Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Stoppet med at bruge sut.

mrc | 24 August, 2008 09:03

Michael og jeg har snakket om i et stykk tid at Christoffer snart skulle til at stoppe med at bruge sut. I onsdags var Ch.ristoffer så ved tandlægen hvor hun fortalte ham om en suttevæg dw havde ved tandlægen.

Siden i onsdag har han så snakket om at op til tandlægen med sine sutter og hænge dem op på suttevæggen og have nået legetøj i bytte.

Fredag morgen samle Christoffer og jeg så alle hans sutter sammen i en pose. Vi aftalte at jeg skulle komme og hente ham tidlig i børnhaven og så skulle vi køre ned til tandlægen og aflevere sutterne.

Ved et tiden hentede jeg Chrstoffer, han fortalte stolt vibeke (en pædagog) om at han skulle op og aflevere hans sutter bved tandlægen.

Da vi kom op til tandlægen var han rigtig rigtig rigtig stolt over at aflevere dem. Han smilte i hele hoved. Da vi havde hængt sutterne op på væggen valgte han to stykker legetøj.

Efter tandlægen kørte vi op i legetøjsbutikken. Michael og jeg havde nemlig lovede ham en raserbil når han stoppede med at bruge sut.

Vi fandt en rigtig sej jeep til ham der udover at kan køre også kan slå kolbøtter og stille sig op på baghjulene og dreje rundt og så larmer den rigtig meget  Laughing. Det kan man heldigvis slå fra.

Fredag aftan skulle Christoffer så prøve at sove uden sutter. Da vi lage ham i seng fortrød han selvfølgelig.                   Føst sage han at han ville have en sut. Men jeg måtte fortælle ham at det kunne han jo ikke for de var oppe ved tandlægen. Så mente han at han bare kunne låne en af Liv. Det måtte jeg så også sige nej til.                                        Jeg fortalte ham at han jo selv havde sagt han ville stoppe og nu havde han jo fået en raserbil for at stoppe. Christoffer nemte så at den skulle vi bare aflevere tilbage i butikken for han VILLE have en sut.

Chrstoffer blev ked af det og vi overgav os og lod ham sove inde i vores seng. Michael lagde sig ind til ham og efter et stykke tid faldt han i søvn UDEN SUT.

Det tog lidt over en time at få ham til at sove.

Da Christoffer stod op lørdag morgen vr han igen rigtig stolt over at han var stopped med at bruge sut.

Lørdag aften gik det lidt bedre. Han plege ikke efter at få en sut, han gad bare ikke i seng og derfor tog det lidt tid at få ham til at sove. Men det havde jo været det samme om han havde sut eller ej.   

Christoffer har været ved tandlæge.

mrc | 20 August, 2008 19:56

I dag har Christoffer været ved tandlægen, han havde far. Tandlægen var vældig tilfreds med Christoffers tænder. Hun forslog dog at han snart skulle til at stoppe med at bruge sut, da han havde lidt suttetænder.

Hun fortalte Chrstoffer om at han kunne komm op og aflevere sine sutter ved hende så ville de blive hængt op på en suttevæg. Samtidig måtte han så få nået leget i bytte for hans sutter. Christoffer lød rigtig intresseret i det.

Oppe ved tandlægen fik christoofer lov til at prøve den hvor der komme luft ud af. -det syntes han var vældig sjovt. 

Liv har fået en ny tand.

mrc | 20 August, 2008 10:56

I søndags begyndte Liv at blive mere og mere sløj. Hrn på aftn havde hun fået feber 38,8. Michael og jeg blev enig om at han skulle blive hjemme med hende mandag og så kunne jeg blive hjemme tirsdag hvis hun stadig var syg/have feber. Vi var temmelig sikker på begge to at feber skyldes den tand der var på vej igennem, da vi kunne se den tuydelig og hun begyndte at få rød numse

vi var temmelig sikker på begge to at feber skyldes den tand der var på vej igennem, da vi kunne se den tydelig og hun begyndte at få rød numse. Mandag havde hun forsat feber imellem 38,3 - 38,9. Vi kunne i løbet af dagen mærke at nu var tanden kommet gennem tandkødet. Da hun kom i seng mandag aften havde hun tadig feber, så vi blev enig om at jeg blev hjemme næste dag.

Tirdag blev hun feber fri, så hun var klar til at komme i dagpleje igen onsdag.

Det er hendes yderste ventre fortand forneden der er kommet igennem. Så nu er hun oppe på 5 tænder.   

Sommerferie.

mrc | 13 August, 2008 20:33

Fredag d. 18/7 gik Michael, Liv og christoffer fra til 3 ugers sommerferie. Jeg skulle lige arbejde lørdag og søndag aften inden jeg kunne holde ferie.

Vi startet vores første feriedag sammen med at tage i Nyborgbadeland, da vejret ikke var ret godt. Vi havde en rigtig sjovt tur i badelandet hvor Christoffer fik prøvede en masse turer på den store vandrutchebane og Liv fik plasket rundt i vandet. Efter en god lang badetur var det to trætte børn vi kom hjem med. Så efter de havde spist aftensmad kom de begge i seng og sov med det samme. 

Man kan da lige sidde i skabet i omklædningsrummet i nyborgbadeland D. 21/7

Onsdag formiddag kørte Christoffer, Liv og jeg til Strib hvor mormor og morfar var i sommerhus. Christoffer og Liv skulle på ferie ved dem til fredag. 

De havde nogle super dage i Strib hvor vejret var rigtig godt, så de fik leget en masse nede ved Stranden, i vandkanten og gået nogle turer over i mosen for at se på dyr.

Christoffer fik også tilbudt at komme med ud og bade men han syntes det var for koldt Surprised så han blev i vandkanten. 

Imens børnene hygge sig ved Stranden arbejde Michael og jeg herhjemme på filtergraven. Dengang vi lavede filtergraven lavede vi bare en trækasse og satte ned i hullet. Den har vi taget op nu og støbt væggene op og støbt gulv i.  Planen er så at der skal ligges nogle terrasebræder oven på som låg, som man også kan gå på. Men så langt er vi ikke nået i nu Wink

Fredag middag hentede jeg børnene igen, da mormor og morfar skulle have gæster om eftermiddagen. Da Michael og jeg skulle til grønkoncert skulle Liv og Christoffer videre ned til farmor og farfar og passes til næste dag. Så da vi kom hjem fra Strib pakkede vi bilen om og kørte alle fire mod Espe.

Da Christoffer og Liv var blevet afleveret kørte Michael og jeg ud til grønkoncert hvor vi skulle mødes med Joy, Martin, Steffen og en masse af deres venner fra Ringe, Espe området. Det var en rigtig sjov dag til grønkoncert, hvor Michael, Joy og Martin blev lettere beruset. Jeg skulle køre hjem så det blev kun til en enkel øl til mig. Den den smagte nu også godt. Vi fik hørt en masse godt musik, Specielt AUQA var gode synes jeg. Da grønkoncert sluttede kørte vi int til byen og fik lidt mad. Da vi alle var godt brugte der, blev vi enig om at køre hjem i seng.

Til grønkoncert. Michael og Martin K hygge sig

Lørdag skulle vi sammen med michael familie op og besøge nogle der hedder Vibse og Allen i deres sommerhus i  Tørresø. Vi havde en super dag hvor vi fik badet en masse.

Søndag d 27/7 har både Joy og Maria fødselsdag. Micharl blev hentet af Martin på hans motercykel og sammen kørte de til Espe for at fejre Joy.

Christoffer, Liv og jeg kørte til Strib for at fejre Maria. Michael og jeg var blevet eneig om at jeg skulle tage begge børnene med til Strib, da Joy havde været sammen med dem hele lørdagen. Da vi kom til strib startede vi med at få lidt mad og derefter var der dømt badning da solen skinde fra en skyfri himmel. Både christoffer og Liv var med i vandet. Liv var kun lige ude i et par minutter, men christoffer fik plasket en masse sammen med os andre.

Min morbror søren og tante Helle havde deres nye hundehvalp med. Både Liv og christoffer var vældig intresseret i den, men kun kunne bedst lide at køle med den når den kiggede den anden vej og hvis det var hende der kom til den.

Både i Espe og i Strib havde vi alle en rigtig hyggelig dag. Michael blev kørt hjem af Steffen. Det passede med at han lige var kommet hjem da jeg kom hjem med børnene. Inden vi var kørt til fødselsdag havde vi pakkede div ting til at kunne tage i sommerhus på Tåsinge, så da vi kom hjem og begge børnene var falde i søvn i bilen blev vi enig og at pakke bilen og køre til tåsinge med det samme selvom at klokken var mange.

Vi havde en super hyggelig uge på Tåsinge. Da det var rigtig varmt købte vi et stort badebasing til børnene, så de kunne bade når de hvde lyst. Det var bare alle tideres. Vi var selvfølgelig også nede og bade, lege og fange "fisk" ved stranden hver dag. 

Med et varme vejr følger der desværre og hvebse og de havde også funde vejr til tåsinge. Christoffer blev også desværre stukket på sin mave en af dagene.  Frown Det gjordet rigtig ond.

Vi havde taget Christoffers cykel med, så hvergang vi skulle til strandet cyklde han derned. Det fungerede rigtig godt. Christoffer og jeg var også ude og cykle en lille aftentur en af dagene. Det syntes han var rigtig sjovt og var meget stolt over at have cyklet en tur med mig.

I somerhus på taasinge i uge 31I sommerhus på taasinge uge 31I sommerhus på taasinge uge 31I sommerhus på taasinge uge 31I sommerhus på taasinge uge 31

Da Michael skulle til København tidlig lørdag d.2/8 til copenhagen historic grand prix sammen med Martin og Steffen kørte vi hjem fra Tåsinge fredag aften, da børnene havde spist aftensmad. 

Tidlig lørdag morgen kørte vi Michael til toget i Nyborg. Da vi havde set ham køre afsted kørte vi hjem og imens jeg begyndte at pakke til en uges ferie i Strib hyggede børnene sig i badekaret.

Da vi havde pakkede kørte vi ned til Strib hvor mormor og morfar stadig var i sommerhus. De blev og hyggede med os hele lørdagen.

Søndag eftermiddag kørte vi tilbage til Odense, da vi skulle til oldemors 77 års fødselsdag. Inden vi kørte havde Christoffer og jeg nåede at få os en rigtig lang badetur imens Liv som til middag. 

Da vejret igen var super godt fik vi leget en masse udenfor ved olderne, men pga. hvebsene havde oldemor valgt at vi skulle spise indenfor. Det var meget godt for Christoffer var også nåede at blive stukket af en nede i strib da vi sad og legede i sandet, så han var lidt bange for dem.

Hen på aften var jeg inde og hente Michael på banegården. Han havde haft en rigtig super fed weekend i KBH.De havde fået set en masse biler og været ude og kigge lidt/meget på nattelivet.

Vi havde en rigtig hyggelig uge i strib hvor vi havde lidt blande vejr. Men selvom det ikke alle dage var solskind var vi i vandet hverdag pånær lørdag hvor vi kørte hjem. Vi fik leget en masse på stranden og oppe ved sommerhuset.

I sommerhus i Strib uge 32I sommerhus i Strib uge 32I sommerhus i Strib uge 32I sommerhus i Strib uge 32I sommerhus i Strib uge 32I sommerhus i Strib uge 32

Den ene dag kørte vi en tur i Kolding Storcenter, da vejret ikke var ret godt. Der var åbenbart en masse andre der havde fået samme ide, så efet små 1½ time der kørte vi hjem igen.

Torsdag kørte vi en tur i giveskud zoo. Var var meget spændte på hvad vi skulle op til da ingen af os har været der før. Vi havde en rigtig super duper dag deroppe. I giveskud zoo er der områder hvor man må køre rundt inde ved dyrene og områder hvor du går rundt og ser på dyrene.

Vi startet med at køre rundt, da Liv lå og som. inden vi kørte rundt byttede Christoffer og jeg plads så han rigtig kunne se alle dyrene. han var rigtig optaget af det og syntes det var sjovt at køre rundt inde ved dyrene. På et tidspunkt holdt vi ind ved siden af en giraf der stod og drak lidt vand og på den anden siden af bilen kom en zebra gådende forbi. Det syntes christoffer var heldt vildt. 

Den første del af køre turen havde Liv ligget og soven, men da hun vågne blev hun lige så optaget af det som Christoffer og vi fik hørt ordet SE mange mange gange.Smile

I Giveskud zooI Giveskud zooI Giveskud zooI Giveskud zoo

Da vi havde kørt rundt gik vi en tur rundt i parken også og så på dyrene, lege lidt og fik lidt middagsmad. Da vi havde været rundt og se det vi ville og børnene var begyndt at blive trætte kørte vi til middelfart og fik en gammeldags is og bagefter gik en tur rundt nede ved havnen.

Efter en skøn uge i Strib kørte vi hjem lørdag middag da jeg skulle hjem og på arbejde igen Frown Kunne godt lige ha taget en uge mere.

 

Christoffer og Liv fik lige en ½ uges ferie mere end Michael og jeg. Søndag eftermiddag kørte Michael til Tåsinge med dem, da de skulle på ferie ved farmor og farfar til onsdag aften, hvor vi havde aftalt at Michael og jeg kom derned efter arbejde og hentet dem

Christoffer og Liv havde haft nogle sjove dage sammen med farmor og farfar.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb