Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Liv kan hoppe.

mrc | 28 October, 2008 19:12

I dag så jeg Liv hoppe rigtigt for første gang. Hun har længe stået og troede hun kunne hoppe med hendes fødre lettede ikke fra jorden. I dag fandt hun ud af at hoppe rigtigt og det syntes hun var sjovt, så det skulle prøves rigtig mange gange.

Ellers forsætter hun med at udvikle sit sprog. Hun snakker og synger rigtig meget. Der kommer flere og flere rigtige ord ind i hendes sprog. Samtidig forstå hun mere og mere hvad vi siger til hende. Vores lille pige bliver bare så dygtig.

Christoffer har fået dræn i ørerne og fået fjernet polypper.

mrc | 21 October, 2008 23:14

I dag har Christoffer så været ved ørelægen og få lagt dræn i begge sine øre plus han har fået fjernet sin polypper.

Han skulle operares kl 12.20. Fra 4 timer før skulle han faste, men måtte dog godt drikke vand, saft, juice og codavand indtil to timer før.

Vi stod op kl 7.30 og spiste morgenmad. Da han ikke måtte få rå havergryn lavede jeg et god potion havergrød til ham. Det faldt også i god jord.

kl 10.20 fik han så den sidste tår saft og lidt panodil som de havde sagt vi skulle give ham 2 timer før.

Kl 11.00 kom mormor og efter lidt hygger kørte vi ind til ørelægen. Christoffer var i godt humør og gik straks i gang med at lege da vi kom derind.

Ca. kl 12.20 kom de og hentet Christoffer ind på stuen. Han kom op på briksen og ligge og fik en maske på. Han lå lige så fint og trak vejret i masken. Der ikke ikke lang tid før han sov som en sten.

Mormor og jeg kom ind i et andet rum hvor vi kunne følge med på en tv skærm imens de lage de to dræn i ørerne. På begge ørerne stod der meget væske/snask der flød ud da lægen skar huld. Specielt det ene øre var rigtig slemt.

Derefter skulle de fjerne hans polypper. Det kunne vi ikke følge med i.

Da de var færdig kom lægen ind til os og fortalte hvordan det var gået. Han sagde at det var godt han fik dræn og polypperen fjernet da det var tiltrængt. Hans polypper var rigtig rigtig stor og havde næste lukkede hans luftveje igennem næsen af plus det gik ind og forstyret et punt der er med at til forme ens sprog.

Efter snakkeden med lægen kom vi ind til Christoffer som lå og sov. Efter små 5 min vågne Christoffer op og var meget ked af det og kunne slet ikke forstå hvad der var sket. Det havde været bedst får ahm at ha sovet lidt længere så han var mere frisk inden han vågne.

Han fik en is han skulle spise, får at hjælpe på smerterne i halsen og får at stoppe blødningerne, men den ville han absolut ikke have.

Da han ikke kunne finde ro efter 15 min og han var meget ked af det, syntes de vi skulle køre hjem i stedet så han kunne få ro.

Hele vejen hjem smågrad han, men da vi kom hjem og fandt lidt af mors is gik det meget bedre. Efter at ha spist både is og yoghurt fik han det rigtig godt og vi hygger os foran fjernsynes resten af eftermiddagen.

Han har haft det rigtig godt resten af dagen.

 

Christoffer har været ved ørelægen

mrc | 16 October, 2008 20:49

I dag har Christoffer været ved ørelægen. Lægen kunne hurtigt se at han skal ha ordnet sin polypper og efter en undersøgelse  kunne han også konstatere at Christoffer også skal have dræn i begge sine øre. Han sagde at Christoffers højre øre så rigtig dårligt ud og det venstre så lidt bedre ud. Samtideg kunne han fortælle at hans mandler sad lidt for højt oppe og dermed med tiden ville kunne give ham mange problemer.

Han fortalte at de ofte så at når de fjerne polypperen faldt mandlerne tit ned hvor de skal være, men hvis Christofers ikke gør det skal han ha klippede lidt af dem.

På tirsdag skal Christoffer så allerede ha dræn i begge sine øre og ha lavet en skrabning af hans polypper 

Så kom der en tand mere igennem.

mrc | 14 October, 2008 21:06

Så kom Liv tand nr 7 igennem. det er den sidste yderste venstre fortand for oven. så nu er alle hendes fortænder foroven kommet igennem.

Forneden mangler hun 1 fortand. Den tror jeg/vi snart komme igenmmen. Vi kan i hvertfald se den meget tydeligt lige under tandkødet. 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb