Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Rygproblemer.

mrc | 31 December, 2008 10:23

Siden torsdag d. 18/12 har jeg ligge "syg" med rygproblemer. Torsdag aften skulle jeg spille en håndboldkamp og kommer desværre galdt afsted med ryggen.

Da jeg vågner næste dage efter en nat med ikke ret meget søvn, havde jeg RIGTIG ondt og kunne næsten ikke komme ud af sengen. Da jeg endelig kommer op har jeg meget svært ved at går og kan ikke strække mig ud. Og har rigtig mange smerter i lænden og højre balde. Jeg for ringe til en kiropraktor og for en tid sener på dagen.

Kiropraktoren for undersøgt mig og fandt bla. ud af at mine reflekser i højre ben var nedsat. jeg skulle bla. også stå med stragte bem også bøje mig så langt fremover jeg kunne. Jeg kunne kom kommeen smule ned. Ca 60 cm fras gulvet. Efter undersøgelsen lave han lidt øvelser/knæk mig.

Jeg fik af vide at jeg skulle komme is på flere gange dagligt, skulle bevæge mig så meget som muligt (hvilket han jo selvfølgelig godt viste ikke var ret meget til at starte med) Og så skulle jeg tage nogle smerte stillende, der både ville være med til at hjælpe på smerterne og så ville det også hjælpe på hævelsen jeg havde fået omkring min rygraden ved lænden.

Han fortalte også at hvis det blev værre over weekenden skulle jeg kontakte lægen og hvis jeg havde brug for nået stærke smertestillende.

Jeg skulle så komme igen tirsdag d. 23/12.

Hen over weekenden fik jeg en lille smule mindre ondt i ryggen, men smerten i balden forblev uændret.

Efter mit kiropraktor besøg tirsdag skulle jeg forsætte med is, smertestillende og bevægelse i det omfang jeg kunne. Jeg var nemlig forsat meget hævet omkring rygraden ved lænden. Jeg skulle så komme igen mandag d. 29/12.

De følgende dage skete der ikke så meget i forhold til mine smerter og bevægelighed.

I løbet af 2. juledag begyndte jeg at få en sovende fornemmelse i mit højre ben. I løbet af weekenden blev det mere og mere. Mine smerter i balder var også forsat uændret men smerten i selve lænden var blevet mindre og jeg fik nemmere ved at bevæge mig. Jeg kunne dog forsat ikke holde ud at sidde ret længe og at gå rundt ret længe og lige så snart jeg prøvede at lofte på nået fik jeg rigtig ondt igen.

Da jeg kom til kiropraktor igen mandag d. 29/12 om fortalte om udvikling der, var sket var han ret sikker på at det enten var imellem 4 og 5 lændehvivle eller imellem 5 lændehvivle og halebenet det var galt med.

Han undersøgte mig igen. Jeg havde stadig ingen føleforstyrelser, kun en underlig fornemmelse i højre ben pga. det sov. Denne gang kunne han kunne han ikke fremprovokere min refleks forneden i højre ben.

Efter undersøgelsen kunne han fortælle at jeg enten havde en brist eller en diskus prolaps imellem 5 lændehvivle og halebenet. Han mente at det højt sansynlig "kun" var en brist, men hvis det ikke var en diskus prolaps kunne der hurtigt udvikle sig til en, så han ville behandle det som om det var en. Diskus prplaps. Jeg skulle hurtigst muligt få en tid ved deres fysioterapeut, da han skulle hjælpe mig med at finde nogle øvelser der kunne hjælpe mig ned at få skubbet væsken på plads igen.

Samtidig skulle jeg være meget opmærksom på om jeg fik vandlandings problemer, føleforstyrrelser, forværelse i smerten og hvis jeg lige pludselig ikke kunne komme op og stå på tær og hæle. Hvis nogle af de ting skete skulle jeg søge læge straks.

Jeg måtte forsat ikke løfte på tunge ting og så skulle jeg forsætte med is, smertestillende og bevægelse efter evne. Jeg fik en tid ved fysiterapeut alleredenæste dag.

Tirdag d. 30/12 var jeg så ved fys. Han startet med at undersøge mig og derefter lave vi nogle forskellige øvelser for at finde ud af hvad der bedst egne sig til mig. Vi fandt en øvelse hvor jeg skal ligge på maven og så bøje ryggen bagover ved vha mine arme. Min hofte skal så blive i gulvet. Når Michael er hjemme skal han ligge et lille pres på min lænd. Denne øvelse skulle være med til at på presset væsken ind på plads igen. Jeg skal lave øvelsen 10*10 gange dagligt. Men igen var det vigtigt at jeg lytter til min krop. jeg måtte godt få mere ondt i ryggen igen bare smerten i balden og de sovende fornemmelser i bennet blev mindre og mindre.

De næste dage skal så gå med at lave øvelser og så skal jeg til kiropraktor på mandag og fys på tirsdag. Der håber jeg/vi så på at øvelserne har hjulpet mig.

Jeg er forsat sygemeldt fra arbejde. Dem har jeg en aftale med at jeg skal rine på mandag og  fortælle hvordan det står til. 

Alle mine super julegaver.

christoffer | 25 December, 2008 10:04

Jeg har bare fået så mange super gode gaver i år. Mange tak til jer alle.

Mor & Far: Nattøj, gymnastiksko, 2 dinosaurs.

Mormor &morfar: Elektrisk Thomas tog bane (passer det det andet jeg har i forvejen Smile), Træningssæt.

Farmor & Farfar: Værktøj bænk.

Oldemor & Oldefar: Nattøj, Bog - tal, 2 pixi bøger - Nullers fødselsdagsfest og Laura bager pizza, Malerbog, Oliekridt, gavekort til rosengårdscenteret 250 kr. Æsel nøglering.

Morbror Thomas & Tante Susanne:  Forskellige specielle brio togbaner.

Morbror Rasmus & Tanta Maria: Raserbil, Bog - Peter Plys mine bedste minder.

Morster Maria: Hjemmelavet sutsko, Brio bro + skinder.

Farbror Steffen: Sej bluse.

Faster Joy & Onkel Martin: Grøn trøje.

Amalie: En samle bil af træ med CARS. 

 

Mine Julegaver.

liv | 25 December, 2008 10:01

Jeg har fået så mange super gode gaver. Mange tak allesammen. Jeg kan bruge det hele Smile

Mor &  Far:: 2 par bukser, 1 trøj, 1 Cd med Poul Køller.

Mormor & Morfar: Musik anlæg, 1 sæt lilla hummel træningdragt.

Farmor & Farfar: Kitti Kat rygsæt med madkasse til, Kjole. 

Oldemor & Oldefar: Lille håndtaske, Bog - Mekanekeren Mads, 2 pixi bøger - Madam And og Musepigen Misse, 1 sæt nattøj, gavekort til rosengårdscenteret på 250 kr, Nøglering med Peter Plys.

Morbror Thomas & Tanta Susanne: Kæmpe æske med lege mad.

Morbror Rasmus & Tante Maria: Bondegårdsdyr (Play 2 learn, 1 bog - Askepot holder fest på slottet.

Moster Maria: Hjemmelavet sutsko, Stor Bodil elefanten fra far til fire.

Farbror Steffen: Vinter hue

Faster Joy & Onkel Martin: 2 kjoler

Lotte (dagplejmor) Elefant puttekasse (Fisher Price)

Amalie: Bil med Mini

Så blev det endelig JULEAFTEN.

christoffer | 24 December, 2008 23:31

 Så blev det endelig d. 24 december = JULEAFTEN = JULETRÆ = GAVER LaughingLaughingLaughing

Dagen startet med at vi stod og op hygge med morgenmaden. Da vi havde spist morgenmad skulle mor, Liv og jeg lave marzipan og far skulle koge rissengrød. Jeg fik lavede nogle rigtig flotte ting. Liv gad ikke rigtig at være med alligevel, så hun gik ind og legede i stedet. 

Var vi havde fået lavet marzipan kom Liv og jeg i karbad imens mor og far lige fik ryddet det sidste op og forberedt nået af mad. Det vil sige pga mors meget dårlige ryg kunne hun ikke hjælpe så meget, så det var far det lige fik gjordt det meste klar.

Da vi havde spist middagsmad og Liv var kommet ud og sove tog far juletræet ind i stuen og så skulle vi ha det pyntet. Det v ar rigtig sjovt at pynte juletræ og jeg synes det blev rigtig flot. Imens vi var ved at pynte juletræ kom Joy og Martin lige forbi med nogle julegaver vi havde glemt nede ved farmor og farfar. Da hjalp os også med at pynte træet.

Da Liv stod op igen ligne hun et stor spørgsmål da hun kom ind i stuen og så juletræet. Så måtte jeg lige fortælle hende havd det var og hvorfor det skulle stå der. 

Det var maningen vi skulle ha været i kirke kl 15.00 med pga. mors dårlig hyg blev vi hjemme. (Det var far glad for)

Kl 16.00 var det tid til at rigtig julehygge foran fjernsynet. Der kom der nemlig  disneys juleshow. Mor lave en lille stål hygge til os.

Ved 17.30 kom mormor, morfar, Rasmus og Maria. De havde en rigtig lækker and med og en MASSE GAVER Smile

Da alt maden var klar satte vi os til bords og spiste det dejlige mad. Vi fik and, flæskesteg med sovs, kartofler, brunkartofler, rødkål og franske kartofler til. MUMS MUMS MUMS. x 

Efter hovedrette skulle vi have risalamande Mor fortalte mig at jeg skulleimensjeg spiste skulle jeg holde øje med om jeg fik en hel mandel. Den/dem der fik mandlen ville nemlig få en mandelgave Surprised Så jeg holdt godt øje. og det var godt jeg gjorde det for lige pludselig opdage jeg den LaughingLaughing og derfor fik jeg en mandelgave. Det var en DVD film med cykel og dansemyggen. Far fik også en mandelgave.


Da vi havde spist og var ved at tænde juletræet var det lige pludselig nået der bankede på døren og samtidig hørte jeg en mærkelig lyd som en der sagde  hoo hoo hoo. Det lød næsten som julemanden. Jeg skyndte mig at åbne terassedøren og sørme så om julemanden ikke havde været der med en stor sæk fyndt med gaver. SmileSmileLaughing

Da vi havde fået alle gaverne ind under juletræet (den der kunne være der) var dte endelig tid til at danse om juletræet og synge en masse sjove julesange og salmer. Jeg kunne synge med på flere af dem. Bla. Et barn er født i Bethlehem og på loftet sidder nissen og spiser julegrød. Vi slutte af med at synge Nu er det jul igen imens vi løb hele huset rundt. Både Liv og jeg syntes det var mægtig sjovt.

Da vi var færdig med at danse og synge var det endelig tid til at åbne gaver. Liv og jge fik heldigvis lov til at få vores gaver først. Vi fik begge så mange gode ting. Jeg glæder mig til i morgen, så skal jeg rigtig lege med alt mit nye legetøj

RIGTIG GLÆDELIG JULE TIL JER ALLE SAMMEN. 

Mine Ferie ved farmor og farfar.

mrc | 23 December, 2008 20:25

Da Christoffer var det eneste børnehavebarn der havde brug for at blive passede mandag d 22/12, syntes farfar og faster Joy at det var synd for ham og da de alligevel havde fri, ville de gerne passe ham. Da vi alligevel skulle derned d 23/12 til aftensmad havde vi aftalt at Christoffer lige så godt kunne sove der fra d 22. til d. 23 og dermed komme på en lille juleferie i Espe.

Mandag morgen kørte Michael så først Liv i dagpleje og derefter til Espe med Christoffer. Christoffer havde en rigtig hyggelig dag hvor de bla. var oppe og købe et juletræ.

Planen var at  da jeg havde fri d. 23/12 skulle ha hygge herhjemme med Liv og så skulle vi køre til Espe lige så snart Michael kom hjme fra arbejde, men da jeg var kommet til skade med rygge i torsdags til håndbold og ikke kunne/kan lofte på børnene fik Michael aftalt med Espe at Liv kunne komme derned og blive passede sammen med Christoffer om tirsdagen, så tirsdag morgen kørte Michael så til Espe med Liv.

Både Liv og Christoffer have haft en hyggelig dag hvor de bla. havde pyntet juletræ sammen med Joy. Om aften kom Michael og jeg så derned og hygge sammen med dem. 

Julehygge hjemme ved mormor & morfar

mrc | 21 December, 2008 20:25

Hver år mødes alle os søskende og de to børnebørn (der må gerne snart komme flere Wink ) hjemme ved mor og far. Før i tiden var det altid d. 23/12 vi mødtes, men da det often godt kan blive lidt vådt prøver vi at ligge det en anden dag.

I år var det så blevet lørdag d 20/12. Alle var med pånær Thomas og Susanne, som var rejst til Gran Canaria om formiddagen. Maria´s nye kæreste var også med. Det var første gang han mødte næsten hele familien på samme tid.

Vi startet stille og roligt ud med at hygge over en gang super mad, men dejligt vin til. (vinen må ha været god da der blev drukket ret mange flasker Wink)

Da børnene var kommet i seng spillede vi en omgang pakkeleg og så blev de lidt stærker drikkevare fundet frem. Da folk havde fået lidt mere at drikke fandt Rasmus Sindstar frem og så fandt vi vores "yndige" sangstemmer frem. Jo mere folk fik at drikke jo mere ville de synge.

Julehygge ved mormor og morfar.
Bla. med pakkespil, Alkohold, singstar og striptisJulehygge ved mormor og morfar.
Bla. med pakkespil, Alkohold, singstar og striptis

Det var en rigtig hyggelig aften; sevmom jeg tilbragte til meste af tiden i sofaen. Der er hvis ingen af os der kan sige vi ikke fik rigeligt at drikke. Nogle blev selvfølgelig mere fulde end andre.

Julehygge ved mormor og morfar.
Bla. med pakkespil, Alkohold, singstar og striptisJulehygge ved mormor og morfar.
Bla. med pakkespil, Alkohold, singstar og striptis 

Michael fik i hverfald så hatten passer. Efter en omgang Striptis, en gang helikopter Surprised, lidt mere sindstar kunne han ikke mere og faldt i søvn på stuegulvet.

Julehygge ved mormor og morfar.
Bla. med pakkespil, Alkohold, singstar og striptisvvvvv

Vi havde en rigtig sjov aften. Næste dag var ikke så sjovt. Folk så nået hængte og der var da også to der lige havde været ude og hilse på wcét, eller den ene nået hvis ikke helt derud. Jeg nævner ikke nogle navne JENS.  

Hjerte med hjem fra børnehaven.

mrc | 18 December, 2008 22:11

I dag har Christoffer haft Hjerte med hjemme fra børnehaven. Hjerte er en nisse der hverdag kommer med en hjem fra børnehaven. Man skal holde øje med Hjerte for hun kan godt lide at drille lidt.

Christoffer var fast besluttet på at holde øje med hende så hun ikke lavede nogle nummer, men hende Hjerte er snu og imens vi var ved at lave aftensmad lykkes det hende at slippe fra Christoffer. Da vi fandt hende igen havde hun farvede et spejøg grønt og et rødt og da vi sad og spiste lykkes det hende også at få farvet Christoffers mælk grøn uden vi så det. Hjerte drille nisse med hjem fra børnehavenHjerte drille nisse med hjem fra børnehaven

Hun er godt nok frække hende Hjerte. Da vi havde spist skulle vi se Nissernes ø. Lige pludselig opdage Christoffer at nu var hun væk igen. Vi satte pause på nissernes ø og gik igang med at lede efter hende. Da vi fandt hende hande hun vendt madressen i Christoffers seng om. Hjerte drille nisse med hjem fra børnehaven

Resten af aften holdt Christoffer Hjerte i hånden for hun ikke skulle lave flere nummer. Men da han skulle have nattøj på gav han slipog 1-2-3 så var hun væk igen. Da Christoffer fandt hende ige havde hun sat hans bord op i senge. Så måtte han fortælle hende at der skulle det jo ikke stå for der skulle de to jo sove.

Heldigvis var Hjerte blevet så træt efter alle de nummer hun havde lavet så hun sov hele natten sammen med Christoffer uden at drille.

KBH tur

mrc | 16 December, 2008 23:33

I dag har, Christoffer og jeg været i KBH sammen med mormor, morfar og moster Maria. Liv skulle også ha været med men hun blev desværre syg med rigtig tynd mave og måtte blive hjemme med far.

Michael og Liv kørte os op til Årslev station i morges hvor vi skulle mødes med de andre. Vi havde nemlig valgt at tage tod til KBH i år. Christoffer glæde sig helt vildt, for nu skulle han jo køre rigtig meget med tog.

KBH tur tirsdag d 16.
Mormor, Morfar, Morster Maria, Christoffer og mor KBH tur tirsdag d 16.
Mormor, Morfar, Morster Maria, Christoffer og mor

Vi havde en rigtig hyggelig togtur derover. Da vi kom til KBH startede vi med at gå en tur på strøget. Den første butik vi kom ind i var fætter BR. Her fandt Christoffer rigtig meget legetøj han gerne ville have. Vi aftalte at når vi gik hjemad igen kunne vi gå ind i fætter BR og købe en ting, hvis han altså ikke havde funde nået andet at købe.

KBH tur tirsdag d 16.
Mormor, Morfar, Morster Maria, Christoffer og mor

Efter en lille tur ned af strøget (Christoffer syntes det var en lang tur. Han ville bare tilbage til fætter BR) vente vi om og gik tilbage til Fætter BR og fandt en ting til Christoffer. Imens Christoffer, Moorfar og jeg var i fætter BR gik mor og Maria hen på burger king og fandt nogle pladser til os. Maria var nemlig på krøkker da hun har forstyet sig fod igen Frown og trænkte til at komme ned og sidde med foden op.

Efter en god pause på burger king gik vi ned til tivoli. Her fik Christoffer et turpas, så han kunne prøve en masse ting og da han fandt ud af hvad han kunne bruge det armbånd til blev han rigtig glad.

Han fik prøvet en massen ting både sammen med en af os andre med han prøve også nogle ting helt selv. Han var rigtig stolt og glad for at måtte prøve alle de ting. Der var dog også en masse han gerne ville prøve, men desværre var for lille til. Det havde han lidt svært ved at forstå. 

KBH tur tirsdag d 16.
Mormor, Morfar, Morster Maria, Christoffer og mor KBH tur tirsdag d 16.
Mormor, Morfar, Morster Maria, Christoffer og morKBH tur tirsdag d 16.
Mormor, Morfar, Morster Maria, Christoffer og morKBH tur tirsdag d 16.
Mormor, Morfar, Morster Maria, Christoffer og morKBH tur tirsdag d 16.
Mormor, Morfar, Morster Maria, Christoffer og morKBH tur tirsdag d 16.
Mormor, Morfar, Morster Maria, Christoffer og morKBH tur tirsdag d 16.
Mormor, Morfar, Morster Maria, Christoffer og mor

Det var virkelig en skøn oplevelse at se Christoffer i tivoli. Han havde det så sjovt og fik brugt så meget energi at han tilsidst faldt i søvn i klapvognen.

Christoffer vogne igen i toget på vej hjem. Efter at ha sovet et stykke tid var han super frisk og skulle lege med sine to nye biler fra fætter BR.

Efter en supertur i tivoli, gik vi over og tog toget hjem. Da vi kom hjem til Årslev passede det med at kunne køre op til Årslev hallen hvor Michael skulle spille kamp.

Da Vi kom op i hallen skulle alle Christoffer kendte se hans nye biler og hans turpas.han var meget stolt over sit turpas. Han fortalte, med et kæmpe smil, at med det måte man prøve alt det man vill Smile

Der er rigtig mange flere billeder fra dagen under December

 

Julehygge dag.

mrc | 13 December, 2008 22:23

Dagen i dag har stået i julen tegn.

I formiddags kørte vi alle fire ud for at finde et juletræ. Da vi gerne ville fælde et selv kørte vi over til en gård i hudevad hvor vi har købt desidste par år. Her kan man inten fælde selv eller købe et træ der er fælde.

Vi kigge først på de træer der var fælde og fandt et vi gerne ville have hvis vi ikke kunne finde et ordenligt selv at fælde. Vi gik derefter ud i skoven og kigge, kigge og kigge efter det helt rigtige træ. Børnene hygge sig mega meget med at løbe rund i skoven. Efter ha kigget en masse og ikke rigtig kunne finde det helt rigtige træ og gik tilbage til gården. Her bestemme vi os så for at købe det træ vi havde set på først. Christoffer var rigtig glad for at vi havde fundet et juletræ. Davi havde fået læsset juletræet skyndte vi os hje, da der kun var en ½ time til vi ville få gæster.Vi skulle nemlig have besøg af oldemor, oldefar, mormor, morfar, farmor og farfart il rissengrød og julehygge.

Da vi kom hjem gik Michael straks igang med at lave rissengrød og jeg gik i bad med børnene.

Da alle var komme og rissengrøden endelig var færdig satte vi os til bords og fik spist en masse dejlig rissengrød. Da alle var mætte gik vi igang med at lave forskellige juleting. Det blev bla. lavet julehjerter, stjerner (nogle pæner end andre, ik farfar Wink) og juleuroér. Vi sluttede den hyggelig dag af med mormors hjemmelavt æbleskiver og oldemors småkager.

Juletræes fest i Livs dagpleje.

mrc | 10 December, 2008 18:25

I formiddags var, Liv, morfar og jeg til juletræes fest i Livs legestuegruppe. Mormor var der faktisk også, da hun er i samme legestuegruppe som Livs dagplejemor Lotte.

Da vi kom starte vi med at synge og danse nogle af de sange de synger når de er i legestue. Bagefter skulle vi danse om juletræ. Da vi havde danset/sunget nogle sange bankede det lige pludselig på døren. Det var julemanden der kom og han havde en gave med til alle børnene Smile

Julehygge i Liv legestue. Onsdag d 10 Julehygge i Livs dagpleje. Onsdag d. 10Julehygge i Livs dagpleje. Onsdag d. 10

Vi sluttede af med at spise boller, æbleskiver og pebernødder. Mums mums. 

Liv og jeg tog med mormor og morfar hjem og blev der til vi skulle hente Christoffer. Han havde været i søllinge kirke med børnehaven og synget Et barn er født i  Betlehem.

 

Damptog og håndbold.

mrc | 06 December, 2008 21:23

Da Michael og jeg skulle til julefrokost med Michaels firma i går aften skulle Liv og Christoffer passes af farmor. farfar og joy, som var hjemme fra KBH. Vi kørte dem ned til espe sidst på eftermiddagen. Christoffer blev rigtig glad for at se Joy.

I dag har Christoffer så været med farmor og farfar nede og køre med damptog fra Faaborg til Korinth. Det syntes han var vældigt sjovt. Imens lege Joy og Liv derhjemme.

Efter tog turen kørte de alle 5 op til Årslevhallen hvor Michael og jeg skulle spille håndbold. Jeg var lige blevet færdig med min kamp og havde været i bad da de kom. Vi havde selvfølgelig vunde. På trods af rigtig mange tømmermænd spillede jeg en kanon kamp.

Michaels hold skulle mødes rækkes nr 1 hold som ikke havde tabt nogle kampe i nu, men det havde snif herrene tænkt sig at lave om på og det gjorde de så. Michael spillede en ok kamp, dog ikke hans bedste i denne sæson.

Da det var sidste hjemme søndag blev der traditionen tro holdt en lille fest i caffen. Christoffer, Liv og jeg blev og spiste med og så kørte vi hjem. Michael blev lidt længere og hyggede/drak med gutterne.

Alene hjemme.

mrc | 02 December, 2008 13:32

Denne uge er jeg alene hjemme med børnene. Michael er nemlig på kursts u KBH og har valgt at overnatte over ved Joy og Martin. Han tog afsted søndag eftermiddag og kommer først hjem på fredag igen.

Da jeg skulle på natte arbejde fra søndag til mandag havde jeg fået min veninde Camille til at komme og overnatte her og passe børnene. Da jeg kom hjem mandag morgen blev jeg mødt med sang fra Liv. Hun var ved at få tøg på og imens lå hun og sang får Camilla.

Det var gået rigtig fint. Liv var lige vågnet ved 3 tiden med så var hun kommet med ind til camilla og så havde hun sovet fint videre kl kl 6.30 ca.

Nissegaver Christoffer

mrc | 01 December, 2008 23:40

 1. Lille bil.
 2. Bog - Peter plys og hafferlaffen en, to, tre, nu !.
 3. Dinosaurus.
 4. Pudslespil.
 5. Dinosaurus.
 6. Håndklæde med spiderman.   #   Julemand sprællemand.
 7. DVD - dyrene i cirkus.   #   Klistermærker til vindue
 8. Puslespil - Lær at tælle.
 9. 2 pixi bøger -
 10. Tyr. (bondegårdsdyr)  
 11. Pudslespil.
 12. Dinosaurus.
 13. Autotransporter med biler til.   #   3 spidermand til at hængepå væggen.
 14. DVD med Postmans Per.  #   Lille gulvtæppe med Lynet McQueen fra biler.
 15. Pudslespile - ting der rimer.
 16. Bog.
 17. Dinosarus.
 18. ?.
 19. Motercykel.
 20. Bog med Alfons Aaberg.   #    Paraply.
 21. Alfons Aaberg bamse.   #   Banan cd.
 22. ?.
 23. Thomas Tog taske.
 24. Sengesæt med Thomas Tog.

Nissegaver Liv

mrc | 01 December, 2008 23:35

 1. Pizza legetøj.
 2. Bog - Læs og føl med Peter plys.
 3. Bus med 1 person (Little People).
 4. Bog - Kyllings klæde-ud-bog.
 5. Isbil + 1 person (Little people).
 6. Håndklæde med Cirkeline.   #   Julemand sprællemand
 7. Cafe butik, cafe borde, 1 person  (little people).   #   Klistermærker til vinduet.
 8. Bog - Lyt med Peter plys.
 9. Bog - Vand med Peter plys.
 10. Trehjulet cykel + 1 person (Little people).
 11. Kylling bamse.
 12. Legetøjs madforme.
 13. dyr og mennesker (little People).   #   3 prinsesser til at hænge på væggen.
 14. DVD med Cirkeline.   #   Lille gulvtæppe med Peter Plys.
 15. Gynge (little people).  
 16. Bog.
 17. ?
 18. ?
 19. Ælling bamse.
 20. Bog.   #   Paraply.
 21. Bamse bamse.   #   Cirkeline cd.
 22. ?.
 23. Kaffe stel.
 24. Sengesæt med my little pony.                                                                                                                                      

1. December

mrc | 01 December, 2008 21:10

Så blev det første december og så var der dømt julehygge.

Da Liv og Christoffer stod op om morgen havde der været nisser på spil. Christoffer havde de sidste mange dage snakkede om om nisserne/julemanden  ikke snart kom, så da han opdaget at der hang en gave til ham blev han rigtig glad og kunne næsten ikke vente med at åbne den.

Da Christoffer og Liv kom hjem fra børnehaven og dagplejen satte vi risengrød over, satte julemusik på og så satte vi os ind til spisebordet og hyggede os med at lave juledekorationer.

 

Både Liv og Christoffer fik lavet en flot/interessant

Da vi var færdig satte vi os til at spise rissengrøden.  Mums det var nået både begge ungerne kunne lide.

Efter maden gik vi hen og så julekalender og så var 1. december slut for Christoffer og Liv.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb