Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Børnefri weekend

mrc | 07 February, 2009 23:40

I den denne weekend har Michael og jeg haft børnefri weekend. Det har været super skønt ikke at skulle tænke på børn hele weekenden. Og bare at ha kunne gøre hvad der passede en / næsten. Vi havde nemlig både planer fredag og lørdag aften, så helt frie tøjler havde vi ikke.

Imens skulle børnene passes af Joy og lidt Martin. Fredag aften passede Joy  dem alene hjemme ved os. I løbet af lørdagen kørte de så ned til Espe hvor de var indtil søndag aften hvor Michael kørte ned og hentede dem. I kan læse mere om det på Joy og Martin side her

Fredag aften skulle Michael og jeg ned til mine forældre at spise og derefter til koncert med Serras, sammen med alle mine søskende og kærester. Alle var der pånær Susanne og min far (han var nemlig på arbejde)

Da vi havde spist forret og hovedret satte vi os til at hygge snakke og drikke lidt. Da tiden var inde gik vi ned til koncerten. Selvom om klokken ikke var så mange var det allerede en ret god stemning Smile.

Efter en rigtig fed koncert, gik vi tilbage til mor og fik dessert ogfestede videre. Vi havde en rigitg hyggelig aften/nat. Næste morgen/formiddag var det knap så sjovt Frown  Men jeg var ikke den enste der havde det sådan Laughing  

Ved 14.00 tiden tog Michael og jeg hjem. Da vi svinge ind på kirketoften kørte Joy og børnene ud. Så vi kon hjem til et helt tomt hus Smile. Vi var blevet enig om at vi skulle direkte hjem og ligge i karbadet og halvsove der. Det var også lige det jeg trængte til. 

Efter et rigtig lang bad var det tid til at gøre os klar igen. Vi skulle nemlig et smut til kolding og besøge Alice og Rene. Det var rigtig dejligt at se dem igen. Det er alt for længe siden jeg har været sammen med dem. Vi havde en super sjov aften hvor alice, Rene og jeg fik rigeligt at drikke. Michael havde valgt at han ville køre hjem da han skulle op og spille håndbold tidlig søndag. 

Søndag middag da jeg vågnede have jeg det overhover ikke ret godt. Michael var ude og spille håndbold så jeg havde hele hytten for mig selv.  

Da jeg stod op gik jeg direkte ind på sofaen og lage mig. Da michael kom hjem snuppede han den anden og så lå vi der og halv sov begge to.

Sidst på eftermiddagen tog jeg ud og så mit håndboldhold spille kamp.  det var en god kamp at se, da vi fik en kæmpe sejre. Laughing 

Da vi havde fået lidt aftensmad kørte Michael ned efter børnene og så var den weekend gået.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb