig kom Maria og Jens og så skulle vi holde påskefrokost. Vi fik bla. en oksemørbrad lavet på grillen. Mums det smagte godt.

 

Christoffer og Liv havde haft en super sjov ferie i strib og Christoffer snakker allerede om hvornår vi skal derop igen.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb