Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Så fik Liv influenza.

mrc | 23 February, 2009 18:07

I onsdags have Liv været rigtig pulleret hele dagen oppe ved Lotte. Da hun kom forsatte hun i samme spor. I løbet af aften blev hun varmere og varmere og ved senge tid havde hun 39,1. 

Torsdag blev Micael så hjemme fra arbejde for at passe hende da jeg skulle til undersøgelse på ringe sygehus. Hele dagen lå hun imellem 39,1 - 39,9 og var forsat meget pylleret. I løbet af aften begyndte hun at få lidt lyd på hendes luftveje. Vi blev enig om at se tiden an til næste dag.

Fredag morgen/formiddag var Liv blevet lidt frisker. Hun havde kun 38,3 i feber og der var ikke så meget lud på luftvejen mere, så jeg syntes ikke der var grund til at tage til lægen med hende. Ved middags tid tog Liv en lille lur på min mae og imens hun sov kunne jeg mærke hun steg i feber igen og der kom mere og mere lyd på igen.

Da hun vågen op egter en lille times tid var hendes temperatur steget til 39,9, så jeg valgte lige at tage et smut forbi lægen med hende.

Lægen sagde at det "bare" var influenza.  Han fortalte også at den influenza der var i år satte sig på luftvejene, så det lød som lungebetændelse og at den oftes ville vare lidt ekstra dagen end normalt.

Lørdag og søndag havde Liv forsat feber, dog lidt mindre.

Fra onsdag til søndag har Liv sovet rigtig rigtig dårligt. Specielt fredag og lørdag nat er hun vågnet rigtig rigtig rigtig mange gange gange.  Samtidig har hun ikke sovet ret meget i løbet af dagen. Så det har været nogle hårde dage får hende.

I  dag mandag har Liv  været  feberfri men hun er træt efter alt for lidt søvn de sidste mange dage. Dajeg har været til scanning blev hun passede af morfar imens. Da jeg skulle scannes i Middelfart kørte morfar mig derned. Imens jeg var til scanning kørte Liv og ham så over i deres sommerhus og var der imens. Det syntes Liv var rigtig sjovt. Hun ville kun være udenfor og se på vandet.  Hun sagde også da hun så vandet BAD, men det syntes morfar nu ikke de skulle Wink

Imorgen skal Liv så i dagpleje igen, da hun er helt frisk igen.

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb