Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Christoffer er begyndt til gymnastik.

mrc | 30 September, 2008 19:45

I dag har Christoffer prøvet at være til gymnastik for første gang her i Søllinge. Der er et hold for 3 - 5 årige og der går en masse fra hans børnehave.

Jeg havde desværre bildt mig selv ind at det var om onsdagen der var gymnastik. Da jeg hentet Christoffer i børnehaven hørte jeg en af de andre voksne sige til deres barn at nu skulle de over til gymnastik. Så fik vi travl. Kl var 16.20 og jegskulle nå hjem og hente gymnatik tøj til Christoffer plus lidt legetøg Liv. Derefter skulle vi også lige nå over til mormor med bilen da jeg havde lånt den og hun skulle bruge den. PUHA

Gymnastikke begyndte kl 16.45 og vi kom små 10 min forsendt.

Christoffer ville ikke rigtig være med. Han sad det meste af tide ude ved Liv og mig. Man kunne se på han han gerne ville med turde ikke rigtig. Jeg fik ham dog til at være med de sidste 5 min og der havde han det rigtig sjovt. Han blev faktisk lidt ked af det da det sluttede. Kunne ikke helt forstå det allerede var slut, nu var han jo lige kommet igang Wink 

Jeg er helt sikker på han bliver rigtig glad for det efter nogle gange. Han slaæ bare lige finde ud af at det ikke er farligt.

Begyndt at synge.

mrc | 26 September, 2008 08:42

Liv er rigtig begyndt at gå rundt og synge sange. Det er super hyggeligt/sødt at sidde og høre på hun synger. Nogle af sangene kan vi godt høre hvad det er for nogle og andre af dem kan vi ikke. Dem vi kender er:

Lille Peter edderkop. Der sidder hun også og prøver at lave tingene til.

Omkvædet i Byggemand bob ( Bob han bygger, ja han gør).

Mester Jacop. 

 

Udover at synge begynder hun også at sige flere og flere rigtige ord. Hun kan selvfølgelig ikke udtale den 100% rigtigt med vi kan høre hvad hun mener.

Hun siger bla.: 

Mor, Far, Stoffer (Christoffer), Morfar, Mormor, Lotte, Jytte, Hej, How, Tak for mad, sov godt, Ja, Nej (kommer flere ord en af dagene)

 

Liv har også lørt at rusche selv. Den første uges tid kunne hun ikke finde ud af at få bennene sat ordenligt så der tog hun ruschrbanen med hoved først. Men efter lidt øvelse fandt hun ud af det. Liv første dag på ruschebanen selv.

Da hun rigtig havde lært at rusche på den lille ruschrbane syntes hun da også hun skulle prøve Christoffers den store, så den dag vi lege ude i haven begyndte hun at kravle op af stigen til den store ruschebane. 

 

Hun er sørme også lært at køre på den lille politibil vi har inden for Se hvad jeg har lært nuog udenfor er hun også begyndt at prøve at køre på scooteren. Men indtil videre går hun nermest rundt med den imellem hendes ben.

Så fik Liv feber :-(

mrc | 25 September, 2008 22:59

I tirsdags blev Liv syg imens hun var i dagpleje. I løbet af formiddagen begyndte hun at lyde som mere og mere som en med astmatisk bronkitis og hun  begyndte at få lidt feber.

Da jeg kom hjem med Liv fik hun en maske mod astmatisk bronkitis og igen inden hun skulle i seng. Da hun var meget træt kom hun i seng allerede ved 18.00 tiden. Her havde hun 39,1 i feber.

Onsdag havde vi fået farmor til at komme og passe hende. I løbet af dagen havde hun fået to masker. Hendes feber bar fald til 38,1 onndag aften.

I torsdag har jeg så været hjemme med Liv. I dag har hun ikke gået nogle masker og feberen er væk. Hun er dog mega forkælet nu.  

 

 

Endelig ud igen.

mrc | 20 September, 2008 15:54

Efter Christoffer har ligget syg i en uges tid var det endelig tid til at komme udenfor og lege rigtigt igen.

Vi startet med at gå/køre en tur op til ænderne og give dem rigtig meget mad. Christoffer kørte der op på sin traktor og Liv gik med gåvognen. De havde fået hver sin pose med masser af mad i. Det syntes de begge var rigtig sjovt.

Da vi havde givet ænderne mad gik vi en hurtig tur ned på legepladsen og lege lidt.

Da vi kom hjem igen var Christoffer træt efter turen så vi gik ind og hygge i sofaen

Christoffer er blevet syg igen.

mrc | 13 September, 2008 22:35

I går begyndte Christoffer og hoste lidt men det er jo mange der gør for tiden.

Natten til i dag vågne Christoffer nogle gange pga. hans hoste. Da han virke lidt varm målte vi lige hans temperatur og den var 37,8 så en lille smule feber havde han da.

I løbet af dagen blev hans hoste værre og værre og hen sidst på eftermiddagen begyndte hans temperatur også at stige.

Da jeg skulle på nattearbejde og Michael skulle til Steffens fødselsdagsfest skulle Liv og Christoffers sove ved mormor og morfar. Vi kørte derfor over til dem ved spise tid.

Kl 18.15 var den kommet op på 40.2. Christoffer var også blevet rigtig slap i kroppen. 

Jeg ringe til vagtlægen og de ville gerne gerne se ham. Vi kunne komme ned til vagtlægen i ringe kl 21.00 eller køre til Odense. Jeg valgte ringe da Christoffer trængte til at sove lidt inden han skulle ud og køre.

Kl 20.40 kørte mormor og jeg ned til vagtlægen. Vi kørte i lidt god tid i håb om at komme til som en af de første. Da vi kom derned var der ikke kommet andre. så da lægen kom lidt i ni kom vi til med det sammen. Det var christoffer egen læge der kørte vagtlæge, så det var super. Hun lyttede på han og kunne konstarere athan havde fået lungebetændelse. Så nu er han kommet på en uges   penicillin kur igen.  

Kl 21.07 sad vi ude i bilen igen paret til at køre hjemad. Det er første gang jeg har oplevet at det tog så kort tid at være ved vagtlægen.

  

Så er endnu en tand kommet igennem på Liv.

mrc | 12 September, 2008 06:48

I dag fik Liv endnu en tand igennem, nemlig den yderste højre fortand for oven. Denne gang har vi heldigvis ikke kunne mærke på Liv at hun fik en ny tand.

Christoffer har fået mellemørebetændelse.

mrc | 01 September, 2008 21:05

I går aften begyndte Christoffer at snakke lidt om at det gjorde ondt i hans højre øre. I løbet af natten fik han mere og mere ondt i øret, så da jeg kom hjem fra nat arbejde Kørte Christoffer og jeg et smut til lægen.

Efter LANG tids vente kom vi ind til lægen som nemt kunne se at Christoffer havde fået mellemørebetændelse i højre øre. Så han skal have en penicillin kur i en uge. 

Samtidig henviste hun os til en ørelæge, da Christoffer tit får mellemørebetændelse.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb