Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Så kom jeg på på 90 dage :-(

mrc | 17 March, 2009 14:37

I dag har jeg så været sygemeldt med ryggen i 90 dage. Puha det er LANG tid og jeg tror desværre der går længe i nu før jeg bliver frisk til at arbejde igen.  Speciels fordi jeg ikke har fået det bedre de sidste 20 dage, faktisk er det gået lidt ned at bakke igen Frown

Nå med siden sidst er der sket følgende:

26/2: Var jeg til Kiropraktor igen. Vi blev enig at afslutte mig nu da jeg er kommet igang nede på ringe rygcenter.Hvis jeg fik behov for at komme ved ham igen skulle jeg selvfølgelig endelig ringe igen. Han ville meget gernem høre svaret på min MR  scanning, så jeg gav ham lov til at få tilsendt billederne og svaret på den.  

2 - 3/3: jeg begynder at få mere og mere ondt igen og den sovne fornemmelse i benet er blevet værre.. Har ondt når jeg står op og morgen nu. Pga. der er kommet flere smerter igen er jeg også blevet nød til at

9/3:  Var på rygcenteret i dag hovr jeg fik svar på min MR scanning. Jeg har fået en stor diskusprolaps imellem 5 lændehvivel og halebenet. Samtidig har jeg imellem 2 og 3 , 3 og 4, 4 og 5 lændehvivel små udposninger/slid på bryst skiven. De mener dog "kun" det er selve diskusprolapsen der giver min problemer nu og at de andre ting er fra tidliger.

Pga. der ikke er sket nået fremgang, jeg har fået flere smerter, den sovne fornemmelse i benet er blevet værre og fordi der er gået 3 mdr uden den ret store fremgang var hun meget i tvivl om, om jeg evt skulle henvises til operation. hun ville lige snakke med sien kolegaer om det og så kunne vi snakke videre om det næste gang jeg kom.

9/3: Efter undersøgelsen skulle jeg over til et Infomøde og ryggen. Det handle om hvordan ryggen er bygget op, hvad en diskus prolaps er og hvilken smerter og symtoner den kan give.

10/3: Socialrådgiveren ringe for at høre om svaret på MR scanningen og hvad planer så var. Da jeg først får mere afvide om planen d. 17/3 aftalte vi at hun ringe til mig derefter for at høre hvad de havde funde ud af.

10/3: Har snakkede med mit arbejde. Vi har en aftale om at jeg ringer hvergang der er sket nået nyt. Men min chef (afdeling sygeplejesken) kunne fortælle at jeg snart ville blive indkaldt til et møde med oversygplejesken. Et møde man skal have når man har gået sygemeldt længe.

13/3: De ringer nede fra ringe rygklinik at de har haft mig oppe på konferencen og de er blevet enig og at jeg skal henvises til en kiruger med henblik på at kirugeren skal undersøge mig og tage stilling til om jeg skal opereres eller ej. Så nu skal jeg så vente på jeg kan få en tid hos en kiruger inde på odense sygehus. Hun kunne fortælle mig at var ventetid på sådan en undersøgelse. 

Samtig skal jeg  slappe af så meget som muligt i håb på at  der så vil ske en bedring i ryggen. 

Når man bliver vider henvist skal man afsluttes nede på ringe. Vi aftaler jeg forsat kommer derned d 17/3 så vi lige kan få snakkede det hele igennem. 

17/3:  I dag har jeg været på Rygcenteret. Jeg blev undersøg og hun kunne konstatere der ikke var sket nogle bedring, hvilket jeg godt kunne mærke der ikke var. Vi fandt nogle små øvelser jeg kan lave for at folde mig en lille smule igang og som ville styrke mine dybe muskler i maven og omkring ryggen. Samtidig skal jeg forsat hold emig meget i ro og ikke lave nået der gør mine smerter og sovne fornemmelser værre.

Planen er nu at jeg skal venet på brev fra kiruger. Hun sagde at jeg nok skulle forvente der var lang ventetid før jeg kunne få en tid. Men lige så snart jeg havde fået brevet skulle jeg ringe til nået der hedder patien vejlederen(fik nummeret der til) og få dem til at finde det sted hvor vente tiden var mindst og så blive henvist derhen.

Samtidig fik jeg et nummer jeg kunne ringe og rykke på brevet hvis jeg ikke havde hørt fra dem om 2 uger.

Hvis kirugeren mener jeg ikke skal operares skal jeg så gå til egen læge og få ham til at henvise mig til ringe rygcenter igen med henblik på at genåbne mit forløb dernede, så jeg kan få nået genoptræning.

DET ER SKU GODT VI IKKE HAR SÅDEN ET TUNGT SYSTEM HER I DANMARK, ELLER.....

 

 

 


Christoffers første gymnastik opvisning.

mrc | 13 March, 2009 23:41

Her til aften har Christoffer lavede sin første gymnastik opvisning Smile Det gik rigtig rigtig fint. 

Gymnastik opvisningen skulle foregår oppe i forsamlingshuset. Christoffer skulle være der kl 18.45 så der gik vi derop til. Da vi kom derop var der allerede fyldt med mange mennester og christoffer turde næsten ikke gå ind til de andre børn. Men så kom vickor hans ven og tog ham i hånden og så gik der sammen ind til de andre børn.

Opvisningen startet kl 19.00. Som alle andre opvisninger startet det med en indmarch. Christoffer gik fint med ind på rækken med ligne et stort spørgsmåltegn Surprised men det må også være overvældene for sådan nogle små børn at gå ind imens der sidder en masse folk og klapper af en.

 

Christoffers hold var det første der skulle på. Til at starte med var han lidt anspændt, men som tiden gik i opvisning glemte han alt om puplikum og løb rundt og nød virkelig at være med.    

Christoffer var rigtig stolt efter opvisning.

Vi blev og så resten af gymnastik opvisning. På et tidspunkt var der et hold folkedanser der skulle danse for os. De havde naturligfolkedansedragter. Christoffer kunne ikke helt forstå hvorfor de NISSER var her, for det var jo ikke jule mere Laughing

Da det var slut gik vi hjem og fik kaffe og kage. Det var ellers med i entre prisen at man kunne blive og få kaffe efter gymnastik opvisning i den store sal og så var der diskotek for børnene i den lille sal. Men da vi viste at både Liv og Christoffer ville være trætte havde vi valgt at tage kaffen derhjemme. 

Udover Liv, Michael og jeg var mormor, farmor, farfar, oldemor og oldefar med oppe og se opvisningen.

I Nyborg badeland.

mrc | 06 March, 2009 20:29

Har til aften har vi alle fire været en tur i nyborg badeland. det var rigtig sjovt og hyggeligt at komme afsted alle fire. Christoffer og jeg var dernede sidste søndag alene.

Michael kom hjem sammen med børnene lidt over kl fire. Så spiste vi lidt tideligt aftensmad og kørte mod nyborg.

Christoffer var som altid en kæmpe vandhund der plaskede rundt. Liv er lidt mere forsigtigt. Hun synes det er rigtig sjovt at komme ned og bade, men på det dybe vand skal hun hele tiden have fat i en af os.

Christoffer brugte meget af tiden i vandruschebanen. Han er blevet så dygtig nu, så han selv kan gå op og køre ned på det helt rigtig tidspunkt. Han synes det er mega sjovt. Liv fik også prøvede en del ture på den og syntes også det er sjovt.

Efter 1½ time i vandet køre vi hjem med to meget trætte børn.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb