Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Nytårs aften.

mrc | 01 January, 2009 13:22

Efter en masse hyggelige juledage som både bød på julefrokoster i Espe og Årslev blev det Nytårs aften. I år skulle vi ud til Jette ,Dami og Amalie og holde nytår med dem sammen med et af deres vennepar, som også havde en dreng på på Livs alder ca.

Vi kom over til dem lige til Dronningens nytårstale. Da talen var slut og vi havde fået pakket vores ting ind, passede det med at maden var klar og vi satte os til bords. 

Imens vi hygge os ved bordet lege børnene (pånær Amalie) på gulvet. De hygge sig rigtig de tre.

Liv kom i seng ved 20.00 tiden. Der kunne hun ikke mere, så hun nåede ikke at være med ude og fyre lidt af. men inden hun kom i seng havde en set en masse raketter ud gennem vinduet. Det kunne hun godt lide.

Ved 22.00 var vi ude og fyre lidt at med Christoffer. Han havde selv knalperler og stjernekaster og så prøvede han at tænde to  af de raketter vi havde sammen med Michael.

Nytårs aften

Da vi kom ind igen var Christoffer blevet rigtig træt og han kom i seng. Han havde rigtig hygge sig hele aften.

Vi andre hyggede/festet resten af aften/natten og nogle fik mere at drikke en andre.Der var selvfølgelig også plads til at  se 60 års fødselsdags fest , hoppe ned fra diverse ting kl 00.00 og fyre raketter af lidt over kl 00.00.

Kl xx.xx gik vi i seng og så var den nytårs aften forbi.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb